Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Vytazeni zadnich blatniku
Po nasazeni eMkovych naprav na eRo jsem s hruzou zjistil, ze dozadu se sice natesno vejdou puvodni 155R14, ale nedostanu tam 165R13 (myslim, ze nizkoprofilky by moc nepomohly). Hledam proto nekoho, kdo dokaze vytahnout zadni blatniky. Nejlepe Brno a okoli. Predstavuju si to nejak tak jako to ma vozidlo STINGRAY I., ke shlednuti zde: [odkaz]
Nechci jit do kastle s flexkou a prevarovat lemy, protoze karoserie je pozinkovana. Diky za pomoc. -
« Re: Olejovy chladic
Měl bych ho někde mít,kdysi jsem koupil novej a nebyl jeste namontovanej.Je ale bez hadic a šroubů,ty už jsem nesehnal,tak ¨nedostal možnost chladit.A hlavně ho musím někde vyštrachat,nemusíš ho mít zítra,viď?Napiš na alexandrn@seznam.cz a domluvíme se. -
« ERKO MR 1970
Teď jsem viděl v Praze v jednom bazaru Erko r.v. 1970, který jsem doposud viděl jenom na fotkách
v prospektech škodovky z té doby. Masku bylo pouze dvouoká uprostřed z lištou a nápisem uprostřed, víčko k nádrži nebylo pod dvířky, ale pod chromovým znakem škoda stejně jako u prvních Š100, navíc mělo ještě malé blinkry na bocích blatníků. Chyběla mřížka odvětrávání na třetím sloupku, na zadním čele byla mřížka pod světly jako u prvních Š100, nemělo ještě opěrky sedadel a palubku kolem budíků nemělo černou, ale hnědou jakoby z koženky, chromové ráměčky budíků atd. Docela jsem čubrněl. Tohle bylo asi jedno z prvních Erek. -
« Re: RE: Webery
no ty Webery koupila moje draha polovicka od jednoho byvaleho zavodnika a chtela je dat do sve Skodovky. Nakecal ji ze pokud tomu nebude slapat tak to bude zrat min nez se seriovym karbecem, v dusledku ze to bude tak ze Favoritacky motor s udelanou hlavou a nakou starou vackou 280 a webrama bude mit 90k v pohode a bude zrat min nez seriova 120ka. *. Nastesti to koupila za jakztakz cenu. Postavime ji 1450ku s nakou rozumnou vackou a pojede to na normalni jezdeni daleko lip a nebude to zrat 15 v pohode a 30 naplno:o))) Chvili jsem uvazoval ze se ty Webery necham do sve kary jen tak nekdy na blbnuti,ale nak na to nemam penize, nebot jsem si poridil new motor..... -
« Re: RE: Webery
novyho webera bezne sezenes (schvalne rikam sezenes), ale je o neco vyhodnejsi (financne asi -30%) koupit karburator DelRoto coz je velmi zdarila kopie (myslim, ze dokonce licencni). Cena je nekde kolem 16 kKc ++ za DR a kolem 21 kKc ++ za Weber cena samozrejme za jeden kousek. Narazil jsem na to nahodou pri shaneni dilu k soupatkovemu jednostupnovemu karburatoru SUC o nemz se zminuji v predchozim prispevku. Ten staci pouzit jen jeden a cena vychazi celkem priznice - cca 24 kKc. Pokud jsou ty webery v dobrym stavu (nepotrebuji repasi) tak je cena 12 kKc vice nez prizniva.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!