Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

18.11.99  08:55

« Re: Tesneni

jediny plastovy original tesneni u stahovacky je spodni vnitrni tesneni na spodni hrane skla (nad tapecirunkem), jinak tesneni v maji v Autoskle Trojicka - POZOR NENI TO ORIGINAL... ale je to snad na favorita nebo rapida, zkracovali ho - kamos tam byl presklivat auto asi pred mesicem, ja pred tremi lety....
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.99  07:43

To Travex: Díky za odpověď, ale první co jsme zkusili byl dotaz v autosklo-servisu. Těsnění do př. a zad. okna se nedá sehnat a tak nám s tím nemají co udělat. ¨Tak jsem si trochu pohrál se silikonem. Těsnění mezi dveře a karoserii (pirelky) máme už samozřejmě nový. O prodeji těsnění pro stahovačky na metry slyším prvně. Díky za typ, kouknu se po tom. Je tam (u těch stahovaček) to plastový "těsnění" originál?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.99  10:28

tesneni do dveri (mezi dvere a skelet) se da koupit za zhruba 35 kc za metr.... nova tesneni ke stahovackam (spodni tesneni) se da sehnat take v metrazi, ale ne original a je potreba ho trosku upravit. Pokud mu do auta tece tak to je tesnenim celych dveri. Jinak predni a zadni sklo se da bez problemu pretesnit - poradej ti v Autosklo servisu, akorat se uz neda koupit tesneni s hlinikovou listou..... hodne zdaru
  • 00 Reagovat !

foto

12.11.99  07:18

« Tesneni

Chci se Vas jako odborniku na eRka zeptat jaky mate zkusenosti s tesnenim oken. Brachovi hrozne tece do eRka pres zadni okno a do dveri pres stahovacky. Tesneni do zadniho okna se sehnat neda a do dveri teprve ne. Ve dverich jsou jen takovy plastovy listy, ktery se za ty roky samozrejme pokroutily a navic skrabou okna. Ani nevim, jestli jsou to originaly. Nemate nekdo podobny problem, lepe receno zkusenost s jeho napravou? Diky!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.99  09:23

« Re: NAVRH - sraz

sraz bude posledni listopadovou sobotu tj 27.11.99, zatim se ozval akorat Chipmen, takze cekam na ostatni, protoze na to abych se mohl sejit jenom s Chipmenem nemusim shanet nejaky vhodny misto (napr. areal restaurace V Zatisi za Krcskou nemocnici v Praze)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.99  12:51

« Re: S 130 RS

Melnicky sraz byva tak kolem 20. cervna (nejblizsi cely vikend) vzdy v kempu za zimnim stadionem. Je to tam vzdycky dost super - porad to je nejvetsi sraz jakej muzes navstivit. Doufam z e se tam nekdy sejdeme... jinak o eRSku si klidne pokecam.... mimochodem poslal jsem ti maila....
  • 00 Reagovat !

foto

08.11.99  12:12

« S 130 RS

Sorry za moj trojnásobný príspevok. Som začiatočník.
    Co je "erkari" ? Nikto nema zaujem o temu S 130 RS ? Dufam, že nebudem konferovať sam so sebou. Aspoň mi niekto prezradte nieco o Mělníckem sraze, kedy byva a pod..
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.99  13:33

« Š 130 RS

Zhánam cokolvek na alebo o Š 130 RS verzie rally. Pre toho, kto zhanal blatníky a kapotu na rs mozem dat kontakt na slovensku firmu, ich cena je cca 8.000 Sk. Robia aj pred. a zadny naraznik podla vlastneho designu. Velmi pekne. Ja ale zhanam vsetko co najpovodnejsie. Surne napr. predny spoiler, ram, novu prednu kapotu atd.. Dufam, ze je este niekto tak chory z tohoto auta ako ja. Pripadne moj e-mail je : stevo.hec@ondrejka.sk
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.99  07:49

« Re: Ulozeny brzdy

sem s nima, napis mi na travex@mujmail.cz , dohodnem se.......
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.99  14:42

« Re: NAVRH

No, já už jsem se hundrta zbavil navždy, takže ne-e. Ale při úklidu jsem jsem našel uloženku - zadní brzdy. Talíř, prase, pakny s obložením, pružiny. Nové nepoužité, bratru za 500,- Kč. V případě zájmu - "sgt.bestias@post.cz"
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.99  12:12

« Re: NAVRH

No já bych rozhodne zajem mel.
  • 00 Reagovat !

foto

03.11.99  08:26

« NAVRH

Nevim odkud tady kdo je, ale navrhuju takovej mensi sraz v Praze. MOhlo by to byt napriklad zacatkem prosince, presne datum a misto si domluvime, mate-li zajem se sejit
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.99  08:24

« Re: blatniky rs

diky za kontakt, maila jsem ti poslal
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.99  18:27

« blatniky rs

to TRAVEXR: moc se omlouvam, ale byl jsem na delsi dobu odpojen od internetu, takze: Miroslav Koša, Zahradnická 116, Brandýs nad Labem, 25001, Tel.: 0202/803918, chtel bych vedet vic o tvych planech, pokud chces, tak me kontaktuj na deshi@scova.vabo.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.99  16:57

« Re: Chladic na hundrtku!

jojo taky reseni, kdyby neco dej vedet, mam ho ve stodole ulozenej jako zalozni....clovek nikdy nevi.....
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.99  08:41

Zatim diky - ozvu se. Dokud nemrzne, tak na nejakem tom litru nesejde a alespon se mi doma nehromadi lahve od limonad... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.99  08:26

V praze ho nema, ale posilam ti maila s kontaktem, domluvime se......PS: moh bych mit ten chledic v praze uz pondeli rano.....
  • « 00 Reagovat !

foto

27.10.99  10:07

Lepsi nevabneho vzhledu funkcni, nez velice pekny, ktery zere litr na cestu 10km tam a zpatky. :-)))

Novy (plechac) mi utekl za 200,- :-((( Jestli mas ten svuj v Praze, tak mi prosim Te mailni spojeni na sebe a nejak se domluvime (automobil@post.cz).

Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

27.10.99  08:22

« Re: blatniky rs

to ryby: porad cekam na tu adresu co jsi slibil,
    to ostatni: STALE SHANIM RS BLATNIKY ZA ROZUMNOU CENU nevite nekdo kde k nim prijit?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.10.99  08:20

muzu ti nabidnout jenom pouzity mosazny chladic s ocelovymi lamelami....je dost nevabneho vzhledu, ale tesni a je funkcni......odvez si ho a je tvuj. o novym bych vedel taky - medenej - ale vychazi asi na 3500 Kc
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…