Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

02.11.00  09:52

« Re: zimni spanek

to sedi, kocar to je, ale zatim se spokoji s normalnim kocarkem, aspon do doby nez ereso konecne dostavim (uz aby to bylo).
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  21:29

Jinak si myslim, ze eReSo je docela SLUSNEJ kocar :-))) co muze chtit mrne vic ?
    Dzon
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  21:17

Jo, Ladu jsem konecne ukecal aby nam s tema strankama taky pomohl, a uz to nese ovoce :-))
    Dzon
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  14:05

zatim jsem to jeste nedotahl do konce, ted resim jiny veci, ktery jsou bohuzel dulezitejsi nez moje eReso, i kdyz je mi to lito - je to tak. Jak mam potomkovi vysvetlit, ze bydli na stavenisti a ze namy ani kocarek protoze tatinek stavel ereso? to prece nejde.... :-))))).
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  06:26

No my ne.Pracujeme na na nových www.stránkách pouze pro Š 110 R.A ty spíš nebo už máš to svý eReSo hotový.Jestli jo ,tak se pochlub.
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.00  15:37

« zimni spanek

to uz vsichni spite?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.10.00  08:19

« Re: Re:

Mas recht, cervený je. Ale letos na nem byla dokoncena renovace, tak to asi neni to same. Vis jeste o nejakych MBX???. Ja podle strizliveho odhadu asi o 15ti kusech- v ruznych stadiich renovace ci rozkladu.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.00  13:24

« Re: Re:

A neni nahodou cerveny? :-) Asi pred dvema lety se mi zdala byt pomerne funglovka s novym lakem draha za 50 000,- Jenze to mi jich par uteklo o par mesicu nebo i tydnu, kdy se jich majitele zbavili za par tisic nebo je sesrotovali.

Tatru jsem koupil za 20. Plus oprava za cca 10 (spojka, prevodovka, zadni naprava). Chtelo by to jeste par veci dodelat (rizeni, brzdy, nektere chromy - chybi nebo prohnile, lak, misty vyvarit, interier, vymenit nektere neoriginal veci, atd.), ale nemam garaz, takze by to ted stejne nemelo cenu. Kupoval jsem ji s tim, ze to je jedna z poslednich sanci si zajezdit s 603kou, jako normalnim autem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.10.00  09:13

« Re:

To ticho po pesine ve zdejsim foru!!! Ochorel jsem a na NET jsem se nedostal. Jsem z okoli Pardubic. Bohuzel quli pocasi to na sraz asi nevypada-prece jenom mam to na nedeli a na leto :o) Mrtvolu jsem prodal za 30-motor z novych dilu, vyvarena kastle, nove chromy. Carokrasna (MBX Vol.II) stala mnohem vic, ale na ni nebylo nic vyvarovane-pouze novy lak. T603 se mi moc libi-V8 s proudnicovou kastlí nema chybu. Driv by se mi nevesla do garaze, ale ted kdyz jsem vyklidil stodulu, 603 by tam vlezla. Ale zase nejsou penize. Na kolik te prisla, v jakem stavu???
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.00  13:34

« Re: MBX

Akurat vcera som videl v Avize inzerat na predaj MBXa ale cena bola dohodou tak neviem, no podla mojho skromneho odhadu pod 50000Sk nepojde.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.00  13:37

« Re: Prodám

Kolik Te stalo to MBXo, resp. za kolik jsi prodal to rozdelane? Jeden cas jsem ho dost shanel, ale nakonec jsem koupil T603. MBX se dost spatne shani a prijde mi dost predrazene, kdyz uz je (a bude hur).
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.00  17:05

to RADO: proc by vadil MBXo je dooost slusna kara, sice mam nejradeji eRka a eRSa, ale v pripade nouze snesu i rapida, vzdyt je porad auto na jedno brdo, akorat pouze tisicovky a stovky + odbozeniny byly hezci nez stodvacy a spol.... a co ma motor vpredu a je to vyrobeny po roce 88 uz neni skodovka. Odkud jsi?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.09.00  15:22

Ja jsem se pokousel pred casem renovovat 1000MBX, ale po financnim vycerpani jsem to v dubnu prodal. A ted kdyz jsem mel pripravene penize na kuchyn, jsem se neudrzel a koupil pred 14 dny Skodu 1000MBX v A1 stavu po renovaci. MBX to je takova baba od eRka. Paklize by nevadil rozdil ve stari klidne bych se zucastnil nejakeho setkani. Rado
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.00  15:02

hadas spravne jsou to zbyle dily, uz mam skoro prestaveno. A nikdo je nechce, aspon zatim, pritom jsou v dobrym stavu a cena je miziva.....

Jinak mozna casem prodam i to prave dokoncovany pseudoereso, prece jenom pro rodinu s detma to moc neni, ale treba se mi ji podari udrzet (i kdyby mela stat na spalkach ve stodole pristich pet let)....aspon doufam.

a co jinak lidi jak vam vrcer eRka? Nestalo by za to se nekde sejit? Cekam na vase navrhy a odpovedi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.09.00  14:53

Co se deje??? Ty nebudes dokoncovat prestavbu??? Nebo naopak mas hotovo a toto jsou zbyle dily???
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.00  09:47

pokud mate zajem o plecharinu (blatniky, z.kapota, a nejaky drobnosti) tak se na mne klidne obratte.
    Bud tady nebo travex@mujmail.cz

omlouvat se za skakani do "reci" mi tady prijde nemistne.....motorcafe funguje trochu jinak nez uzavrena debata par jedincu.
  • 00 Reagovat !

foto

28.09.00  22:03

« WWW o éRech

Snažím se rozjet jednoduché WWW stránky zaměřené na eRka. Pokud máte zájem mrkněte se na www.volny.cz/s110r Jakoukoliv spolupráci uvítám. V rubrice "Různé" najdete i "R-chat" kde se dá diskutovat jako tady.
    Džon
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.00  11:27

« Prodám

Predem se chci omluvit travexovi, ze mu skacu do reci a do tematu. Trevextre odpust!!! Chlapi, najde se mezi váma nekdo, jehož milácek není až tak v porádku ( tim myslim vase erka ) a mel by zajem o dost slusnou plecharinu? Prodám LP+PP+LZ+PZ blatník a zadni kapotu. Je to v perfektnim stavu a bez koroze. Jinak bych mel jeste neco pro vylepseni vasich zihadel a to ctyri lite kola - APOLLO - 5J/13 s velmi slusnymi bezdusovkami Goodyear 175/70/13. Kola jsou taky v super stavu. Jestli o neco z toho mate zajem, napiste mi na: novota@email.cz a domluvime se.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.00  23:40

« Re: zadni bezpecnostni pasy pro erko

to vis proste neumej docenit pokrocilou konstrukci, aspon co se upravy tyce.... :-D
    Zatim se porad jeste bere, ze skodovka je * at uz vypada jakkoli, ja to vidim tak, ze kazda shnila popelnice je * a rozhoduje jeji stav.... ale to uz bvylo napsano v diskusi s Kamilem* a jemu podobnymi.... Jsem zevdav jake zmeny prinese zmena nasich zakonu v ramci prispusobeni EU, pokud by bylo schvalovani technicke zpusobilosti reseno stejne jako v Nemecku, byl by to narez.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.00  11:35

« Re: zadni bezpecnostni pasy pro erko

Treba je to tim, ze vedi, jak ma vypadat normalni eRko. :-) Mozna tim, ze zatimco shnila zapadni ojetina se povazuje za super auto se skvelou upravou, tak pekna Skodovka za *.

Lidi jsou proste hovada, co vubec, ale vubec, nerozumi autum. Treba zrovna dneska prohlasil muj kolega: No to to uz je skoro veteran. (O Tatre 57B - r.v. 1946).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…