Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
« Re: Podvozek
Vyzera to perfektne (balon je to teda riadny, hlavne ked to postavis vedla seriovej 165...). Ale tieto gumy maju zalis v mieste rafika, takze su prave na disky, na ktore inak idu 195. Ja ich mam na "loukotach" a sadli tam presne. Tych 45% na 195 by uz bolo asi fakt malo. To by bolo uz asi dost male kolo. Ty mas 5-kvalt, tak by to mozno nevadilo, ale na mojom 4-kvalte su uz tie 205/50 moc male (maximalka klesla na 140, tacho ukazuje blbosti a jazdenie je stylom 1-2-3-4-4-4-4-4-4-4... mesto, nemesto vsetko na 4, ako s automatikou (brrr)). -
« Re: Podvozek
Gabina tam ma prolisy a v zadu jeste 3,5cm podlozky. Nicmene 165/70R13 nenjsou mic moc...
Budou tam 5,5x14 al. kola a 185/55 gumy - jete, zusim ze Yokohamy. Ale Favo na 195/45R15 a HPckach je nekde jinde........ ted jeste chystam ramena z Feldy, upravene v Motor-Excelu.... -
« Re: Podvozek
Jo jsou fakt dobrý. Taky jsem na ně čekal 4 měsíce, tak ti nevím jestli to néní tím :o))))) ale vážně, já mám navíc zvětšený rozchod (kromě Mkových náprav ) koly MTX ve předu o dalších +3 na každou stranu a v zádu zhruba +6 na kole a auto je jak přibité. Ještě by to chtělo lepší gumy Bravury nejsou přece jen to pravé ořechové a tak bych do příštího jara načetři alespoň na Bridgestony RE 720 jsou za poměrně dobrou cenu. -
« Re: podvozek
Monroe byly o kapánek lepší než ATESO co se běžně prodávají, i když se mi zdálo, že právě ty zadní jsou možná malinko měkčí a proto se mi auto po okreskách tak divně houpalo a kroutilo i na rovině a přitom ten předek byl tvrdý. Ty HPéčka jsou určitě dlouhodobě vykoumaný a vyzkoušený různýma zkušenostma za 30 let co škodovky jezdí všelijaký závody. -
« Re: re:podvozek
Tak popíšu první dojmy s HPéčkama. Když jsem je montoval tak jsem měl obavy. Přední jsou na roztažení měkčí než seriový Monroe a zadní zase tvrdší, na stlačení se mi zdají podobný. Je fakt, že předek se mi zdál před tím u těch Monroe dost tvrdej, ale to jsem spíše připisoval gumám 185/60 a zadek zase poskakoval jako koza a na rovině i v zatáčkách se auto kolíbalo ze strany na stranu jako na moři. Po montáži HPčék je auto jako vyměněný. Nejsou takový rany do řízení, auto se nekolíbe ani podélně ani příčně. Je takový vyvážený, do zatáček pjěkně drží stopu a dá se s ním projíždět rychleji. -
« podvozek
ja jsem mel prave s120, a kdyz jsem s ni obcas v jel do lesa tak jsem musel jet krokem protoze na kazde mensi vlne se to rozhoupalo , ze ramena sedly az na gumove dorazy, jednou se mi stalo ze me to vyhodilo predek do vzduchu ze jsem mel mozna aj predni kola v lufte a jak to dopadlo tak na zem tak to tak propruzilo ze napravnica polibila maticku Zemi