Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« RE: to MITOM
Luf> To eRko som samozrejme videl - ten casopis pravidelne kupujem. To eRko ma SPZ UH*-**-**, takze ho vsetci poznaju, lebo je ceske (aj ked je v sekcii domaca scena). Linky ma z hlavy nenapadaju, ale obrazky su snad na vsetkych weboch (www.tuning.cz/s110r, skoda.panda.cz/,...). Dost s tym chodi na zrazy, takze fotky su pri clankoch o zrazoch... -
« Re: Chladas origo a motor favo
tuhle kombinace (fel+origo chladic) ma Marek v Rapidu a potvrzuje moje slova o zhorsenem chlazeni ve vybranych rezimech (stani v kolone a trvala jizda ve vysokych otackach). Nevim, o vikendu jsem vybouchal zadni chladic ven z auta vcetne prepazky a uvidime co to bude delat.... -
« Re: favas v erku
dekuju Vam za rady, ale stranky tuning.cz/s110r znam stejne jako Dzona a ten mi radi leda chladic vykuchat, stejne jako to udelal on. A co se tyka toho clanku na TW, tak kdyz se podivate poradne na fotky tak ten clovicek v sedivy bunde s kladivem v ruce, cigarem v hube a brejlema na nose jsem ja. Ten Rapid je markuv a motor jsem tam s nim daval ja osobne....Jenze ja nemam rapida, ale erko a prekazi mi chladic. Rad bych chladic zachoval, preci jen to neni tak pekny jako kdyz ho vyhodim, ale zase je to overena vec a vyvoji chlazeni jsem venoval skoro dva roky. Nechci zacinat znova a taky uz jsem nechtel vymyslet uz nekde jednou vymyslene. Na fotkach ze srazu se najde leccos, ale potreboval bych se domluvit s nekym, kdo to delal...To tady opravdu neni nikdo, kdo ma motor za z Favorita spolus chladicem vzadu v erku? -
« Motor
Haló?Jste tu někdo?
A nevíte někdo,jak se poznám motor š120 od 110R?Já vím,jiná vačka,klika atd,..ale na pohled.Volal jsem do autodílů,chtěl jsem kroužky na 110 motor,chvilku jsme se dohadovali a oni mě zdělili,že mám asi stodvácu.Podle čísla je to erko(ovšem papíry od motoru jsou bůh ví kde).karbec stodvácovej,žebrovaná vana.Ale písty mají tři kroužky.Dva stírací+jeden těsnící s pružinkou.A takhle to prý měla jen stodváca.Tak jak to je?
2)Ložiska kliky a šály jsou na všech škodulích (100,110,105,120) stejný? -
« favas v erku
V sobotu jsem nasadil novy motor (blok Fa, hlava Fab atd..) do svyho vozidla. Pasnul bez vetsich potizi, ale je tu jeden zasadni problem: pri pouziti original saciho potrubi (742.136) pro SEDR mi lehce koliduje karburator se zadnim chladicem. Nerad bych se zadniho chladice zbavoval. Takze se ptam, je tu nekdo komuse podarilo skloubit facko s erkem aniz by musel vykuchat zadni chladic? Co je potreba doladit a jak? (napadlo mne chladic posunout o 20mm nahoru a 8 mm vlevo + ohnout vstupni natrubek chladice o 25o nahoru - jenze i tak tam zbyva malo mista...) -
« Re: Odvod vody z naporaku
U té stovky měl vyřezanou zéměř celou vaničku a odstranil tu část podlahy kufru nad ní- ten plech s oválnými otvory. U té vaničky ponechal jen ty části co drží plech pod nádrží a tyto řádně vystužil aby mu neupadla nádrž a nekroutil to stabilizátor. -
« Re: Odvod vody z naporaku
Srandoval som o chladici z LIAZky a nie o nadrzi. Aj ked v kombinacii s tym motorom 613 by to bolo dokonale... :o)
Ale vazne:
Tricha vecsia nadrz by fakt neuskodila. Takych 48L by bodlo... Nie?
Ten znamy zo 100vkou tam mal vyrezany obdlznik, alebo odrezany cely predok? Inak, priznam sa ze pod 120kou som nelezal, takze neviem, ako je to tam - ale viem si to predstavit.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Inak na tom www.tuning.cz/s110r je to eRko nabeton, lebo som tam pisal prispevok zo zrazu Brno2002.2 a mal som tam jeho fotky.