Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: Tlakomer
Kadle, máš na mysli elektrický tlakoměr ? Pokud ano tak, ho zapoj obdobně jako teploměr (princip budíků je stejný)- tedy pokud tedy máš český výrobek. Pokud tam jsou tam značky + a - tak je to víceméně jasné. Od čidla je to na nějaký - . Jestli máš něco zahraničního, bez značek tak ti asi neporadím. -
« Re: Gumy kolem předního okna
To ti dělal někdo co se motá kolem skel ??Jde přesně o to aby to sedělo kašlu na to aby to bylo jak z fabriky to je to poslední co mne zajímá sám asi máš zkušenosti když to netěsní co to dělá budu asi stavět další hundrtku tak scháním drobnosti aby to nevázlo .Dave -
« Re: Gumy kolem předního okna
jde tam dat guma bez klinku z (a tady jenom myslim )favorita nebo 120ky, alespon tak to vyresili na mym stroji, jinak mam i original gumu, ale je sice nepouzita, ale lety je ztuhla jde spatne natahnout na okno, chces li-ji klidne ti ji prodam za co jsem ji loni koupil tedy 450Kc bez klinku. -
« Re: RE: Trubky k naporaku
proti plastu nic, proti plastu v aute uz bych neco nasel..... proc cpat do auta neco, co teplem stejne mekne (ne ze by to nevydrzelo teplotu i tennicotny tlak) ale hjak to proboha vypada? Kdyz je to schovany pod omitkou v baraku tak je mi sumak, ale v aute? vzdyt je to cunarna (ono ani ta med co mam vymyslenou neni optimalni) Proste to nechapu, vzdyt abys udrzel nejakej rozumnej prurez tak musis mit trubku v prumeru skoro dvakrat takovou, jak na to chces chytat hadice? kdyz budes mit vnejsi prumer 28-30 (abys na to narval hadici tak vnitrni bude tak 20-21 mm, u medi je to trubka 28x1 a neni co resit....... -
« Re: zrcatka
To Mark L, ta zrcatka se daji koupit v ulici Jeremekova, cislo bohuzel nevim ,ale kdyz pojedes od reki nahoru tak je ten kram po prave strane, hned za vetsi budovou Huowit Packard , nebo jak se to menuje. To najdes te kram je velkej a za vylohou maji same sportovni veci na auta. CUS -
« Rapid 136?
Vim ze tohle je rubrika pro Erka (koneckoncu jsem ji sam zakladal ;-), ale snad to tady nebude az zas tak moc od veci. Nevite nahodou o nejakem dobrem Rapidu na prodej? Nechci nic extra vyslechteneho na rychlost, spis mi jde o vzhled a hlavne o technicky stav. Uz jsem mel jeden vyhlidnuty v bazaru, ale nekdo mi ho vyfoukl doslova pred nosem :-( Jesli tedy o necem vite (a pokud mozno z vychodnich cech) tak prosim piste na kovboj@rodeo.cz nebo info@perpetum.cz. Moc diky!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!