Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• 00 Reagovat !

foto

21.06.99  13:31

« Bez nadpisu

• « 00 Reagovat !

foto

21.06.99  13:23

« Re: Vikendovy sraz

Která 130RS byla ta originál ??? Nějak sem se v tom neorientoval, no víte nováček........
    Obrázky budou až budu mít trošku času. Zatím tady vložím jeden na zkoušku !!! Omluvte mě jestli to nevyjde :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.99  11:45

Cau, tak jsem ze srazu dojel uspesne domu a jeste ted vstrebavam zazitky. Sice nam nejak nevyslo to setkani, tak snad jindy.... s tim dobijenim jedu jeste dnes do servisu, protoze to neni porad nejak ono(hlavne ze to tech 400km vydrzelo!).....
    Auta na srazu super, ale co me trochu vadilo, ze vetsina z nich tam mela nacpanej Favoritackej motor. Ja jsem radsi kdyz tam je motor upravovanej, ale original. Nejvetsi zazitek mam teda asi z toho originalniho 130RS, protoze neco takovyho jsem videl poprve(hlavne ten motor) a je to fakt bomba. Pocasi se taky povedlo, takze to nemelo chybu. Co fotky, budou tady vystaveny ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.06.99  11:23

Cau, co vim tak s temahle klenotama se bezne neobchoduje. Udajne tyhle auta vlastni uzky okruh
    nadsencu, kteri je neprodavaji. A kdyz to chtej
    prodat, tak to prodavaj akorat mezi sebou. Anebo
    to poslou za kopecky. U tohohle auta 200 litru neni zadna cena. A kolik jich tam bylo? Videl
    jsem tam 0-1 kusu (fsobotufpoledne)- myslím origianalu - ne prestaveb. Nebo je tady snad nekdo, kdo ji ma?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.99  09:12

Ahoj všichni !!! Musím říct že jsem na takovém srazu byl poprvé a mám z toho docela zážitek !!!
    Nevíte někdo o nějaké RS130 na prodej..... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.99  08:07

tomu co jsi popsal rikam KLIKA. Uz se tesim az se sejdeme na srazu....ja odjizdim v 7:30 ze Zizkova, takze tak po osme budu na miste.......R-zdar
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.99  09:20

...stacilo malo a nikam bych nejel..... Blba zatacka, trocha sterku, dira v silnici, vetsi rychlost = auto v poli pekne na boku :-((.
    Pekne jsem si to hvizdal do zatacek a pak pri jedne honicce s Rapidem prisla takovahle zatacka a uz to jelo! Zadek ujel po sterku, dira v silnici(nebo spis takovej hup) me vyhodil pravou stranu do vzduchu a abych to nenapalil do protismeru mezi stromy, tak jsem radsi dal plnej pravej, brzdu - tu jsem pak povolil, dosedla prava strana a uz jsem lezel na pravym boku v poli... Nastesti byla meka hlina a auto se pekne oprelo o kola, takze kromne jedne lupavky za zadnim blatniku a trochu pomordovanym narazniku se nic nestalo. Za pomoci maniku co me zastavily a napadu jednoho dedy, jsem s tim vyjel na pole a nejblizsi vyjezdovkou se dostal na silnici, srovnal naraznik, zapojil blinkr, vyklepnul blatnik, zkontroloval napravy a mohl jsem jet domu. Uz tedy opatrneji :-). Jeste ze to vezu na novou kastly a novej lak hned po srazu. Kdyby to bylo ted po GO kastle tak nevim.... Kazdopadne z toho mam zase ponauceni, ze do nezname zatacky radsi maximalne opatrne, i kdyz vypada sinice velice dobre! Tak na srazu CAU !!
  • 00 Reagovat !

foto

16.06.99  07:49

« Vikendovy sraz

doufam, ze vetsina z Vas uz lesti svoje plechove oblibence a vubec se pilne pripravuje na sraz v Melnice.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.06.99  16:23

« Re: Sraz

sipkove cervena, ctyroka maska + chromove mlhovky, plastove narazniky, cerna zaluzie nad zadnim oknem, silny "rachot" motoru, poznavaci znacka AHU...... Sam jsem obryleny dle Lennona
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.06.99  11:10

Cau historici, rad bych se do Melnika jel podivat, ale sobotu mam zabranou. Je tam qideni neco fpatek nebo nedeli?????????Nebo hlavni program je jen
    sobota?
  • 00 Reagovat !

foto

03.06.99  15:36

« Parada !!!

Mrknete sa na [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.99  14:05

Cau Travex, doufam ze se tam potkame. Me by si mel poznat snadno, eRko v bile barve, misty rez, pravej blatnik uz z dalky divnej - proste kapota pred renovaci, jelikoz bych to do srazu zrenovovat nestihl :-(((. Sotva stihnu poradne zajet ten motor... Mas ty nejaky poznavaci znameni abych se tam nemusel hrnou ke kazdymu cervenymu eRku (kterych tam bude asi 80%)?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.99  08:27

Tak to se tam sejdeme, ja tam jedu v sobotu rano, budu tam tak do 18 hod a pak se znovu objevim v nedeli
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.99  15:41

Diky, uz tam letim - teda - zachvili tam letim.
  • 00 Reagovat !

foto

01.06.99  11:38

« VZBUDTE SE

je tu nejak mrtvo....
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.99  17:03

Srazn se kona od 18 do 20 cervna v Melnice v prostoru kempu za zimnim stadionem......
  • 00 Reagovat !

foto

25.05.99  17:01

« Sraz

Kdy bude nejaky sraz? Celkem rad bych se nan mrknul. Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.99  15:37

« Re: Tranzistorove zapalování

Diky, ale v nedaleke minulosti mne moje skodovenka naprosto nasr..., tak jsem ji prodal. Ted chodim pesky. Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.05.99  12:26

Pro upresneni posilam i obrazek (pokud se to povede) krabicky elektronickeho zapalovani.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.99  12:05

Jednotka zapalovani vypada podobne jako usmernovac alternatoru, je to plechova krabicka o rozmerech cca 5*10*3cm u spodniho okraje ma vyvody na ctyri fastony. Pridelava se na dva srouby z boku krabicky. Je nutne bud na ni udelat drzak, nebo ji nekam vhodne umistit vedle civky.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…