Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.05.01  11:01

« Koupím

Náhodou, neválí se vám 1x Al 5,5-13" 8mi paprskové loukoťáky(tzv. kopretiny?) Koupím!
    1000mbx@centrum.cz
  • 00 Reagovat !

foto

02.05.01  07:06

« RE:... RE: Vyfuk na 110R

Znova opakujem: Som IBA ZVEDAVY, aky to ma zvuk. Nic viac. Ma tam original MTX pre sk. A a som s nim spokojny a aj tam zostane.
    K tym vyfukom na skodovku: Neviem aky vyfuk mas na mysli (jrl), ale nejaky univerzalny "tlmic" ladeny hlavne na zvuk to nevyriesi. Velmi dolezite su zvody a pokial maju byt dobre urobene, klasicky "tlmic" sa tam uz nevlezie - musi byt priecny a tych zase az taky vyber nieje.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.04.01  18:57

« Re: RE: RE: Vyfuk na 110R

Teda nechci vam kecat do vasich napadu s vejfukama, ale myslim, ze jako nejlepsi reseni je koupit ladenej vejfuk primo na Skodovku (videl jsem ho prodavat na Tuning 2001 v Brne, ale zapomnel jsem si vzit kontakt na vyrobce) a stoji to asi 3500,- Kc
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.01  08:27

« Re: RE: RE: Vyfuk na 110R

u okruhovejch aut 100db limit nebyl, ten je byl predepsan pouze pro zavodni automobily s SPZ (tzn soutezni vozy) - podivej se do prilohy J technickych predpisu FIA. No ono ani origo LR nemusi byt to prave orechove, protoze kazdy motor je jiny a tohle bylo puvodne pocitany pro motor LR, ja jsem zkousel prepocitat RS vyfuk na svuj motor a lisi se to poctem otvoru v trubce v tlumici a umistenim prepazek, je ale otazka nakolik je mozne to presne spocitat, moje zkusennost je takova, ze vyroba vyfuku je dost alchymie a pokud ma byt vyfuk k necemu dobry je dobre ho spolu s motorem odbrzdit metodou temer pokus-omyl. Proste postavit vyfuk odbrzdit to a hned je videt, jestli je to ono nebo ne..... ja uz mam tuhle proceduru domluvenou a cena za pricny vyfuk pasovany na konkretni motor se pohybuje okolo osmi tisic korun +- tisic
  • 00 Reagovat !

foto

19.04.01  07:16

« RE: RE: Vyfuk na 110R

Priecny vyfuk tam mam a som s nim moc spokojny. Je to dokonca original MTX - kupil som to z jednej zavodnej 130ky (nie RS, ale LR). A aj ho tam necham. Ten napad z vyfukom z nejakej nadupanej motorky bol len taky ulet - som zvedavy aky to ma zvuk na eRku, ked na motorkach je to velmi pekne. Nic viac. Co sa tyka vykonu a tak, tak zvody by boli original 130, t.j. presne zratane (prudenie plynov). A tlmic, pokial je priechodzi to uz moc neovplyvni (pokial nie je ucpany) a motorky maju myslim priechodzie absorbcne tlmice. Ked sa to tak zoberie, tlmic tam ani nemusi byt. Okruhove RS mali namiesto tlmica len zahnutu ruru. Jedna taka RS je v muzeu v M. Boleslavi (ale pochybujem ze sa zmesti do 100dB).
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.01  16:05

« Re: Vyfuk na 110R

neni lepsi se alepson trochu drzet puvodnich reseni? pricak mi prijde lepsi nez nejakej bastl, ono neni sranda udelat vyfuk a kvuli zvuku se to malokdy dela (efekt by mel byt jinde nez jen ve zvuku, to muzes jenom vybourat prepazky ze standartniho tlumice a kraval to bude delat taky)
  • 00 Reagovat !

foto

18.04.01  07:55

« Vyfuk na 110R

Včera som išiel po meste a preleteli okolo mňa dve motorky (500ccm alebo viac). Motorky ma síce nechávajú chladným, ale ten zvuk... Tak ma napadlo, aký by malo asi eRko zvuk, keby sa tam dal tlmič z nejakej motorky s objemom 1000ccm, alebo dva tlmiče z 5stoviek (2 trubky výfukového potrubia dole nespojiť do jednej, ale na každú zavesiť jeden tlmič). Viem, že je to extrém, ale ten zvuk by mohol byť geniálny. Nemáte niekdo eRko s priečnym (2-dielnym) výfukom a ochotného suseda s "lepšou" motorkou? Možno by to stálo za vyskúšanie. A možno by to aj cenovo sadlo niekde medzi remusy a Sebringy.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 17.04.01  10:09

« Bez nadpisu

Poslední super škodovka...teda předposlední....
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 17.04.01  10:09

« Bez nadpisu

Poslední super škodovka...teda předposledí....
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.01  07:55

« Re: Lak

co treba 15500 jako ten muj? (cena vcetne vybrouseni, vytmeleni a laku)
  • 00 Reagovat !

foto

14.04.01  13:24

« Lak

Kolik tak muze stat slusne udelanej lak?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.01  19:59

« Re: Tlakomer

To Ladao, diky, mam zahranicni ale pokudim se to vystopovat, snad ho nodpalim. Nic na nem bohuzel napsano neni..
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.01  12:58

« Re: Gumy kolem předního okna

jo delali mi to v autoskle na Kacerove v Praze a okno tesni a drzi, problemy s tim nemam a guma+zaskleni staly asi 600 Kc
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.01  11:24

« Re: Tlakomer

Kadle, máš na mysli elektrický tlakoměr ? Pokud ano tak, ho zapoj obdobně jako teploměr (princip budíků je stejný)- tedy pokud tedy máš český výrobek. Pokud tam jsou tam značky + a - tak je to víceméně jasné. Od čidla je to na nějaký - . Jestli máš něco zahraničního, bez značek tak ti asi neporadím.
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.01  19:03

« Tlakomer

Nevite nekdo, kdyz mam tlakomer oleje na s cidlem v motoru,jak to mam zapojit.. Ma 3 vyvody a neni na nich nic npsano...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.01  07:36

« Re: Rapid 136?

Sorry, nějak jsem to hned nepochopil-co vlastně už máš ??. Po ránu a navíc po neděli mám nějak zalepený oči a zatuhlej mozek..
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.01  07:32

Kovboji tak ho předveď na Džonových www.stránkách nebo už tam je ? A toho Rapida sháníš na co ? jen na podvozek nebo celý auto ?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.04.01  01:08

Uz po nem netouzim, uz ho mam. Paradniho jasne zlutyho! Starym kupatkum od Skody ZDAR ZDAR ZDAR!

>Kovboji.Ty zrádče ty už nemáš eRko ? A toužíš po tom škaredým Rapidovi :ó))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.03.01  22:12

To ti dělal někdo co se motá kolem skel ??Jde přesně o to aby to sedělo kašlu na to aby to bylo jak z fabriky to je to poslední co mne zajímá sám asi máš zkušenosti když to netěsní co to dělá budu asi stavět další hundrtku tak scháním drobnosti aby to nevázlo .Dave
  • « 00 Reagovat !

foto

30.03.01  08:25

jde tam dat guma bez klinku z (a tady jenom myslim )favorita nebo 120ky, alespon tak to vyresili na mym stroji, jinak mam i original gumu, ale je sice nepouzita, ale lety je ztuhla jde spatne natahnout na okno, chces li-ji klidne ti ji prodam za co jsem ji loni koupil tedy 450Kc bez klinku.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…