Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

02.01.01  12:17

« Re: lae Kamile*

Milý Kamile* jsi pořád stejný, ne jedno, ale pětihvězdičkový Vůl.A ten odkaz si strč za klobouk, protože od člověka, který ani neví jak má uložený motor Porsche 911, ty jeho slavné ódy na Škodovky sedí.A tedy všechno nejlepší v novém roce atd.atd.atd. pro všechny majitele Škodovek - no i tedy pro Kamila ***** PS pro kamila*-hoď sem maila a já ti pošlu obrázek pořádnýho auta Laďa.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.01.01  12:05

« 2Travex

říkej si je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, von to tak nemyslel. At žije Skoda na Unicosu
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.01  08:58

« Re: lae Kamile*

...porad stejny nic novyho - proste Novy rok, novy den, novy tyden, nove stoleti, nove tisicileti a stary Kamil*........ ozvi se az prijdes s necim novym.
  • 00 Reagovat !

foto

31.12.00  18:40

« Bez nadpisu

Vse nejlepsi do Noveho roku a dopurucuji precist si [odkaz] kde se dozvite mnoho uzitecnych informaci a mozna to pozmeni i Vas nazor na tato ,,auta,,.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.00  13:35

« Re: PF R-2001

Taky se připojuji k přání všeho nejlepšího a ať nám naši miláčci dlouho vydrží ve 100% stavu.
  • 00 Reagovat !

foto

28.12.00  09:04

« PF R-2001

Preji Vam i Vasim plechovym milackum vse nejlepsi do noveho roku a mnoho stastne ujetych kilometru...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.00  14:13

« Re: Hlava Š110R

Netopýre, mailni mi prosimtě adresu té firmy na session_cz@hotmail.com. Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.00  11:27

« Re: vahadla

co nabídneš?,jsou jetý,fedas@quick.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.00  09:14

« Re: Hlava Š110R

znam firmu, ktera dela sedla ventilu za 900,- obvykla cena je 2500,- snizit hlavu dokaze skoro kazdy a cena asi 300,- se mi ani nezda moc.
  • 00 Reagovat !

foto

21.12.00  16:23

« Hlava Š110R

Srdečně zdravím všechy piloty tohoto veterána.
    Neznáte někdo náhodou kolem Prahy firmu, která by mi za laciný peníz lehce snížila hlavu motoru a vyměnila ventilová sedla za tvrdá (na palivo bez olova, NATURAL)? Moje šelma jezdí (téměř) na tři válce kvůli podpálenýmu ventilu a když už to mám jednou rvát ven, rád bych dále jezdil na něco, co nebudu u pumpy muset ampulema aditiv ředit.
    Předem díky a veselé vánoce
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.00  09:24

« Re: Weber

kdyz uz jste u tech Weberu - mam doma Weber 36 DCNVH 5(přeražená na 7)/101 1A, je to z Talbota 1,3 je to dvojitej jednostupnovej s klapkou sytiče - chtěl bych ho dat do stotřicítky, ale nikde nemůžu najít, jak ho seštelovat, jak klapky ap. můžete poradit?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.00  08:25

presny oznaceni ti nereknu, protoze jsem jich sice par videl, ale nikdy jsem to do auta nedaval. Jediny ktery znam jsou lezaty karburatory (Weber, SUC, DelRoto). Stojatyho Webera Yelow-devil v Rapidu - jeho stranky najdes na seznamu tak se zkus zeptat jeho nebo JohnyhoR ten ho jezdi v eRku taky.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.00  10:03

To Travexr:Nevedel by si mi zistit presne typove oznacenie toho stojateho Webera a kde sa to da zohnat.Minule som nasiel jednu Webku o Weberoch a bol tam aj original cab odporucany presne pre Skoda Estelle ale zabudol som ju a teraz ju neviem za boha najst.
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.00  14:01

« vahadla

lidicky, neprebývají vám někomu v garáži (i jinde :-) vahadla ventilů na S110R/LS? zaboha je nemůžu sehnat.dik
    tvoves@seznam.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.00  08:48

« Re: zamena palubovky

nereknu ti presne ale v zasade ano, mozna budes muset upravit uchyty palubni desky na skeletu, ale nemel by to byt velky zasah. Vsechno ostatni sedi az na tlakomer oleje pro kterej nebudes mit natazenou hadici a pripojku na motoru, ale to je detail. Krom toho misto nej muzes dat jinej budik. A jeste budes muset predelat konektory zta palubni deskou ze dvou sdruzenych na jednotlive a "rozhazet je spravne po budicich".
  • 00 Reagovat !

foto

06.12.00  18:30

« zamena palubovky

Chtel bych se zeptat,jestli jde zamenit palubovka ze 110 L,za 110R,bez nejakejch problemu.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.00  13:54

to zalezi na tom jakej to bude karburator, pokud to bude Wber "stojatej malej" (oznaceni neznam) tak ho nacpes na normalni potrubi, pokud lezatej 40 nebo 45 DCOE tak si jeste vyrobis potrubi. Pojede to lip a zrat to bude podle toho jak to pojede: cim lepe tim vice. U toho stojatyho to neni nijak drasticky - nemusis rozdil ve spotrebe ani zaznamenat, ale zalezi to na "natryskovani". U tech lezatejch je to uz o neco silnejsi kava a neni problem se sptrebou na nadupanym motoru 1300 dostat pres 25litru na sto.... chce to pokus
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.00  08:15

Ako by to potom vyzeralo so spotrebou a s jazdnymi vlastnostami.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.11.00  17:24

« Re: to travexr

jeste ne, ale jel v jinym aute - no je na nem jeste hodne prace (vycistit, novy tesneni, trysky atd) proste potrebuje prenastavit a to neco stoji, takze je zatim v komore a ceka az bude v prasatku dost dukatu..... ale neni spatnej
  • 00 Reagovat !

foto

20.11.00  17:02

« to travexr

Zdar.

Tak co, uz jsi konecne projel ten karbec na R-ko co jsem ti prodal? (doufam, ze vis o jaky karbec jde :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…