Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

09.08.99  14:17

« Re: konecne...

zatial je tam upravovany len podvozok, su tam napravy z emkovej skodovky, hrebenove riadenie. Predne pruziny su odrezane, aby to nesekalo som tam nastrkal kusy gumy ( dostat to kupit na original na ladu ). Na motor sa chystam, aj ked asi do toho nema velku cenu vrazat, ked dosluzi tak tam asi dam motor z favorita, aj ked neviem este jak sa na to budu pozerat policajti... takisto v plane je petstupnova prevodovka, len keby bolo penazi a casu...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.99  13:07

« Re: konecne...

Tvoje auto vypada celkem cool, nechtel by ses trochu rozepsat o upravach na svem aute ?
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.99  11:10

« konecne...

...sa mi podarilo zavesit na web fotky mojho dela, pokial mate zaujem, tu je adresa www.4spirit.sk/skoda/index.html
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.99  09:45

« Re: vazeni, nevite nekdo kde by se dal sehnat plast - mekcen

Z plastovejch desek se casto delaji reklamni tabule, sipky a pod. Zkus u nejaky firmy vyzebrat zbytky, nebo ti urcite reknou kde desky kupuji.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.99  07:28

« Hmmmm.......

A co tady mam psat, kdyz uz jsem bez eRka 3 tydny, to uz me nebavi ani mluvit, natoz psat a pomalu uz prestavam i jist. Ted me to dokonce vlezlo tak na mozek, ze jsem se potreboval nekam nutne dostat a tak jsem sednul po 6!! letech na vypujcene kolo a jel jsem. Melo to byt asi 20 kilometru, pri teplote 40°C na slunci. Jo a to kolo byl asi 40kg tezkej horak s plastema minimalne tak 175/80 R20 a OFF-ROAD vzorkem. Kdybych jen tusil jaky to bude hrozny, tak bych na to nesedl ani kdyby me za to platili. Muselo se slapat i z kopecka, jinak to stalo a o jizde do kopce (coz bylo asi tak 60% te cesty), ani nemluvim. No ale uspesne jsem to prezil a dneska si jedu vybrat k lakyrnikovy tu spravnou barvu na svyho drakouse. Pak to pujde na prestavbu na sirsi rozchod a pak uz konecne ke me! Takze jeste takovejch 14 dni bez auta. :-(( No snad uz to ted nejak preklepu, ale ten abstak je hrozna vec....
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.99  06:31

« Bez nadpisu

To to tady vsechno vymrelo, snad nechcete nechat tak krasnou rubriku padnout ?
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.99  13:07

« vazeni, nevite nekdo kde by se dal sehnat plast - mekceny AB

• « 00 Reagovat !

foto

14.07.99  14:54

« Re: filter

dik... ono je to 110R motor po generalke, novy karburator zo 130, lestene sanie to ma, praveze nechcem menit vacku ( najma kvoli spotrebe, uz teraz si ten motor 9 v meste vypyta, u nas je liter za 28 Sk :-(((( ... za iny vyfuk by mi v momente brali technicak ( uz teraz ked policajti vidia to auto hladaju, za co by sa dalo... ) a tak filter sa mi vidi ako najjednoduchsi sposob zvysenia vykonu... aj ked zazraky necakam... uvidim, buduci tyzden si berem dovolenku, budem sa prplat s autom, ked nieco zistim dam vedet...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.99  14:33

« Re: filter

Pri pouziti zavodniho vzduchoveho filtru se zvysi vykon, ale snizi zivotnost motoru (mozna jen malo), jako u vseho. Zvyseni vykonu je na principu snizeni odporu sani ==> do motoru se dostavaji vetsi zrnka prachu. Vyplati se to, pokud hodlas dat takove penize do nepatrneho zvyseni vykonu, i kdyz lepsiho zvuku, pokud mas lestene sani atp. a chces to dotahnout do konce. Bez jinych uprav by to melo smysl jen pro ten trosicku zlepseny zvuk.
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.99  09:02

« filter

mam moznost lacno kupit sportovy filter kingdragon - hrib. ma s tym niekto skusenosti ? ako ze ci to zdvihne vykon, ci treba potom nastavovat karburator a ci sa to vobec oplati davat? dik...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.99  12:28

« Re: to travexr

sorry, tenhle vetrak chlazeni najdes v octavii 1,6/100 kW, 1,9 TDI/66 i 81 kW, 1,8 a 1,8Turbo, mel jsem na mysli 1,8 - TDI. omlouvam se za nepresnost.......zejtra uz to bude asi namontovany naostro. uz jsem to zkousel, ale vypadalo to nevabne, takze jeste upravim formu a bude to OK....(PS, potrebujes taky kos vetraku - trojnozku - a original saharu, staci i mirne poskozenou. pokud mas zajem, muzu ti napsat cisla dilu)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.99  09:42

« Re: budiky

Idealni na udelani novych popisku pro budiky je pouzit samolepici folii, jaka se pouziva na svetelne reklamy. Jednak mate na vyber dost solidni vyber barev, zarucenou trvanlivost a stalobarevnost minimalne 3 - 7 let podle druhu folie a pokud ty folie nalepite ne na plech ale na plexi, tak je muzete velmi efektne zezadu podsvitit. Zkuste se zeptat v nejake reklamni firme. Ale radeji pokud tam mate nekoho znameho - ona je to dost casove narocna prace {titerne a pracne} - aby vam to udelal "nacerno", jinak vas to muze vyjit klidne na nekolik set...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.99  06:23

« Re: to travexr

1,8 by mohl byt obsah a TDI treba turbodiesel ale spis mel asi na mysli 1.9 TDI (1.8 se delaji benzinaky), ale to je vcelku jedno.
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.99  13:25

« to travexr

jo a jeste, nemyslim si ze ta bila skoda 130rs na melnice si zaslouzi pochvalu, protoze nemela naporovej chladic ani predni kapotu s vydechama (mluvime-li o te same (MBD 71 19), na zadni kapote mela napis škoda 130rs)
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.99  13:18

« to travexr

co to je 1,8 TDI?
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.99  13:15

« problem

jo fakt to byl zasranej motor, proto netekla voda do trubek, uz mi to chladi a uz litam...
    co rikate na trinera v sosnovy?
    ja ho videl i na nekterych sobotnich erzetach a bylo to neskutecny
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.99  07:57

« Re: chladenie

chystam o tom kratke povidani, jeste porad jezdim se ctyrlistou vrtuli z favorita...neni to ono....uz mam ale pripravenou novou nerezovou saharu s vetrakem s Octavie 1,8/TDI....uvidime...az to bude v aute dam vedet jak to dopadlo...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.99  07:55

« Re: problem

potom nechapu, ja mel podobny problemy se starym eRkem (uz ho nemam) - tam byl motor zarosttlej vodnim kamenem.....vycistil jsem to a bylo to v pohode....co termostat?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.99  13:21

« Re: budiky

som robil v corelDRAW, da sa to spravit v hocijakom vektorovom programe... mam fotku palubky, podla toho som zobral uhly a rozmery pravitkom... vytlacene laserovou tlaciarnou na priesvitnej folii... zatial to nemam nahodene v aute, skusal som to na starom tachometri, treba srobovakom odtlacit obrubu ( opatrne, ked sa to zdeformuje nevyzera to dobre ) a vybrat sklicko, rucicku streknut na cerveno... idealne by bolo zohnat cistu bielu samolepku, ked je to na folii treba povodny cifernik streknut na bielo... teraz idem na tyzden prec, takze sa k tomu nedostanem, ked to budem mat hotove odfotim a zavesim na web... ked chces mozem ti poslat spakovany CDR subor, je tam tacho a otackomer, rozmery pre erku no da sa to v pohode upravit pre rapid...
  • 00 Reagovat !

foto

09.07.99  11:43

« Bez nadpisu

To Leky: naznac jakym zpusobem si udelal ty bile podklady budiku a jak to dopadlo...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…