Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  14:23

« Re: Chladenie

Pravda pravdouci. Ja mel ten samej problem u S120. Taky jsem si rikal, ze to po tech upravach motoru asi neuchladi, ale pak jsem vymenil tesneni pod hlavou a bylo to. Ono to totiz bylo zvlastni. Kdyz jsem jel, tak to bylo v pohode, ale pak jsem ubral, otacky klesly a v tu ranu se to uvarilo. Od ty doby je to pohoda
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  12:01

« Chladenie

To sa raz tu u nas stalo...Prisiel sem jeden cech a hromzil nadaval ze meni termostaty jak saleny kalapy a furt mu to vrie.Tak mu jeden strico z valala odporucil skusit urobit nieco s tesnenim pod hlavou valcov a ono to fungovalo.Tak skus tiez.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.99  13:45

« Re: to leky

To erko vypada dost vymazleny.Ja mel S110 se 120LS motorem, naporovej chladic, Recara, loukote na podlozkach atd. Jenze sem na to nemel prostor a ted mi to hnije u kamose pred barakem. Kdyby nekdo chtel naky atyp. dily,kapotu, zadni celo s 2107 lampama atd.at mi da kontakt. Nejak se domluvime
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.99  21:33

« Re: to fioro,ryby

Zo zasahov nebude nic, na rok mastim na vojnu. 120 nechavam hrdzaviet pri bloku, 100 som chvalabohu nestihol kupit.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.99  11:23

« Re: to leky

dik... interier je nastriekany tou istou farbou jak karoseria, tiez stredny panel, ten je poohybany z plechu... a cervene koberce... interier odvtedy doznal dalsich zmien, dufam ze ked sa mi to podari nafotit, uz to dam na normalnu stranku... plus niekolko fotiek z melnika... az bude cas
  • 00 Reagovat !

foto

01.09.99  09:27

« to leky

chvalim.....
    z ceho mas ten cervenej interier?
  • 00 Reagovat !

foto

01.09.99  09:24

« to fioro

zalezi co je u tebe zasah do skeletu vozidla, my sme sali do erka posilovac ze s120 se vsema potrebnejma upravama a jede to ok, podely jsou taky ze 120
  • « 00 Reagovat !

foto

31.08.99  13:48

« Re: konecne...

dik, pravdupovediac nemakal som na tom sam, znamy je blazon do eriek, vecsinu veci na tom robil on, aby som travil pol roka pod autom, na to neni casu... zobral som to od neho streknute, potom som sa vyhraval s interierom a teraz v tom travim skoro kazdy vikend a hram sa s prkotinami... sucha to len obcas pri pomalej rychlosti, pri vyjazde na obrubnik alebo tak... predna naprava ma minimalny zdvih, nalozeny kufor ani nepoznat... akurat to obcas schytaju tie hmlovky pod naraznikom... btw. uz som vyskusal tri elektromotory s vrtulami na chladenie a nestiha to bez kurenia ani jedna... zaraza ma ze v mnelniku som videl vecsinu eriek takto upravovanych... to fakt jazdia vsetci aj v lete so zapnutym kurenim alebo to nejde iba mne???
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.99  12:07

Vypada perfektne, docela sis maknul. Akorat mam pocit, ze kdyz tam neco trosku nalozis, musi ti kola skrtat o blatniky. (treba v zatackach - alespon). Ne, ze bych ti to hanil, spis se jenom ptam...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  10:20

« Re: Posilovac brzd

Tak je to tak, posilovac to byl z moskvice, fungovalo to bez problemu.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.99  10:26

Ale da! A zadne velke upravy nejsou treba. Kolega to mel v S110LS, ale tusim, ze to bylo z dabelskeho stroje Moskvitsch. Dnes jedu kolem, pribrzdim, optam se, dam vedet.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.99  09:09

Temer neda, musiz rezat v kufru, jedina moznost je zkusit tam nacpat posilovac z T603, ten ma ten buben, kvulikteremu by se musilo rezat otoceny oproti S120 o 90 stupnu. S100/110R rezly jeste vic, nez S105/120 uzky typ a to je co rict.
  • 00 Reagovat !

foto

11.08.99  22:35

« Posilovac brzd

Mam S120, ale chcem si kupit S 100-110- ono to bude resp. uz je veteran. Neviete mi niekto poradit da sa nejako namontovat posilovac brzd bez nejakeho vaznejsieho zasahu do skeletu?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.08.99  10:49

Hura!!!!! Uz jsem myslel, ze jsou blbci jenom u nas, ale jak je videt, dovedou to vsechno pokur... i u Vas.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  13:44

niekto mudry u nas vymyslel ze cele slovensko nutne potrebuje nove znacky... doteraz stala vymena 700 Sk, teraz nejakych 2.000, pokial to niekto nestihne do konca roka ( mam ten dojem ), musi auto znova prihlasovat... proste stat zaraba jak moze, aj ked najhorsie je vystat rad na DI :(((
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  13:12

Ja nevim proc ale me to pripadalo spis jak nemecka, zrejmne jsem trochu zaspal vyvoj.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  10:22

no da sa za mensi obnos (5.000) vybavit znacka z platnych cisel - chcel som NR-110RS, pripadne za 10 litrov uplne vlastna, ale mat tie prachy asi ich vrazim do auta... inak 852 je najslovenskejsia znacka - znakova sada latin 2...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  08:49

Ta slovenska SPZ nemuze uz byt slovenstejsi, nejdi si neco jineho.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  08:48

Celkem dost dobry. Je videt, ze sis s tim pohral, napr. ty plechove disky kol vypadaj takhle natrene dost dobre, vubec to nerusi. Jenom jeden malilinkaty detajlek-cerne netreny zadni sloupek bych asi dole trochu zaoblil, nez ze bych vedl primou linku od vetracky k Z oknu, ale to je vec ciste nazoru. Jak tvrdim, dost dobry.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  06:38

Jen neco mi na tom vadi co ta spz ? Ta nevypada jako slovenska ???
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…