Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« eRMHH.....
To: travexr, nazdar. Pocuj, zda sa mi, ze na mna vobec nemyslis a takisto je moj nazor ten, ze prvy krat si mi nic neposlal, lebo ak by to aj niekde zamrzlo, tak by sa ti to snad uz vratilo. Nepocul som o tebe uz dobre dlho. Bud prosim tak laskavy a okrem prestavby na eRSo mi napis, ci mi este nieco posles, alebo si sa uz na to definitivne vyprdol. Ahoj. -
« Re: Upada v zapomneni ?
to je prece jasny ----- v garazi!!!!
Pritom auta jsou od toho aby se s nima jezdilo, chapu majitele, ze nchce utrpet nejake sramy ve meste, nema rad kdyz se auto brodi v nasolenych srackach..... ALe pak je to ne fanousek, ale sberatel a mel by si otevrit muzeum. Ja bych rad dokazal, ze se daj tyhle stroje pouzivat denne, byt se zvysenymi naroky na udrzbu, ale rekneme si uprimne, mne stoji celorocni udrzba asi tolik jako jedna mensi oprava na zapadni popelnici (novou i starsi). Takze JEZDIT a JEZDIT.....aspon v lete -
Ale to je presne to co mam na mysli... Normalni eRka jezdej. Ale je to takovy divny... kolecka smesne zapadly, cumak nahoru... takze si toho clovek nijak moc nevsimne. Udelany eRko nebo eReSo uz je UPLNE o necem jinym... a to na silnicich proste nevidet. V Melniku jsem si rikal, kde asi vsechny ty skvosty celej rok jsou ? -
na tom neco bude, ja jich potkavam celkem dost (110R), ale ve slusnym stavu je jich cim dal tim mene, a eRSo vidis tak akorat na srazu. Jsem zvedavej na reakci lidi, az uvidej eRSo denne jezdit po Praze a okoli. Ja jsem erko znal, jsem precejen o trochu starsi, ale i nekterejm dneska dvacetiletejm to neco rekne, jenze uz to neni zadna strelnice a tak to berou spis jako levny auto nez neco jinyho. No treba se to zmeni, treba ne, kazdopadne doufam, ze tyhle auta "nevachcipaj" a bude je mozno obdivovat i jinde nez v muzeu.... -
« Upada v zapomneni ?
Myslim ze tyhle kary maj nevyhodu v tom, ze je mlady lidi neznaj... ja dokud jsem si ero neporidil, pomalu jsem ani nevedel, ze existuje... proste na silnici takovydle "pekne udelany" auto neuvidis... a kdyz nahodou prefrci kolem tak si reknou... "ze by novej model 911ky ?" Takze krasny auto to bude vzdycky ale kolik lidi o nem bude vedet ? Dzon -
« Re: zimni spanek
je na miste otazka jestli mu(ji) ho pujcim, mam dojem ze nejdriv by se mohl(a) naucit chodit a pak az ridit.....i kdyz clovek nikdy nevi, dneska je ta mladez nejaka rychlejsi - takze by to mohlo byt naopak......:-)))). Taky je otazka jestli nejaka takovahle kara bude jeste novy generaci neco rikat..... -
« Re: zimni spanek
zatim jsem to jeste nedotahl do konce, ted resim jiny veci, ktery jsou bohuzel dulezitejsi nez moje eReso, i kdyz je mi to lito - je to tak. Jak mam potomkovi vysvetlit, ze bydli na stavenisti a ze namy ani kocarek protoze tatinek stavel ereso? to prece nejde.... :-))))). -
« Re: Re:
A neni nahodou cerveny? :-) Asi pred dvema lety se mi zdala byt pomerne funglovka s novym lakem draha za 50 000,- Jenze to mi jich par uteklo o par mesicu nebo i tydnu, kdy se jich majitele zbavili za par tisic nebo je sesrotovali.
Tatru jsem koupil za 20. Plus oprava za cca 10 (spojka, prevodovka, zadni naprava). Chtelo by to jeste par veci dodelat (rizeni, brzdy, nektere chromy - chybi nebo prohnile, lak, misty vyvarit, interier, vymenit nektere neoriginal veci, atd.), ale nemam garaz, takze by to ted stejne nemelo cenu. Kupoval jsem ji s tim, ze to je jedna z poslednich sanci si zajezdit s 603kou, jako normalnim autem. -
"-- skrytý --" 09.10.00 09:13
« Re:
To ticho po pesine ve zdejsim foru!!! Ochorel jsem a na NET jsem se nedostal. Jsem z okoli Pardubic. Bohuzel quli pocasi to na sraz asi nevypada-prece jenom mam to na nedeli a na leto :o) Mrtvolu jsem prodal za 30-motor z novych dilu, vyvarena kastle, nove chromy. Carokrasna (MBX Vol.II) stala mnohem vic, ale na ni nebylo nic vyvarovane-pouze novy lak. T603 se mi moc libi-V8 s proudnicovou kastlí nema chybu. Driv by se mi nevesla do garaze, ale ted kdyz jsem vyklidil stodulu, 603 by tam vlezla. Ale zase nejsou penize. Na kolik te prisla, v jakem stavu???