Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: nechápu vás
Hele, ty strupe, asi si neuvedomujes, ze jednou v zemi shnijes i ty. Asi holt nemas tolik odvahy ani umu aby ses o stary auto aspon trosku staral jinak bys nezatracoval vsechny, kteri se starsim autum venuji. Osobne si myslim ,ze ten kdo se aspon trochu venuje autum oceni eRko v super stavu vice nez super Rapida, kteryho potkas na na kazdym kroku. -
« Re: nechápu vás
nevim jak ty, ale jestli jsi investoval do vraku tak te chapu... ja mam na aute dva roky starej skelet a rozhodne nehnije. Veci z rapida do nej necpu, to spis RS veci.....celkove to ma nalitano asi 45000 Jinak mas pravdu ze do sezranyho auta nema cenu cpat penize, chce to auto nesezrany, ktery se pri trose pece jen tak nerozpadne. Ja zase nechapu jak muze nekdo zatracovat eRko jen proto, ze je starsi a nikdo se o nej nestaral, takze skoncilo spatne. Nebyla by skoda, kdyby tyhle auta zmizely ze silnic a jediny by bylo ve skodovackym muzeu? Auta jsou od toho aby jezdily.... -
« nechápu vás
Ještě před měsícem jsem měl taky erko,ale když jednu hodinu jízdy předcházelo asi tři hodiny oprav rozhodl jsem se že z něho 130RS asi nikdy neudělám a erko pujde z domu.Koupil jsem si Rapida 136 za 25000 a mám na pár roků klid,je totiž v docela dobrým stavu (narozdíl od erka má prahy, podběhy ,5SPEED ,motor skoro z fava a nažere víc oleje jak benzínu)Nechápu vás proč se snažíte nacpat do erka věci z rapida jenom kvůli tomu že erko je hezčí,je to Škoda peněz stejně jednou všechny zhnijou. -
« Plynove lanko
Nejak vam to tady umira. Jak dopadl sraz ? Doufam, ze ste se na to nevyflakli.
Mam dotaz. Jak vam jde lehce plynovy lanko na eRku? Plynovy pedal jde hrozne ztuha, pritom vsechny klouby toho pakoveho mechanismu jsou namazany, lanko je novy a nezlomeny a cep pedalu jsem vyndal, vycistil a namazal. Vim, ze existuje nahrada sileneho pakoveho mechanismu ovladani karburatoru, ale existuje nejaka jina moznost? Diky umisteni chladice to nejde vyresit jako u novejsich 120-itek. Diky! -
« Re: Tesneni
Je tu nejak mrtvo, ale to neznamena ze se nic nedeje... 27. listokrachu 1999 dopoledne je sraz eRkaru a jinych silenych skodovkaru v Praze diky Vasi celkem nulove odezve by me ani neprekvapilo, kdyby nikdo z Vas nedorazil.. Jestli chcete vedet v kolik a kde tak dejte vedet..,... -
jediny plastovy original tesneni u stahovacky je spodni vnitrni tesneni na spodni hrane skla (nad tapecirunkem), jinak tesneni v maji v Autoskle Trojicka - POZOR NENI TO ORIGINAL... ale je to snad na favorita nebo rapida, zkracovali ho - kamos tam byl presklivat auto asi pred mesicem, ja pred tremi lety.... -
To Travex: Díky za odpověď, ale první co jsme zkusili byl dotaz v autosklo-servisu. Těsnění do př. a zad. okna se nedá sehnat a tak nám s tím nemají co udělat. ¨Tak jsem si trochu pohrál se silikonem. Těsnění mezi dveře a karoserii (pirelky) máme už samozřejmě nový. O prodeji těsnění pro stahovačky na metry slyším prvně. Díky za typ, kouknu se po tom. Je tam (u těch stahovaček) to plastový "těsnění" originál? -
tesneni do dveri (mezi dvere a skelet) se da koupit za zhruba 35 kc za metr.... nova tesneni ke stahovackam (spodni tesneni) se da sehnat take v metrazi, ale ne original a je potreba ho trosku upravit. Pokud mu do auta tece tak to je tesnenim celych dveri. Jinak predni a zadni sklo se da bez problemu pretesnit - poradej ti v Autosklo servisu, akorat se uz neda koupit tesneni s hlinikovou listou..... hodne zdaru -
« Tesneni
Chci se Vas jako odborniku na eRka zeptat jaky mate zkusenosti s tesnenim oken. Brachovi hrozne tece do eRka pres zadni okno a do dveri pres stahovacky. Tesneni do zadniho okna se sehnat neda a do dveri teprve ne. Ve dverich jsou jen takovy plastovy listy, ktery se za ty roky samozrejme pokroutily a navic skrabou okna. Ani nevim, jestli jsou to originaly. Nemate nekdo podobny problem, lepe receno zkusenost s jeho napravou? Diky! -
« Re: NAVRH - sraz
sraz bude posledni listopadovou sobotu tj 27.11.99, zatim se ozval akorat Chipmen, takze cekam na ostatni, protoze na to abych se mohl sejit jenom s Chipmenem nemusim shanet nejaky vhodny misto (napr. areal restaurace V Zatisi za Krcskou nemocnici v Praze) -
« Re: S 130 RS
Melnicky sraz byva tak kolem 20. cervna (nejblizsi cely vikend) vzdy v kempu za zimnim stadionem. Je to tam vzdycky dost super - porad to je nejvetsi sraz jakej muzes navstivit. Doufam z e se tam nekdy sejdeme... jinak o eRSku si klidne pokecam.... mimochodem poslal jsem ti maila.... -
« Š 130 RS
Zhánam cokolvek na alebo o Š 130 RS verzie rally. Pre toho, kto zhanal blatníky a kapotu na rs mozem dat kontakt na slovensku firmu, ich cena je cca 8.000 Sk. Robia aj pred. a zadny naraznik podla vlastneho designu. Velmi pekne. Ja ale zhanam vsetko co najpovodnejsie. Surne napr. predny spoiler, ram, novu prednu kapotu atd.. Dufam, ze je este niekto tak chory z tohoto auta ako ja. Pripadne moj e-mail je : stevo.hec@ondrejka.sk
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!