Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« RE: udrzovaci
Neviem ako ostatni, ale ja kazde poobedie laminujem az do vecera a to je robota pri ktorej sa moc prevratnych noviniek nevyskytuje, tak nie je moc o com pisat. Pravdu povediac, este nemam dorobene ani formy a uz ma to vobec nebavi. Jedine, co ma drzi pri zivote je zvedavost, ake to bude jazdit s lahuckou laminatovou karoseriou (vsetky 4 RS-blatniky vazia spolu 19,5kg) a pocit, ze budem mat pokoj s hrdzou (teda aspon na tej kasni). Ozaj, pojde niekdo od vas z Ciech a Moravy na zraz do Ziliny (23-24.6., letisko Hricov)? -
« Re: Zadni naprava
K ty zadni naprave - udelej nasledujici - vraz na auto ty kola co tam budou, a potom si zmer kolik mas mista k blatnikum (zmer radsi oba) - no a naprava ta to rozsiri na kazdou stranu tusim o 2,5 cm - pocitej radsi 3-3,5 - pokud tam tuhle vuli mit nebudes, budes muset vytahovat.... Dzon -
« 110R na DSF
V sobotu som nahodou pozeral akusi rally na nemeckej Sat-TV stanici DSF. Do toho programu vsunuli taky medailonik o 100 rokoch skodovky a jej uspechoch v automobilovom sporte. Taky prierez jej sportovou historiou. Davali tam aj 130RS. Hovorili tam o tom, co vsetko toto auto povyhravalo a ako dokazalo pobyt aj vykonovo silnejsie bavoraky. Velmi dobre sa to pozeralo a pocuvalo... -
« Zadni naprava
Davam na eRo eMkovy napravy. Podle 90% lidi se musi rozsirit (vytahnout) zadni blatniky, podle zbytku ne, jak to teda je? Jiste mate zkusenosti. Pokud tam dam elektrony (otviraky) tak se bez vytazeni asi neobejdu. Protoze mam pozinkovany blatniky nechci do nich lezt svareckou a delat kulaty lemy. Pokud jde o to vytazeni, nevite nekdo kdo to dela (okoli Brna) a za kolik? Diky za kazdou odpoved.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!