Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• 00 Reagovat !

foto

29.03.01  21:07

« Gumy kolem předního okna

Ahoj delší dobu scháním novou gumu kolem čelního okna .www.lamino.cz Dík Dave
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  12:31

« Re: RE: Trubky k naporaku

proti plastu nic, proti plastu v aute uz bych neco nasel..... proc cpat do auta neco, co teplem stejne mekne (ne ze by to nevydrzelo teplotu i tennicotny tlak) ale hjak to proboha vypada? Kdyz je to schovany pod omitkou v baraku tak je mi sumak, ale v aute? vzdyt je to cunarna (ono ani ta med co mam vymyslenou neni optimalni) Proste to nechapu, vzdyt abys udrzel nejakej rozumnej prurez tak musis mit trubku v prumeru skoro dvakrat takovou, jak na to chces chytat hadice? kdyz budes mit vnejsi prumer 28-30 (abys na to narval hadici tak vnitrni bude tak 20-21 mm, u medi je to trubka 28x1 a neni co resit.......
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  11:55

« Re: zrcatka

Oprava...ulice Jeremenkova..
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  11:40

To Mark L, ta zrcatka se daji koupit v ulici Jeremekova, cislo bohuzel nevim ,ale kdyz pojedes od reki nahoru tak je ten kram po prave strane, hned za vetsi budovou Huowit Packard , nebo jak se to menuje. To najdes te kram je velkej a za vylohou maji same sportovni veci na auta. CUS
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.01  16:43

Co máš proti plastu? Na Budějárně tam kterýsi umělec udělal horkovodní přípojku z HOSTALENu a světe div se, tohle potrubí vydrželo bez problémů teplotu 130st a tlak 1,6 MPa.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.01  16:08

ale FUJ plastovy rozvody do auta?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.01  11:12

« Re: Rapid 136?

Kovboji.Ty zrádče ty už nemáš eRko ? A toužíš po tom škaredým Rapidovi :ó))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.01  06:40

« to Hombre> Re: Zrcatka

Jestli jsou ty zrcatka novy, tak bych urcite mel zajem. Ozvi se prosim na marek.lengal@seznam.cz . Diky!
  • 00 Reagovat !

foto

27.03.01  23:00

« Rapid 136?

Vim ze tohle je rubrika pro Erka (koneckoncu jsem ji sam zakladal ;-), ale snad to tady nebude az zas tak moc od veci. Nevite nahodou o nejakem dobrem Rapidu na prodej? Nechci nic extra vyslechteneho na rychlost, spis mi jde o vzhled a hlavne o technicky stav. Uz jsem mel jeden vyhlidnuty v bazaru, ale nekdo mi ho vyfoukl doslova pred nosem :-( Jesli tedy o necem vite (a pokud mozno z vychodnich cech) tak prosim piste na kovboj@rodeo.cz nebo info@perpetum.cz. Moc diky!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.01  22:15

Těch plastovej trubek bych se nebál. Jedinou nevýhodu mají, že nejsou samonosný. Pokud se ale jde vnitřkem tak je to OK a pak mají jenom samé výhody oproti jiným materiálům. Když mi to nevyjde s tím ALPEXEM, tak jdu do plastu.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.01  22:09

« Re: Zrcatka

Dvě taková úplně nová zrcátka mám ve stodole na chalupě. Tam se dostanu tak za 14 dní, tak je přivezu a když se ozveš, tak ti je věnuju.
  • 00 Reagovat !

foto

27.03.01  14:30

« Ach, ach,...

A co mame hovorit my na Slovensku? Vytunene erka sa daju spocitat na jednej ruke. Nahradne diely sa nastastie zohnat daju (seriove), ale akekolvek tuningove diely si musim robit doma sam, alebo ich prerabat z inych aut (= zase len vyrobit sam doma).
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.01  11:45

Já jsem taky jižní morava a neříkám nic moc. A když jsem začínal, tak jsem byl severní. Tak něco dělejte aby to nic moc zmizlo. A taky by jste mohli představit svý káry na Džonových stránkách.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.01  11:12

Jizni Morava hlasi: taky nic moc
  • 00 Reagovat !

foto

27.03.01  10:52

« zrcatka

A zase ta Praha, lidi, vy jste tam tezce v pohode, tam se na ero da sehnat snad vse. Vcelku vam zavidim tu prazskou, propletenou, erkarskou mafii. Tady na severu Moravy je erkarsky mrtvo. Vraky, vraky a nic nez vraky.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.01  06:28

Ta adresa by bodla. Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.01  18:18

« Re: skleroza

Ja jsem si to vyresil naprosto jednoduze kdyz jsem si delal teplomer oleje. Pouzil jsem normalni klasicky cidlo na vodu a to jsem zasrouboval do predem vysoustruzeneho vypousteciho sroubu na olej. Dal jsem tam tesneni a zadnej olej mi nepronikl ven . Ted uz bohuzel trochu kape. Ale opravdu jen malo.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.01  18:12

To NOVOTA, hele ty zrcatka z toho Mari-Deisgnu si nekupuj, tady v Praze se daji koupi podobna nova za 260 jedno. Ted presne nevim adresu ale pokud chses sezenu Ti ji..
  • 00 Reagovat !

foto

26.03.01  12:12

« Uražená převodovka.

Prej se "urazila" ale já to viděl jinak, myslím si, že to pokaždý urazil řidič. Jednou u služební 130 L jen tak lehce - to se dalo zavařit. Podruhé u taky služební 105 SP navíc i s nádrží a to se dalo jen oboje vyhodit, protože ten řidič jel dál, dokud mu nedošel benzín. A pak zjistil , že se mu i kouří z převodovky ?? Když jsem tu almaru jen tak pro srandu rozdělal, tak vnitřek vypadal, jako kdyby místo na olej jezdila na modrý inkoust. Kdyby jel ještě chvíli dál, tak by se mu stejně kousla. Muselo to "pjěkně kňůčet" :ó))) ale ten řidič povídal, že nic neslyšel "že měl puštěné rádio". Vzhledem k tomu, že mu bylo asi 63 let, tak bych usoudil, že metál na plný koule určitě neposlouchal aby to přeřvalo tu kňučící převodovku. HOWG Laďa
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.01  09:47

ja vim, že to nejni nic krásnýho, ale funkční to bude - co použít plastový trubky na vodu? dá se to krásně spojovat, nádherně se s tim pracuje a vůbec, ale do svyho auta bych si to asi nedal, přece jenom plastový trubky v autě...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…