Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: Tesneni
jediny plastovy original tesneni u stahovacky je spodni vnitrni tesneni na spodni hrane skla (nad tapecirunkem), jinak tesneni v maji v Autoskle Trojicka - POZOR NENI TO ORIGINAL... ale je to snad na favorita nebo rapida, zkracovali ho - kamos tam byl presklivat auto asi pred mesicem, ja pred tremi lety.... -
To Travex: Díky za odpověď, ale první co jsme zkusili byl dotaz v autosklo-servisu. Těsnění do př. a zad. okna se nedá sehnat a tak nám s tím nemají co udělat. ¨Tak jsem si trochu pohrál se silikonem. Těsnění mezi dveře a karoserii (pirelky) máme už samozřejmě nový. O prodeji těsnění pro stahovačky na metry slyším prvně. Díky za typ, kouknu se po tom. Je tam (u těch stahovaček) to plastový "těsnění" originál? -
tesneni do dveri (mezi dvere a skelet) se da koupit za zhruba 35 kc za metr.... nova tesneni ke stahovackam (spodni tesneni) se da sehnat take v metrazi, ale ne original a je potreba ho trosku upravit. Pokud mu do auta tece tak to je tesnenim celych dveri. Jinak predni a zadni sklo se da bez problemu pretesnit - poradej ti v Autosklo servisu, akorat se uz neda koupit tesneni s hlinikovou listou..... hodne zdaru -
« Tesneni
Chci se Vas jako odborniku na eRka zeptat jaky mate zkusenosti s tesnenim oken. Brachovi hrozne tece do eRka pres zadni okno a do dveri pres stahovacky. Tesneni do zadniho okna se sehnat neda a do dveri teprve ne. Ve dverich jsou jen takovy plastovy listy, ktery se za ty roky samozrejme pokroutily a navic skrabou okna. Ani nevim, jestli jsou to originaly. Nemate nekdo podobny problem, lepe receno zkusenost s jeho napravou? Diky! -
« Re: NAVRH - sraz
sraz bude posledni listopadovou sobotu tj 27.11.99, zatim se ozval akorat Chipmen, takze cekam na ostatni, protoze na to abych se mohl sejit jenom s Chipmenem nemusim shanet nejaky vhodny misto (napr. areal restaurace V Zatisi za Krcskou nemocnici v Praze) -
« Re: S 130 RS
Melnicky sraz byva tak kolem 20. cervna (nejblizsi cely vikend) vzdy v kempu za zimnim stadionem. Je to tam vzdycky dost super - porad to je nejvetsi sraz jakej muzes navstivit. Doufam z e se tam nekdy sejdeme... jinak o eRSku si klidne pokecam.... mimochodem poslal jsem ti maila.... -
« Š 130 RS
Zhánam cokolvek na alebo o Š 130 RS verzie rally. Pre toho, kto zhanal blatníky a kapotu na rs mozem dat kontakt na slovensku firmu, ich cena je cca 8.000 Sk. Robia aj pred. a zadny naraznik podla vlastneho designu. Velmi pekne. Ja ale zhanam vsetko co najpovodnejsie. Surne napr. predny spoiler, ram, novu prednu kapotu atd.. Dufam, ze je este niekto tak chory z tohoto auta ako ja. Pripadne moj e-mail je : stevo.hec@ondrejka.sk -
« Re: Chladic na hundrtku!
Lepsi nevabneho vzhledu funkcni, nez velice pekny, ktery zere litr na cestu 10km tam a zpatky. :-)))
Novy (plechac) mi utekl za 200,- :-((( Jestli mas ten svuj v Praze, tak mi prosim Te mailni spojeni na sebe a nejak se domluvime (automobil@post.cz).
Diky
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!