Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: Chladic na hundrtku!
Lepsi nevabneho vzhledu funkcni, nez velice pekny, ktery zere litr na cestu 10km tam a zpatky. :-)))
Novy (plechac) mi utekl za 200,- :-((( Jestli mas ten svuj v Praze, tak mi prosim Te mailni spojeni na sebe a nejak se domluvime (automobil@post.cz).
Diky -
« Vše o Škodovkách
Právě jsme otevřeli zbrusu nový server. Škoda TechWeb. Najdete zde spousty zajímavých informací o Škodovkách, hlavně o modelech 105-Favorit, ale časem doufejme i o jiných. Oblasti zaměření jsou tuning, opravy, úpravy a prostě vše, co by se Vám mohlo hodit.
Přijďte nás navštívit, a pokud shledáte, že byste rádi také pravidelně či nepravidelně přispívali, jste vítáni!
[odkaz] -
« no umrela moja skodulka...
...z nicoho nic zhasla na krizovatke a nesla natocit... po odstaveni, zisteni ze na viecku oleja je tolko emulzie, ze ju stiahlo do karburatora, sa mi po pol hodine podarilo spojazdnit ju a dopravit do bezpecia... teraz neviem co, po tom ako tyzden stala natocila na treti pokus, zacala kadit hustu hmlu z vyfuku a chcat z neho vodu... po chvili to preslo a zda sa v poriadku... aj ked odvahu na to aby som na nej niekam isiel nemam... zaraza ma ze v oleji voda neni... tak teraz neviem ci je to hlava, tesnenie alebo co a nemam cas na to aby som sa v nej vrtal... smutno mi je bez nej, najma ked hladim z elektricky jak sa ostatni vozia autom... -
« Chlazeni - el. vetrak
ja celkem uspesne pouzivam vetrak ze Skody Octavia 1.8 Turbo (rovny lopatky, vetsi motorek). funguje to celkem bez problemu, ale chce to medenej chladic, jinou saharu (nerez) a trochu vylepsit kapsu na blatniku. CHladi to celkem dobre i s orig. kapsou, ale je problem pri vyssich rychlostech......
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!