Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: Kamile*
Ten prispevek nemel za cil Vas rozcilit.Jen jsem byl rad, ze muj nazor sdili pomerne znacna cast lidi a ja se s tim webem castecne ztotoznuji.Moje nazory, ze by jste meli s temi nebezpecnymi strepy jezdit na uzavrenych okruzich a neohrozovat jimi ostatni se tim potrvrdily. -
« Re: lae Kamile*
Milý Kamile* jsi pořád stejný, ne jedno, ale pětihvězdičkový Vůl.A ten odkaz si strč za klobouk, protože od člověka, který ani neví jak má uložený motor Porsche 911, ty jeho slavné ódy na Škodovky sedí.A tedy všechno nejlepší v novém roce atd.atd.atd. pro všechny majitele Škodovek - no i tedy pro Kamila ***** PS pro kamila*-hoď sem maila a já ti pošlu obrázek pořádnýho auta Laďa.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
ja nechci byt vulgarni a rikat si ,ze jsi blbej (omlouvat te tim) nepotrebuju. Ja jsem svym prispevkem chtel rici asi toto: Proste mas svuj nazor a my mame svuj. Jenom nechapu proc nam svuj nazor neustale cpes. Ja ti taky necpu svuj, protoze s tebou se da vest pouze tvuj monolog. Chapu tvoji radost, ze nejsi sam kdo si podobne veci mysli. Ja taky nejsem sam a netlacim to do tebe. Proste si to nech pro sebe, nebo pockej do doby nez trochu dospejes a budes taky schopny poslouchat druhou stranu - pak muzeme spolu klidne diskutovat - jinak to bude zase jenom provokace. Az se tedy spravis napis mi na travex@mujmail.cz pokecame......
2erkari:
Nenechte se uz dal nejakym Kamilem* tocit, protoze je jako kafemlejnek kterej mele porad dokola a nemusite ho omlouvat - on snad neni blbej, jenom neumi diskutovat - je to proste "monologista" s velmi omezenym rozhledem a rozhodne mu chybi nadhled. To je cele.