Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: for Travexr & lakovna
znami bohuzel totalne zklamali, takze nakonec jsem koupil trochu nestandartnim zpusobem chladic novej za dealerskou cenu bez DPH... ted uz je v aute a chladi to dobre i jede to dobre... jediny co chybi je lak na prednim cele z vnejsi strany.... chtelo by to nejakyho sikovnyho a hlavne rychlyho lakyru, abych to mel do patku v laku a moh jsem jet do Tyniste.... -
« Re: for Travexr
Radime nemáš nějaký známý ve značkový opravně, možná se tam najde chladič z 1,6 po havárce na pojišťovnu bez mechanické vady. Já jsem ho takto získal a poškození bylo - pomačkané lamely o ploše cca dlaně za půlčáka Ferneta a 25 chlebíčků. Dvě hodinky práce s nožem a chladič byl jako novej. -
« Super Saloon Cars
Neviete niekdo, kde by som nasiel nejake obrazky tohoto "eRka"? [odkaz] alebo jemu podobnych? Ak sa nemylim, tak s tymto jazdil Dickinson britsku seriu tzv. Super saloon cars a malo to podvozok z formule 3000 a 3.5 litrovy motor. Nieco o jemu podobnom je na skoda-techwebe, ale viac som nenasiel nic. Zaujimaju ma HLAVNE FOTKY! Diky. -
ne nei to laminat, je to plechovy vylisek z cerneho oceloveho plechu. Neni ani nalakovany, je pouze napatlany nejakou mastnou sra.. kvuli ochrane. Neni ani pozinkovany takze se na nej dobre chyta formex (zakl barva...) a da se na nem dobre svaret Ja uz bych tam laminatovy celo nedostal, mam totiz laminatovy blatniky a uz by to bylo ve zlabku kapoty moc vysoky....prilis mnoho laminatu skodi.. :-)))
PS: Zoufale shanim chladic Felicia 1,6i - URGENT - nevite nekdo o necem? Vrakoviste nemaji a novej je trosku drahej... stacil by i druhak za cenu do 2000 Kc
-
"...docela presne udelane..." To je laminatove? Tiez si sa vrhol na "nekorodovatelne" diely? Ja som teraz cez vikend "skrotil" (napasoval) predne laminatove celo (vlastnej vyroby :o). Sedi celkom dobre, akurat laminat je hrubsi ako plech a predne blatniky mi hore na podbehoch v miestach kre konci celo odstavaju od sleletu o hrubku toho laminatu. No, silikonovy tmel to isti...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!