Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  12:23

« Re: RE: RE: Napravy

MTX RS, s.r.o. provoz Plzeň Koterovská 179 315 01 Plzeň p. Novotný tel.019 / 7442225, 7449427
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.01  11:24

« RE: RE: Napravy

Mne dosť záleži na tom, aby boli 15". Viac sa mi to páči a dajú sa na to dať nízkoprofily. Teraz mám klasické škodovácke 8-lúčové elektróny a nízkoprofily 205/50R13. Vyzerá to síce cool, ale obvod kola je malý, tachomener ukazuje blbosti a maximálka mi klesla zo 165 na nejakých 140-145. A na akcelerácii to moc nepridalo. Preto 15-palce, nech je obvod kola rovnaký (alebo máličko väčší). A na metalexoch mi moc nesedia tie malé stredy (ako sa límec do vnútra zbieha). Nie je vidieť na brzdové kotúče. Páčia sa mi disky na rapide čo chodí na zraz do Brna (lakovaný na bielo-modro ako okruhová RS v Boleslavi v múzeu, prerobený predok). Ale ten má asi iba 14".
    Ozaj, máš kontakt do toho metalexu (najlepšie mail, ale môže byť aj poštová adresa / telefón)? Napíš mi ho. Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  10:02

« Re: Nápravy

Milane, když dáš do zadu taky Mkovou nápravu a 10" třídílné disky od MTX tak ti taky vylezou gumy ven i z eRSových laminátů. p. Novotný z MTX Plzeň mi dokonce říkal, že by udělali i 12" Mám informace, že MTX dělal i 15" límce a dokonce mi je jeden známej ukazoval-úplně nové, jenže mi nechce povědět, kde je sehnal. Ale údajně už na ně není forma. Co na to travexr ? Jaká máš informace ty ?
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.01  07:44

« Nápravy

Ozaj, vy čo už máte erESÁ (Travex,...) alebo brutálne eRká (Láďa,...), ako ste riešili nápravy? Mám zohnanú prednú eMkovú vo veľmi dobrom stave, tú tam dám, ale neviem čo zo zadkom. Ja by som chcel, aby kolesá trocha trčali von aj z erESOvých blatníkov. Preto tiež vymýšľam tie drsňácke 15" disky. Ale chcel by som to všetko urobiť (=dať si urobiť, lebo na podvozok a motor si moc netrúfam) tak, aby som sa v tom nemusel báť jazdiť.
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.01  07:36

« Lité disky 2

Už ste niekdo rozmýšľal, kde a ako zohnať (a čo najlacnejšie) 3-dielne 15" hliníkáče na eRko (brouka) (alebo aj s inou roztečou + kvalitné AL podložky na zmenu rozteče - to by bolo možno ešte lepšie - keby som ich chcel niekedy predávať, navyše podložkovať budem tak či tak)? Rozmer pneu na ne si predstavujem okolo 225/255 (pred/zad) alebo 225 všetky 4. Ísť pre to do nemecka nie je to pravé (lebo clo a tak). Som ochotný ísť asi do 10000SK/kus (bez pneu). Staviam erESO a chcem ho postaviť na nelaké dosť brutálne kolá so širokým ráfikom (preto 3-dielne, aby som ich mohol ešte vzadu eventuálne otočiť).
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.01  12:23

« Re: Lité disky

Asi jediný způsob je přidělat matkama na náboje železné mezikusy, ve kterých jsou závity na kola z roztečí tř.4x100. Ty mezikusy musí být, ale široké 3 cm. Je to nejjednodušší, ale poněkud nevhodný způsob, a hliníkové mezikusy s ocelovými vložkami na závity nebo originál z kovaného hliníku asi jen tak jednoduše neseženeš. Zkus se mrknout na www.tuning.cz/s110r/ někde v rubrice úpravy-kola nebo tam někde.
  • 00 Reagovat !

foto

22.08.01  11:59

« Lité disky

Má někdo zkušenosti s předěláním náprav, tak aby bylo možno namontovat moderní litý disky? Předem děkuji
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.01  08:04

« Re: Vytazeni zadnich blatniku

O tom Renocaru jsi to mohl napsat hned. Asi jim eRko není dost dobrý, aby si špinili ruky.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.01  06:57

Diky, za nazory. 155R14 se tam vesly dobre, ale 165R13 ne. Nakonec jsem vzal nuzkovej hever, par prkynek a bylo to. Vim, je to brutalni, ale hlavne, ze to pomohlo. Ted mam pri 165R13 misto asi 7-10mm k lemu. Musi se ale VELMI opatrne, protoze se blatnik mirne prohnul v jednom miste. Lehce se to ale doladi. Vytahl se o 4 cm, ale pak se samozrejme asi o 3 cm vratil zpet. Jinak Renocar jsem oslovil uz drive (po vasi prvni rade) a jako velmi solidni firma se vubec neobtezovali odpovedet.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.01  12:40

na starym erku jsem mel emkovou napravu a gumy 185/60R14 (je s podivem, ze se vesly na disky) a bylo to potreba vytahnout asi o 1 cm - bohate stacilo vzit to v ruce pres hadr - tahali jsme to ve dvou lidech jako repu (tu pohadku znate urcite) a stacilo to, jinak RENOCAR je spravnej tip, jeste bych pridal jednu firmu v Praze Krci (Pro-Bull) ale to mas dost z ruky.....
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.01  12:15

Hele Marku, už to píšeš podruhé, mrkni na příspěvek 771 a nebo ještě rychleji, klikni si v pravo na hoře na RENOCAR a tam máš to vytahování blatníků.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.01  07:55

:-(
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.01  07:52

Ajaj, adresa se nevesla cela, takze snad takhle
    [odkaz]
    id=25&idr=9&offset=120&kde=fotografie/ tabor2001_1/tb011127.jpg.jpg
  • 00 Reagovat !

foto

15.08.01  07:48

« Vytazeni zadnich blatniku

Po nasazeni eMkovych naprav na eRo jsem s hruzou zjistil, ze dozadu se sice natesno vejdou puvodni 155R14, ale nedostanu tam 165R13 (myslim, ze nizkoprofilky by moc nepomohly). Hledam proto nekoho, kdo dokaze vytahnout zadni blatniky. Nejlepe Brno a okoli. Predstavuju si to nejak tak jako to ma vozidlo STINGRAY I., ke shlednuti zde: [odkaz]
    Nechci jit do kastle s flexkou a prevarovat lemy, protoze karoserie je pozinkovana. Diky za pomoc.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  08:02

« Re: udrzovaci

no nafoceny uz by bylo, jinak je umistenej u Schavela na www.unicos.cz/skoda... sice jsou tam zatim spis fotky ze stavby, ale jak to vypada je z toho docela dobre patrny.....
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.01  11:25

« Re: udrzovaci

Tak toho krasavce Radime nafoť a někam ho dej na odiv. Třeba na Džonovy stránky. Laďa
  • 00 Reagovat !

foto

02.08.01  07:50

« udrzovaci

nejak to tu vymira, ze by doba dovolenych??? Mimochodem uz zase jezdim, prestavba dokoncena. Chtel bych podekovat vsem co mi byli napomocni.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.01  14:07

« Re: to Ladao

vici- na 99,9% to vypadá že asi ne. Mám nějakej problém u rodičů a budu tam muset asi zajet na celej víkend. Takže se to posune o týden. Dnes večer se to rozhodne a pak budu volat Zdenovi.
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.01  12:45

« to Ladao

Prijedes teda 28.7. k CMT jak jsi psal?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.01  07:52

« Re: Olejovy chladic

prenecham originalni opletene hadice k chladici - nove nejete (rok mi lezej ve skrini) za nejaqkou naprosto smesnou castku + odvoz. vice na travex@mujmail.cz, volnej chladic bohuzel nemam.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…