Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  22:18

« Re: skleroza

No hned jak jsem se odpojil, tak jsem na to samozrejme kapnul... chci se zeptat, jestli jste nekdo neresil budik na teplotu oleje... jestli je mozne pouzit stejny system i soucastky ze systemu na mereni teploty vody, a hlavne kde je tak nejvhodnejsi misto pro teplotni cidlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.01  16:16

« Re: Trubky k naporaku

pocitej tak kolem 160 - 180 za metr, je to trubka tvrda 28x1. Nejde tedy ohybat v ruce a musis ji letovat do tvarovek. Problem to neni a jdu do toho, mekka med ma nizsi teplotni odolnost ale hlavne se nevyrabi v prumerech nad 22 mm. Jinak prodavaj se po kusech delky 4 metry, pri vetsim nakupu je sleva. Takze te do party klidne vezmu....
  • 00 Reagovat !

foto

21.03.01  22:19

« skleroza

Ted jsem se chtel na neco urcite dulezityho zeptat a nez jsem se pripojil, tak jsem zapomnel na co :-)) No tak jindy... Dzon
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.01  21:46

« Re: Batest

No Lado, tak mi asi nezbyde nez prekopat budik z Lady... tam je standardne, ne ? Jenom nevim jestli ma i stejnej rozmer... Dzon
  • 00 Reagovat !

foto

21.03.01  15:58

« zrcatka

Hele, tyhle Beskydsporty inzerujou v MARI-DESIGNU, coz je firmicka na upravu skodovek, ale jejich ceny, opravdu pohledat. Zajimalo by me, jak u nich pochodis. I tak obecne, mate s nima nekdo nejake zkusenosti? Maj stranky a tam je i cenik: www.mari-design.cz, nebo tak nejak, najdes je i vyhledavacem.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.01  14:30

Džone. Právě jsem se vrátil z prodejny. Žádnej batest 12 V se nevyrábí a ten 24 V nemá odpor. Nezbývá než domorobo a nebo těch 24 V :))) Laďa
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.01  10:29

« Re: Tlakomer oleje

ladao:presne tak to vidim i ja:o)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.01  10:03

No Džone...ty lenochu :ó))) když se ti tedy nechce předělávat elektrika na 24 V, tak se ti dnes mrknu do prodejny dílů na náklaďáky, jestli nevedou voltmetr na 12 V a v sobotu ti to povím, případně předám.Tedy ten budík, batest či jak se tomu voltmetru říká.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.01  09:55

vici. Tahle rubrika bude asi v pohodě tím, že sem většinou přispívají fandové a majitelé těchto aut. A když jsi fanda nějakýho auta, tak mu s klidem a nadhledem sobě vlastním odpustíš tu nějakou nedokonalost a s pomocí známých i neznámých se snažíš pomalu je odstraňovat a svýho miláčka pořád vylepšovat. Všem eRkám a jejich majitelům a příznivcům domorobo zdar.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.03.01  21:40

No Lado... 24 V zni dost podivne.... a kvuli budiku prekopavat celou elektiku urcite nechci :-) No ale na ten predradnej odpor zkusim mrknout, jestli ten budik nekde sezenu - jenom nevim kde.... Dzon
  • « 00 Reagovat !

foto

20.03.01  21:35

« Re: battest

Nojo netopejre... ale prave co je to to "takneco" :-) Dzon
  • « 00 Reagovat !

foto

20.03.01  21:26

ladao:dik za radu. ten chladic oleje planuju:o) takze pak budu resit i tlakomer. Je zajimave ze treba tahle vase rubrika je uplne v pohode:o) koukni treba do temat o feliciich... tolik blbcu kolik je tam, jsem na jednu stranku jeste psat nevidel:o((
  • 00 Reagovat !

foto

20.03.01  06:46

« Zrcatka

Shanim kapkovita zpetna zrcatka (typicky eRkovy zrcatka) "Beskyd Sport". Uz se nevyrabi, nevite prosim kde by se jeste daly sehnat? Diky za kazdou informaci.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.01  12:28

vici:pokud nemáš chladič oleje, tak do olejové zátky na prsou nebo bloku vyvrtat díru a vyřezat závit.Pokud máš chladič a šrouby s mezikusem pro vývod na hadici ( tak jak to má eRko ), tak díru do tohoto šroubu. Pokud máš vývod-tedy závit na hadici přímo na zátce olejového kanálu tak jedině do té menší zátky kanálu. NO a pokud počkáš na tu 1,6 tak ti to udělá cmt, stejně tam budeš muset mít chladič oleje.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.01  12:02

ladao:ten tlakomer z avie bych bral aj na facko, da se tam to cidlo dat bez problemu?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.01  11:31

Nazdar Džone. Zkus se podívat jestli nemá přímo na přívodech proudu přidělaný předřadný odpor. Potom by stačilo ho jen odletovat a přepsat stupnici.Protože ostatní budíky (jako tlakoměr, palivoměr apod. ) v té karose mají budíky na 12 V a na kontaktech mají přidělaný předřadný odpor a je na nich nálepka 24 V.Takto to měly udělané i Liazky, Tatry a ostatní na 24 V. I když u toho voltmetru to asi nebude, ale co kdyby. Nebo zkus jestli je neměly tř. Avie. A ještě jeden chytrej nápad.Dej si tam altík 24 V ( má stejný uchycení ) a dvě baterie 12 V a vyměnit žárovky je už potom sranda, před zapalování a rádio přidáš předřadný odpor a startér ti bude točit jak urvanej a nebudeš mít problémy se zimníma startama..
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.01  11:15

Stupnice je skoro stejná jako u eRka.
  • 00 Reagovat !

foto

16.03.01  09:29

« battest

a co k tomu karosovymu pridat nejakou redukci, (zmensit odpor ...)nebo tak neco a predelat stupnici?
  • 00 Reagovat !

foto

15.03.01  19:33

« Batest

Nevite nekdo z ceho by sel udelat budik na test baterie ? Chtel bych aby byl stejnej, kulatej rucickovej... idealni jsem videl v Karose, ale ten mel rozsah asi tak kolem 24 V... coz uznate, ze je na eRko trosku moc :-)
    Dzon
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.01  19:30

« Re: Trubky k naporaku

No ja bych ty trubky chtel taky na plnohodnotnej naporak (bez chlazeni vzadu) a 22 mm je maximum co jsem zatim videl prodavat v metrazi. Kolik jsi TRAVEXi rikal ze by vysly ty trubky, co potrebujes jet s nekym napul ? A kolik toho je ?
    Dzon
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…