Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
« Re: To travexr
jeste jsem s tim neudelal nic, zatim cinim testy snasenlivosti medi a chladici kapaliny (Castrol Antifreeze). Po sesti tydnech nalozeni kusu trubky v kapaline naredene na -40 s obcasnym prevarenim to vypada dobre. Rozhodl jsem se pouzit medenou trubku urcenou k instalaci rozvodu ustredniho topeni. Je to tzv mekka trubka, ktera se prodava smotana po 25 metrech. Ohybat jde bez problemu, akorat ostre ohyby je potreba realizovat kolenem. Jinak v aute uz mam pripraveny otvory pro vedeni trubek takze uz to staci jenom natahat. -
« To travexr
Jak jsi daleko s tím chlazením. Dělal jsi to z těch měděných trubek ? Ohýbal jsi je nebo jsi použil kolena a letoval ? Na kolik přišel materiál ? Budu dávat asi větší chladič a přední část budu možná muset udělat znovu.Tak přemýšlím o té mědi taky. Ale co s tou mědí udělá po čase Fridex, nebo něco podobného ? Dík -
« Re: To travexr
porad jses vedle. Chtel jsem se jenom dopatrat priciny tve skoda-nenavisti. Ted jsi k ni pridal jeste fiat-nazor a je to hotovy. Proste se tady zacinaj koncentrovat dohady ze vsech moznejch rubrik. Zacina to byt vazne o nicem.
Skoda 110R na silnici patri a patrit bude a preji vsem fanouskum at je mozne ji na silnici potkavat jeste mnoho let. -
« To travexr
V zadnem pripade mi moje ,,Turbopetrolejka,, nezvedla sebevedomi.Octavku stejne jako Ty povazuji za naprosto prumerny kriznik nasich silnic.Za nadprumerne vozy povazuji nova BMW,MB a Audi A6-A8 na ktere si zatim nevydelam.Za totalni * povazuji auta zn. Fiat a vsechna italska auta obecne, krome Alfy 147-166, kde jejich nedostatky vyvazuji jejich klady.Auta,ktere na silnici nepatri jsem tady snad stokrat vyjmenoval,jedno takove vlastnis i ty. -
« Re: 565 pro ladao,
Jasne...AGRESIVNI,BEZOHLEDNY,PAN SILNIC,VRAH NEVINNYCH RIDICU...tak presne takovy nejsem.To jsou Tve argumenty Ladao, kdyz uz jsi v uzkych???To te tedy lituji.Uznej proste, ze stare skodovky rady 1000-130 patri na uzavrene okruhy,srazy ci ke slechteni do rukou motoristickym fandum/za ktereho te povazuji/ a bude pokoj.A neber si prosim Mfilipa jako rukojmiho v teto rubrice, jen kdyz potrebujes jeho podporu.Tvuj problem je, ze obhajujes neobhajitelne,nedostatek protiargumentu proste nahrazujes lacinymi frazemi, pevne doufam, ze jsi si toho vedom.Kamil*