Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: Chladenie
Pravda pravdouci. Ja mel ten samej problem u S120. Taky jsem si rikal, ze to po tech upravach motoru asi neuchladi, ale pak jsem vymenil tesneni pod hlavou a bylo to. Ono to totiz bylo zvlastni. Kdyz jsem jel, tak to bylo v pohode, ale pak jsem ubral, otacky klesly a v tu ranu se to uvarilo. Od ty doby je to pohoda -
« Re: to leky
To erko vypada dost vymazleny.Ja mel S110 se 120LS motorem, naporovej chladic, Recara, loukote na podlozkach atd. Jenze sem na to nemel prostor a ted mi to hnije u kamose pred barakem. Kdyby nekdo chtel naky atyp. dily,kapotu, zadni celo s 2107 lampama atd.at mi da kontakt. Nejak se domluvime -
« Re: to leky
dik... interier je nastriekany tou istou farbou jak karoseria, tiez stredny panel, ten je poohybany z plechu... a cervene koberce... interier odvtedy doznal dalsich zmien, dufam ze ked sa mi to podari nafotit, uz to dam na normalnu stranku... plus niekolko fotiek z melnika... az bude cas -
« Re: konecne...
dik, pravdupovediac nemakal som na tom sam, znamy je blazon do eriek, vecsinu veci na tom robil on, aby som travil pol roka pod autom, na to neni casu... zobral som to od neho streknute, potom som sa vyhraval s interierom a teraz v tom travim skoro kazdy vikend a hram sa s prkotinami... sucha to len obcas pri pomalej rychlosti, pri vyjazde na obrubnik alebo tak... predna naprava ma minimalny zdvih, nalozeny kufor ani nepoznat... akurat to obcas schytaju tie hmlovky pod naraznikom... btw. uz som vyskusal tri elektromotory s vrtulami na chladenie a nestiha to bez kurenia ani jedna... zaraza ma ze v mnelniku som videl vecsinu eriek takto upravovanych... to fakt jazdia vsetci aj v lete so zapnutym kurenim alebo to nejde iba mne??? -
niekto mudry u nas vymyslel ze cele slovensko nutne potrebuje nove znacky... doteraz stala vymena 700 Sk, teraz nejakych 2.000, pokial to niekto nestihne do konca roka ( mam ten dojem ), musi auto znova prihlasovat... proste stat zaraba jak moze, aj ked najhorsie je vystat rad na DI :((( -
Celkem dost dobry. Je videt, ze sis s tim pohral, napr. ty plechove disky kol vypadaj takhle natrene dost dobre, vubec to nerusi. Jenom jeden malilinkaty detajlek-cerne netreny zadni sloupek bych asi dole trochu zaoblil, nez ze bych vedl primou linku od vetracky k Z oknu, ale to je vec ciste nazoru. Jak tvrdim, dost dobry.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!