Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: RE: Trubky k naporaku
proti plastu nic, proti plastu v aute uz bych neco nasel..... proc cpat do auta neco, co teplem stejne mekne (ne ze by to nevydrzelo teplotu i tennicotny tlak) ale hjak to proboha vypada? Kdyz je to schovany pod omitkou v baraku tak je mi sumak, ale v aute? vzdyt je to cunarna (ono ani ta med co mam vymyslenou neni optimalni) Proste to nechapu, vzdyt abys udrzel nejakej rozumnej prurez tak musis mit trubku v prumeru skoro dvakrat takovou, jak na to chces chytat hadice? kdyz budes mit vnejsi prumer 28-30 (abys na to narval hadici tak vnitrni bude tak 20-21 mm, u medi je to trubka 28x1 a neni co resit....... -
« Re: zrcatka
To Mark L, ta zrcatka se daji koupit v ulici Jeremekova, cislo bohuzel nevim ,ale kdyz pojedes od reki nahoru tak je ten kram po prave strane, hned za vetsi budovou Huowit Packard , nebo jak se to menuje. To najdes te kram je velkej a za vylohou maji same sportovni veci na auta. CUS -
« Rapid 136?
Vim ze tohle je rubrika pro Erka (koneckoncu jsem ji sam zakladal ;-), ale snad to tady nebude az zas tak moc od veci. Nevite nahodou o nejakem dobrem Rapidu na prodej? Nechci nic extra vyslechteneho na rychlost, spis mi jde o vzhled a hlavne o technicky stav. Uz jsem mel jeden vyhlidnuty v bazaru, ale nekdo mi ho vyfoukl doslova pred nosem :-( Jesli tedy o necem vite (a pokud mozno z vychodnich cech) tak prosim piste na kovboj@rodeo.cz nebo info@perpetum.cz. Moc diky! -
« Re: skleroza
Ja jsem si to vyresil naprosto jednoduze kdyz jsem si delal teplomer oleje. Pouzil jsem normalni klasicky cidlo na vodu a to jsem zasrouboval do predem vysoustruzeneho vypousteciho sroubu na olej. Dal jsem tam tesneni a zadnej olej mi nepronikl ven . Ted uz bohuzel trochu kape. Ale opravdu jen malo. -
« Uražená převodovka.
Prej se "urazila" ale já to viděl jinak, myslím si, že to pokaždý urazil řidič. Jednou u služební 130 L jen tak lehce - to se dalo zavařit. Podruhé u taky služební 105 SP navíc i s nádrží a to se dalo jen oboje vyhodit, protože ten řidič jel dál, dokud mu nedošel benzín. A pak zjistil , že se mu i kouří z převodovky ?? Když jsem tu almaru jen tak pro srandu rozdělal, tak vnitřek vypadal, jako kdyby místo na olej jezdila na modrý inkoust. Kdyby jel ještě chvíli dál, tak by se mu stejně kousla. Muselo to "pjěkně kňůčet" :ó))) ale ten řidič povídal, že nic neslyšel "že měl puštěné rádio". Vzhledem k tomu, že mu bylo asi 63 let, tak bych usoudil, že metál na plný koule určitě neposlouchal aby to přeřvalo tu kňučící převodovku. HOWG Laďa
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!