Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

05.01.01  09:32

« Re: Radost

neznam nic hezciho nez krasny pocit z jizdy za idealniho pocasi po idealni silnici.....

pro lufa - na slovensku jsou dily na eRSO dostupnejsi nez u nas - mam na mysli laminaty, ktery u Vas stojej polovinu ceny v cechach. Sam je mam ze slovace a jsem vrcholne spokojenej a o dostupnosti bych si mozna dovolil polemizovat - zas tak drahej spas to neni i kdyz pecka to prece jenom je. Kdyz uz delas renovaci tak je v celku jedno, jestli to rovnou prekopes na RSo - rozdil max 10-15% ceny, kdyz na to pujdes rozumne.... ale to jen tak na okraj
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.01.01  16:00

« 2Luf

..... a vytahoval ho na pekne slnecne vikendy, zajazdit si a uzit si radost z jazdy. Tak presne po tomhle pocitu jsem take touzil... a poridil tohle: [odkaz] Mam to jen na "nedeli" a v lete. 130RS jsem chtel rovnez, ale je to tak nedostupna kara, ze jsem to vzdal.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.01.01  13:48

« Re: Zavidim vam

samozrejme Rapide
  • 00 Reagovat !

foto

04.01.01  13:45

« Zavidim vam

Fakt vam vsetkym tie vase krasne auta zavidim. V mojom detstve mal jeden nas sused eRku v oranzovej farbe a vsetci mu ju potajomky zavideli a ospravedlnovali si to tym, ze v tom aute rodinu aj tak vozit nemoze a je to neprakticke. Tak vsetci ostatni mali Ziguli, Moskvic alebo Skodu100. Od tej doby sa mi to auto paci, ako maly som sa otca casto pytal, preco aj my nemame take auto :-) Teraz nedavno kupil bratranec Skodu Rapid a mne sa vybavila krasna eRka a znovu sa mi vratila tuzba po tomto aute. Strasne rad by som si ho kupil, dal do poriadku a vytahoval ho na pekne slnecne vikendy, zajazdit si a uzit si radost z jazdy. Ale nemam cas travit dlhe hodiny v garazi pri aute. Po precitani tejto rubriky sa moj sen zmenil na 130RS. Videl som tu nadhernu modru na predaj a normalne som po nej zacal tuzit. Je vobec mozne na takto prerobenom aute jazdit?
    Vsetkym vam fandim a drzim palce. A z kamil*a si nerobte nic. Fakt nie je umenie jazdit 200 po dialnici, uzka serpentinova cesta lesom, to je to prave zvezenie. A v aute typu 110R to musi byt fantasticky zazitok.

kamil*: viem o jednej Radide, ktora by ti natrhla * na dialnici aj v technickych usekoch. Dost silne mi pripominas OCTAVIEho
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.01.01  13:36

« Re: Kamile*

Nemyslim, ze ma smysl v teto diskuzi nadale pokracovat. Vezmeme existenci lidi s utkvelymi predstavami, ze skodovky (stare) jsou nejhorsi na svete, jako fakt. Navic myslim, ze zde jde hlavne o snahu provokovat a vsichni na to tady skacete...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.01.01  09:30

o tom to prave, rozhodne nemam pocit ze nekde plavu 80kou, uz si konecne uvedom, ze nemam zadnou popelnici, ale celkem naslapnuty auto - rozhodne jede lip nez felicie a podobny moderni sracky. Ono totiz neni umeni jezdit nekde 200, ale jezdit bezpecne, coz a to mi promin rozhodne neni jezdit nepredpisove. Ja uznavam predpisy a jezdim tak, abych se pohyboval plynule, nikoho nebrzdil a zbytecne neriskoval pokutu. Myslim ze rozhoduje dojet do cile o 5 minut pozdeji zivej, nez drive mrtvej a o tom to je. Jinak bych rekl ze auto neni nebezpecny samo od sebe. Na vine je bud spatny technicky stav (ale to se neda rict jenom o skodovkach) a nebo ridic - znas to jaky pan takovy pes(vuz). Takze bych rozhodne na tvym miste nezobecnoval. Priste napis ne stare skodovky, ale vsechny stara auta ve spatnem technickem stavu a bude to naprosto spravne, pak s tebou budu souhlasit.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.01  23:09

To Travexr:Nemam pocit, ze se potrebuji jakkoli napravovat.S tim nadhledem a rozhledem je to spis opacne.Pokud by jsi ty sam mel tyto dve vlastnosti dostatecne rozvinute, urcite bys pak nejezdil a uz vubec se nezastaval totalne koncepcne zastaraleho a velmi,velmi nebezpecneho auta.Uvedom si, ze provozovanim takovych vozu riskujes zivot nejen svuj, ale i lidi, ktere vozis, pripadne, kteri te na svych cestach potkaji jak plaves osmdesatkou po dalnici.Ponevadz nemas zadne padne argumenty, kterymi by jsi mi tento nejen muj nazor vyvratil, je jiste jednodusi nazvat moje myslenky monologem.Kamil*
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.01  09:15

2kamil*:
    ja nechci byt vulgarni a rikat si ,ze jsi blbej (omlouvat te tim) nepotrebuju. Ja jsem svym prispevkem chtel rici asi toto: Proste mas svuj nazor a my mame svuj. Jenom nechapu proc nam svuj nazor neustale cpes. Ja ti taky necpu svuj, protoze s tebou se da vest pouze tvuj monolog. Chapu tvoji radost, ze nejsi sam kdo si podobne veci mysli. Ja taky nejsem sam a netlacim to do tebe. Proste si to nech pro sebe, nebo pockej do doby nez trochu dospejes a budes taky schopny poslouchat druhou stranu - pak muzeme spolu klidne diskutovat - jinak to bude zase jenom provokace. Az se tedy spravis napis mi na travex@mujmail.cz pokecame......

2erkari:
    Nenechte se uz dal nejakym Kamilem* tocit, protoze je jako kafemlejnek kterej mele porad dokola a nemusite ho omlouvat - on snad neni blbej, jenom neumi diskutovat - je to proste "monologista" s velmi omezenym rozhledem a rozhodne mu chybi nadhled. To je cele.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.01  23:16

Ten mail je fred1@post.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.01  23:12

Ten prispevek nemel za cil Vas rozcilit.Jen jsem byl rad, ze muj nazor sdili pomerne znacna cast lidi a ja se s tim webem castecne ztotoznuji.Moje nazory, ze by jste meli s temi nebezpecnymi strepy jezdit na uzavrenych okruzich a neohrozovat jimi ostatni se tim potrvrdily.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.01  12:17

« Re: lae Kamile*

Milý Kamile* jsi pořád stejný, ne jedno, ale pětihvězdičkový Vůl.A ten odkaz si strč za klobouk, protože od člověka, který ani neví jak má uložený motor Porsche 911, ty jeho slavné ódy na Škodovky sedí.A tedy všechno nejlepší v novém roce atd.atd.atd. pro všechny majitele Škodovek - no i tedy pro Kamila ***** PS pro kamila*-hoď sem maila a já ti pošlu obrázek pořádnýho auta Laďa.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.01.01  12:05

« 2Travex

říkej si je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, je blbej, von to tak nemyslel. At žije Skoda na Unicosu
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.01  08:58

« Re: lae Kamile*

...porad stejny nic novyho - proste Novy rok, novy den, novy tyden, nove stoleti, nove tisicileti a stary Kamil*........ ozvi se az prijdes s necim novym.
  • 00 Reagovat !

foto

31.12.00  18:40

« Bez nadpisu

Vse nejlepsi do Noveho roku a dopurucuji precist si [odkaz] kde se dozvite mnoho uzitecnych informaci a mozna to pozmeni i Vas nazor na tato ,,auta,,.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.00  13:35

« Re: PF R-2001

Taky se připojuji k přání všeho nejlepšího a ať nám naši miláčci dlouho vydrží ve 100% stavu.
  • 00 Reagovat !

foto

28.12.00  09:04

« PF R-2001

Preji Vam i Vasim plechovym milackum vse nejlepsi do noveho roku a mnoho stastne ujetych kilometru...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.00  14:13

« Re: Hlava Š110R

Netopýre, mailni mi prosimtě adresu té firmy na session_cz@hotmail.com. Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.00  11:27

« Re: vahadla

co nabídneš?,jsou jetý,fedas@quick.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.00  09:14

« Re: Hlava Š110R

znam firmu, ktera dela sedla ventilu za 900,- obvykla cena je 2500,- snizit hlavu dokaze skoro kazdy a cena asi 300,- se mi ani nezda moc.
  • 00 Reagovat !

foto

21.12.00  16:23

« Hlava Š110R

Srdečně zdravím všechy piloty tohoto veterána.
    Neznáte někdo náhodou kolem Prahy firmu, která by mi za laciný peníz lehce snížila hlavu motoru a vyměnila ventilová sedla za tvrdá (na palivo bez olova, NATURAL)? Moje šelma jezdí (téměř) na tři válce kvůli podpálenýmu ventilu a když už to mám jednou rvát ven, rád bych dále jezdil na něco, co nebudu u pumpy muset ampulema aditiv ředit.
    Předem díky a veselé vánoce
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…