Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

15.02.01  21:07

« Kontakt

Sorry za offtopic, ale neviem kde chytit travexra. Radime, aky mas novy mail? Nejak ta v poslednej dobe nemozem kontaktovat......
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.01  07:52

« Re: průřezy

jsem rad, ze se ti auto libi, apropo spoiler uz mam pripravenej v komore doma. Ty narazniky jsou bohuzel nutnost zvlaste kvuli cajtum, ale taky ridicum co neumej parkovat - kazdou chvili jsem mel rozmlaceny mlhovky jak lidi couvaj na doraz. Proto jsem jednak volil narazniky a jednak ctyroky celo, je v nem problem rozbit svetla (narozdil od rampy kde se daj nejen rozbit ale i snadno ukrast coz vidim jako velky problem - v Praze se krade jako o zivot za dva roky celkem 14 kusu zrcatek 3 kusy mlhovek a jedna sada list). Tu diru v cele jsem vykrajel nadoraz co to slo (alespon co do sirky, vysku jsem co nejvetsi abych zajistil dostatecny prisun vzduchu na chladic. Bohuzel se mi to taky az tak moc nezamlouva, ale funkcnost je funkcnost bohuzel. Ja mam ty diry strihany nuzkama (stejnejma jakejma se striha dira na stresni okno) lak nemas sanci poskodit, ale protoze maj ty moje prurazy pulcentimetrovej pertl, kterej je normalne vyklepanej tak sel lak do haje. Problem byl, ze bez pertlu se plech kapoty kroutil a vypadalo to hodne divne.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.01  09:35

Protože mám v plánu ty díry udělat dost atypického tvaru, mám představu, že bych to udělal nějakou strunou ( ala Kájínek ) nebo nějakou coby lupenkovou pilkou na kov. S tím asi nikdo zkušenosti nemáte ? Mimochodem travexi koukal jsem se na to tvoje auto, líbí se mi jak jsi to vymyslel s těma nárazníkama, jednak to vypadá dobře ( myslím, že tomuhle autu vymyslet spojler aby to ladilo dá práci ) a jednak budeš mít pokoj od hluchavek. Co se mi moc nelíbí ( je to jen můj subjektivní názor ), tak to je ta díra v předním čele. Promiň mi to, ale připadá mi to jako brácha té nové 1203. Podle mého díra na chladič musí být spíš užší a delší aby předek opticky snížila a ladila s tvarem karoserie.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.01  07:44

original mrizka v kapote se da udelat z mrizky na prednim cele z Karosy, bohuzel to nejde bez svareni. Pokud budes jenom strihat coby mrizku pouzijes tahokov, doporucuju ti zaklepat lem (tak 2-3mm pertl). Tim ale laku taky ublizis....muzes to zkusit zaklepavat pres gumovej spalek a plech nahrat tak na 70-80 stupnu, lak zmekne a plech se da ohnout. No uvidis sam
  • 00 Reagovat !

foto

06.02.01  21:33

« průřezy

Poradí někdo jak nejlépe udělat průřezy do přední kapoty a čela tak, abych co nejméně poškodil dost kvalitní původní lak ? Předem díky.
  • 00 Reagovat !

foto

06.02.01  10:52

« Vacka

Nazdarek panove,
    schanim ostrou vacku nemate nekdo na prodej. nebo nevite kde se mam zeptat...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.01  08:24

« Re: 2 Dzon

tak to sedi, sehnal jsem par detailu co jsem shanel a pokecalo se az hanba... :-) Jo a na ten strudl jsem zvedavej, jen aby jste vy mlady nejeli moc rychle, abych vam stacil :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.01  19:43

« Re: 110 R je pořád vychytaný auto

co takhle kotoucovy brzdy na zadni napravu???

to si myslim je dooost dobra lahudla, BTW mrkni na [odkaz] tam mas navody na el. stahovani oken, vyhrejvany sedacky a zpetny zrcatka, favo motor do rapida atd. atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.01  00:00

« Re: 2 Dzon

Jasne... ja ani nepocital ze tam nekdo prijede karou... ale myslim, ze se takhle obcas slezt, a pokecat je dobry.... my neznali aspon neco pochytime, vy znali neco vysmelite a sezenete, a do Melnika nas potom treba pojede poradnej strudl :-). Dzon
  • 00 Reagovat !

foto

02.02.01  22:00

« 110 R je pořád vychytaný auto

Musim Vám říct, že ERKO si mi vždycky líbilo,je to taková česká Alpinka. Upozorňuji, že v posledním Autotuningu je poměrně vychytaná verze,která stojí za vidění.Jinak já mám Rapida 89,protože nejsem až tak dobrej mechanik , abych si ERKO upravil k obrazu svému a nechat si to udělat tak se nedoplatim.Ale i u něj se chystám na trochu úprav. Kdybyste věděli o nějaké lahůdce,která se dá na Rapidu spáchat,klidně si nechám poradit
  • 00 Reagovat !

foto

02.02.01  09:31

« 2 Dzon

slezina dobra, nekdy to asi zopakujem za lepsiho pocasi a s karama......
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.01  12:50

« Re: chladič na 4očko

favo? nevim, u 120ky hlinikac poznas pouhym pohledem. spodem tim plechem pred nadrzi to asi dolu nedostanes (i kdxyz pokud chladic usadis hodne dolu a pouzijes nejakej nizsi nez je ve 120ce (napr dva vymeniky z topeni Karosa) a budes to mit jako pridavnej chladic pak jo....
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.01  21:21

No ja prave nechci moc delat diru do kapoty... chtel bych odvod vzduchu nejak vyresit spodem. Premejslim jestli by to slo odvest tim plechem do je pred nadrzi... no a prave na to by musel bejt chladic napasovanej co nejvic vepredu. A i kdyby to spodem neslo, tak nechci delat klasickou chladicovou stenu... ale nejakej mene mista zabirajici odvod vzduchu. Jo a jak poznam chladic hlinikovej od normalniho ? Favo ma vetsi nez 120ka ? Dik Dzon
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.01  08:09

rozhodujici neni umisteni chladice ale umisteni chladicovy steny, musi bejt o neco vice vzadu a usazena tak aby proud vzduchu smeroval nahoru a sedelo to s dirou v kapote a tu nemuzes udelat moc blizko predni hrany (kapota je sklonena dolu a sel by ti tam vzduch naporem vrchem)..... nejdriv si prostrihni kapotu a usad pricku pak badej nad chladicem (alespon ja to delal zrovna tak (vystrihl jsem si stenu, volne vlozil do prostoru, prostrihl kapotu a pak usazoval chladic, tak aby byl pred otvorem v kapote.......no uvidis sam)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.01  19:46

5 cm za plechem se mi zda moc... ja bych to chtel napasovat uplne tesne... max 1 cm za ten plech. hlavne prave kvuli uspore mista. Dzon
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.01  09:35

mezi svetlama asi 5 cm za plechem, a vyslo to tak akorat, pred chladicem bude laminatovy osazeni (momentalne je vymysleny a chystam se vyrobit kopyto abych ho vyrobil) za chladicem bude hlinikova stena (nebo laminatova polostena (hlinikovou uz mam sice skoro hotovou ale zacina se mi libit laminat (dobre se s tim dela a daj se delat tvary ktery bys z plechu musel lisovat), navic mi prijde skoda mit stenu pres celej kufr, zbytecne to zabira misto po stranach
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.01  21:50

To jsi ho napasoval uplne dopredu na plech ? nebo ho mas az jako ZA svetlama ?
    Dzon
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.01  12:13

me tam vysel bez potizi 120kovej, doporucuju hlinikac...... jinak zatim zachovam i ten zadni a pak se uvidi, vpredu to mam napasovany bez vrtule, takze jsem docela usetril na miste v kufru....zatim
  • 00 Reagovat !

foto

21.01.01  21:34

« chladič na 4očko

Když jsme u těch chladičů nemáte někdo přehled o tom jakej chladič (z jakýho auta) by se dobře vešel mezi 4očko a zároveň dobře chladil ? Džon
  • « 00 Reagovat !

foto

18.01.01  17:18

« Re: To travexr-trubky

Rado - dikec zitra to obvolam, nebo obmejluju - to si pres noc rozmyslim..... hele uz mam schematicky nacmarany kudy trubky a mam uz fotky (bohuzel se povedla jenom fotka z kufru, kde je videt ustaveni chladice a otvor pro protazeni trubek do kabiny)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…