Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: re:podvozek
Jo má seriové pružiny + HPéčka na 120, ale vzhledem k tomu, že mám na eRku Mkové nápravy, tak mám pružiny ze 120 cítky, ty jsou už tvrdší než eRkové a sháněl jsem ty nejtvrdší co se dělají(ony se dělají ve 3 tvrdostech). Podle vyjádření klůků co jezdí se škodovkama 110 R-130 L závody historiků, tak jim to stačí - tedy seriový péra a HPéčka. -
« Re: Podvozek
Včéra mi 4 měsících od objednání přišly konečně HP sporting, v pátek je nahodím a po neděli poreferuji. Před tím jsem měl půjčeně starší ale "OK" Sachsy sport, ty byly dobrý, ale musel jsem je vrátit. A tak jsem teď půl roku jezdil na seriových, auto bylo jako loď a kolíbalo se jako kočár. Tak už se těším na ty HPéčka. -
« Re: XXX
No, ja chodim pravidelne aj sem, aj na Dzonove stranky.
A fakt je, ze sme asi vsetci zalezeni v garazach. Teda ja urcite. Uz radsej ani nebudem spominat, ze stale laminujem, brusim a tmelim (a popri tom chodim do prace a ucim sa do skoly)... Ale mam novinky! Kupil som si vicko na nadrz Mattig (taketo: www.tuning.cz/s110r/KARY/TUNING02-1/skod… a objednal som si sedacky SPARCO EVO2 - cervene (taketo: [odkaz]
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!