Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

26.06.02  08:16

« Re: Podvozek

Milane středy ARC jsou větší než MTX a tedy límce 13" na ARC jsou rovné a 14 a 15" jsou prolisované podobně jako u MTX. To různé " et " dostaneš vzájemnou kombinací různých šířek límců. Já ti ten prospekt zkusím oscanovat a poslat, ale je pomačkaný, tak nevím jestli se to povede. Když to bude nečitelné tak mi napíšeš poštovní adresu, já to okopíruju a pošlu ti to.
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.02  14:24

Jo, tak kola, to je kapitola sama o sebe. Su totiz dve extremne moznosti a kopa moznosti medzi tym. 1.extrem je naprava, motor a prevodovka z T613. Este stale som tento sialeny napad nerozchodil (az sa dozviem cenu, tak ma to snad prejde). Pri tejto verzii by stacili "decentne" disky tak okolo 205-225 s "beznym" ET (mam na mysli zadok, vpredu sa to da vzdy nejako vymysliet). 2.extrem je erkova/emkova naprava a kola tak 11x15" s ET okolo -40(!), aby to vyplnilo tie okruhove blatniky (ja by som tam tad este take lemy ako na 2000MI...). Obidva extremy su dost o peniazoch, ktore nemam, lebo som sa vyhadzal na sedackach (vyse 32000), idem kupovat 4-bodaky a mam objednanych 5m carbonu na zadne kridlo. Na kola teda asi tak skoro nenasetrim. Kazdopadne, ten kontakt nemaz/nezahadzuj - raz sa moze fakt hodit. Tie limce dokaze zohnat akekolvek sirky? Ono to brutalne ET by sa dalo spravit na sposob prevarenych diskov, teda vsetko smerom von a dat tam gumy, ktore nestoja 35000/kus... A tie stredr ARC sa robili aj 15"? Ja som si myslel, ze iba 13".
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.02  14:00

o ctyrkvaltu jenom v dobrem, mam podobny problem na svem stroji s gumama 175/65R13.. na trojku jezdim jen ve meste nebo v prudsich zatackach, jinakmam z auta automat. Delsi ctyrka leccos napravila co se tyka rozumne cestovni rychlosti (ui tak je dalnice utrpeni)... DOufam jen ze chystana zmena staleho prevodu na 3,9 zafunguje jak ocekavam....
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.02  13:57

Milane už jsi sehnal nějaký kola ? Pokud ne měl bych jednu inspiraci. Stačilo by sehnat středy na kola ARC a já mám ze srazu v Táboře kontakt na chlapa co je schopen sehnat nový límce 13" 14" i 15" 14 se dělají do celkové šíře 9" a 15 do 11"
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.02  11:56

« Re: Potahy sedaciek

velur nevim co je, ale na temer vsech sedackach se pouziva prave mikroplys, maji ho na sedackach drazsi verse Favoritu, Felicii a vsechny Octavky, takze se muzes podivat, zda je to fakt ono.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.02  07:20

Diky, mozem zacat zhanat. U nas to tiez tipovali na mikroplys alebo velur. Zatial je to mikroplys:velur 2:1, takze zhanam mikroplys :o)
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.02  07:18

Nie, to nie su slicky, ale klasicke s dezenom. Su to tie, co su na fotkach mojho auta na Dzonovych strankach. Mimochodom, su na predaj aj s loukotami (gumy alebo gumy+loukote (samotne loukote nie)), ale tebe to moze byt jedno, lebo to mas ku mne "trochu" daleko. Ale viem si zivo predstavit, ako "drsnacky" by to vyzeralo na tych tvojich diskoch... Inak, myslim, ze gumy s takymto rozmerom by neskrtali o lemy, lebo maju dost nizky profil. Tam ide skor o to, ake to ma vedlajsie efekty (maximalka, tacho,...)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.02  12:40

Milane, po našem se tomu materiálu říká "mikroplyš" Dofám, že je to ten samý materiál jako na tvých sedačkách.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.02  11:42

« Re: : Re: Podvozek

Milane nevím, jestli by mi ty tvoje 205 vlezly do blatníků, mám sice zadní disky 7,5" ale už by mi asi drhnuly při malém propérování o lemy a tak bych musel dát místo pružin dubové dřevo a kdo by v tom pak jezdil?????? Takhle už na 185/60 mi guma najíždí na lemy, když jdou kola na dorazy. To máš originál RS slicky ? Kolik by stály ?
  • 00 Reagovat !

foto

24.06.02  07:31

« Potahy sedaciek

Tak som konecne nasetril nejake bubaky a kupil som si anatomicke sedacky (konkretne cervene SPARCO EVO 2). Chcel by som tam ale porobit nejake zmeny na caluneni, takze mam otazku. Neviete niekto, ako sa vola ten material, s ktorym su tie sedacky calunene? Trochu sa to podoba na plys, ale ten to urcite nieje. Najviac na na to podoba cesany silon, ale ten sa uz asi nevyraba.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…