Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

17.08.99  10:26

« Re: Posilovac brzd

Ale da! A zadne velke upravy nejsou treba. Kolega to mel v S110LS, ale tusim, ze to bylo z dabelskeho stroje Moskvitsch. Dnes jedu kolem, pribrzdim, optam se, dam vedet.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.99  09:09

« Re: Posilovac brzd

Temer neda, musiz rezat v kufru, jedina moznost je zkusit tam nacpat posilovac z T603, ten ma ten buben, kvulikteremu by se musilo rezat otoceny oproti S120 o 90 stupnu. S100/110R rezly jeste vic, nez S105/120 uzky typ a to je co rict.
  • 00 Reagovat !

foto

11.08.99  22:35

« Posilovac brzd

Mam S120, ale chcem si kupit S 100-110- ono to bude resp. uz je veteran. Neviete mi niekto poradit da sa nejako namontovat posilovac brzd bez nejakeho vaznejsieho zasahu do skeletu?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.08.99  10:49

« Re: konecne...

Hura!!!!! Uz jsem myslel, ze jsou blbci jenom u nas, ale jak je videt, dovedou to vsechno pokur... i u Vas.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  13:44

niekto mudry u nas vymyslel ze cele slovensko nutne potrebuje nove znacky... doteraz stala vymena 700 Sk, teraz nejakych 2.000, pokial to niekto nestihne do konca roka ( mam ten dojem ), musi auto znova prihlasovat... proste stat zaraba jak moze, aj ked najhorsie je vystat rad na DI :(((
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  13:12

Ja nevim proc ale me to pripadalo spis jak nemecka, zrejmne jsem trochu zaspal vyvoj.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  10:22

no da sa za mensi obnos (5.000) vybavit znacka z platnych cisel - chcel som NR-110RS, pripadne za 10 litrov uplne vlastna, ale mat tie prachy asi ich vrazim do auta... inak 852 je najslovenskejsia znacka - znakova sada latin 2...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  08:49

Ta slovenska SPZ nemuze uz byt slovenstejsi, nejdi si neco jineho.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  08:48

Celkem dost dobry. Je videt, ze sis s tim pohral, napr. ty plechove disky kol vypadaj takhle natrene dost dobre, vubec to nerusi. Jenom jeden malilinkaty detajlek-cerne netreny zadni sloupek bych asi dole trochu zaoblil, nez ze bych vedl primou linku od vetracky k Z oknu, ale to je vec ciste nazoru. Jak tvrdim, dost dobry.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  06:38

Jen neco mi na tom vadi co ta spz ? Ta nevypada jako slovenska ???
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.99  14:17

zatial je tam upravovany len podvozok, su tam napravy z emkovej skodovky, hrebenove riadenie. Predne pruziny su odrezane, aby to nesekalo som tam nastrkal kusy gumy ( dostat to kupit na original na ladu ). Na motor sa chystam, aj ked asi do toho nema velku cenu vrazat, ked dosluzi tak tam asi dam motor z favorita, aj ked neviem este jak sa na to budu pozerat policajti... takisto v plane je petstupnova prevodovka, len keby bolo penazi a casu...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.99  13:07

Tvoje auto vypada celkem cool, nechtel by ses trochu rozepsat o upravach na svem aute ?
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.99  11:10

« konecne...

...sa mi podarilo zavesit na web fotky mojho dela, pokial mate zaujem, tu je adresa www.4spirit.sk/skoda/index.html
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.99  09:45

« Re: vazeni, nevite nekdo kde by se dal sehnat plast - mekcen

Z plastovejch desek se casto delaji reklamni tabule, sipky a pod. Zkus u nejaky firmy vyzebrat zbytky, nebo ti urcite reknou kde desky kupuji.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.99  07:28

« Hmmmm.......

A co tady mam psat, kdyz uz jsem bez eRka 3 tydny, to uz me nebavi ani mluvit, natoz psat a pomalu uz prestavam i jist. Ted me to dokonce vlezlo tak na mozek, ze jsem se potreboval nekam nutne dostat a tak jsem sednul po 6!! letech na vypujcene kolo a jel jsem. Melo to byt asi 20 kilometru, pri teplote 40°C na slunci. Jo a to kolo byl asi 40kg tezkej horak s plastema minimalne tak 175/80 R20 a OFF-ROAD vzorkem. Kdybych jen tusil jaky to bude hrozny, tak bych na to nesedl ani kdyby me za to platili. Muselo se slapat i z kopecka, jinak to stalo a o jizde do kopce (coz bylo asi tak 60% te cesty), ani nemluvim. No ale uspesne jsem to prezil a dneska si jedu vybrat k lakyrnikovy tu spravnou barvu na svyho drakouse. Pak to pujde na prestavbu na sirsi rozchod a pak uz konecne ke me! Takze jeste takovejch 14 dni bez auta. :-(( No snad uz to ted nejak preklepu, ale ten abstak je hrozna vec....
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.99  06:31

« Bez nadpisu

To to tady vsechno vymrelo, snad nechcete nechat tak krasnou rubriku padnout ?
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.99  13:07

« vazeni, nevite nekdo kde by se dal sehnat plast - mekceny AB

• « 00 Reagovat !

foto

14.07.99  14:54

« Re: filter

dik... ono je to 110R motor po generalke, novy karburator zo 130, lestene sanie to ma, praveze nechcem menit vacku ( najma kvoli spotrebe, uz teraz si ten motor 9 v meste vypyta, u nas je liter za 28 Sk :-(((( ... za iny vyfuk by mi v momente brali technicak ( uz teraz ked policajti vidia to auto hladaju, za co by sa dalo... ) a tak filter sa mi vidi ako najjednoduchsi sposob zvysenia vykonu... aj ked zazraky necakam... uvidim, buduci tyzden si berem dovolenku, budem sa prplat s autom, ked nieco zistim dam vedet...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.99  14:33

« Re: filter

Pri pouziti zavodniho vzduchoveho filtru se zvysi vykon, ale snizi zivotnost motoru (mozna jen malo), jako u vseho. Zvyseni vykonu je na principu snizeni odporu sani ==> do motoru se dostavaji vetsi zrnka prachu. Vyplati se to, pokud hodlas dat takove penize do nepatrneho zvyseni vykonu, i kdyz lepsiho zvuku, pokud mas lestene sani atp. a chces to dotahnout do konce. Bez jinych uprav by to melo smysl jen pro ten trosicku zlepseny zvuk.
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.99  09:02

« filter

mam moznost lacno kupit sportovy filter kingdragon - hrib. ma s tym niekto skusenosti ? ako ze ci to zdvihne vykon, ci treba potom nastavovat karburator a ci sa to vobec oplati davat? dik...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…