Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: Prestavba na eReSo
no nevim jestli mas na co :-)))), zas tak divoce slozity to neni, ale urcite se to nekde objevi....dam ti vcas vedet. Jo jeste jednavec, na myslim, ze tvejch strankach je drobny problemek, horni frame (je v nem menu) je v netscapu az nepouzitelne malej, je videt jenom horni polovina pismen, jink celkem dobry.... -
« Re: Prestavba na eReSo
No co mám s tebou dělat.. :-) Každopádně bude určitě spoustu lidí zajímat (mě teda jo) jak jsi to dělal, na co to vyjde taková přestavba, jaký byly problémy, co máš originál RS, co ne.. atd. No a když nebudou fotky, tak aspoň ty počáteční a konečné. Hlavní je stejně to JAK jsi to dělal. Dáš něco dohromady ? -
« eRMHH.....
To: travexr, nazdar. Pocuj, zda sa mi, ze na mna vobec nemyslis a takisto je moj nazor ten, ze prvy krat si mi nic neposlal, lebo ak by to aj niekde zamrzlo, tak by sa ti to snad uz vratilo. Nepocul som o tebe uz dobre dlho. Bud prosim tak laskavy a okrem prestavby na eRSo mi napis, ci mi este nieco posles, alebo si sa uz na to definitivne vyprdol. Ahoj. -
« Re: Upada v zapomneni ?
to je prece jasny ----- v garazi!!!!
Pritom auta jsou od toho aby se s nima jezdilo, chapu majitele, ze nchce utrpet nejake sramy ve meste, nema rad kdyz se auto brodi v nasolenych srackach..... ALe pak je to ne fanousek, ale sberatel a mel by si otevrit muzeum. Ja bych rad dokazal, ze se daj tyhle stroje pouzivat denne, byt se zvysenymi naroky na udrzbu, ale rekneme si uprimne, mne stoji celorocni udrzba asi tolik jako jedna mensi oprava na zapadni popelnici (novou i starsi). Takze JEZDIT a JEZDIT.....aspon v lete -
Ale to je presne to co mam na mysli... Normalni eRka jezdej. Ale je to takovy divny... kolecka smesne zapadly, cumak nahoru... takze si toho clovek nijak moc nevsimne. Udelany eRko nebo eReSo uz je UPLNE o necem jinym... a to na silnicich proste nevidet. V Melniku jsem si rikal, kde asi vsechny ty skvosty celej rok jsou ? -
na tom neco bude, ja jich potkavam celkem dost (110R), ale ve slusnym stavu je jich cim dal tim mene, a eRSo vidis tak akorat na srazu. Jsem zvedavej na reakci lidi, az uvidej eRSo denne jezdit po Praze a okoli. Ja jsem erko znal, jsem precejen o trochu starsi, ale i nekterejm dneska dvacetiletejm to neco rekne, jenze uz to neni zadna strelnice a tak to berou spis jako levny auto nez neco jinyho. No treba se to zmeni, treba ne, kazdopadne doufam, ze tyhle auta "nevachcipaj" a bude je mozno obdivovat i jinde nez v muzeu.... -
« Upada v zapomneni ?
Myslim ze tyhle kary maj nevyhodu v tom, ze je mlady lidi neznaj... ja dokud jsem si ero neporidil, pomalu jsem ani nevedel, ze existuje... proste na silnici takovydle "pekne udelany" auto neuvidis... a kdyz nahodou prefrci kolem tak si reknou... "ze by novej model 911ky ?" Takze krasny auto to bude vzdycky ale kolik lidi o nem bude vedet ? Dzon -
« Re: zimni spanek
je na miste otazka jestli mu(ji) ho pujcim, mam dojem ze nejdriv by se mohl(a) naucit chodit a pak az ridit.....i kdyz clovek nikdy nevi, dneska je ta mladez nejaka rychlejsi - takze by to mohlo byt naopak......:-)))). Taky je otazka jestli nejaka takovahle kara bude jeste novy generaci neco rikat.....
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!