Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Udrzovaci
Tradidadidadidaaaaa. A to je vse, pratele...
Ale vazne, mate niekto nieco nove? Ja si stale laminujem a laminujem (to je novinka, co - to by ste nacakali). Na dzonovych strankach som sa uz pochvalil tak to urobim aj tu: k sedackam sparco pribudli aj cierne 3" stvorbodaky sparco (vlastne sabelt, ale predava sa to uz vsetko pod sparcom). Tiez som zohnal carbonovu tkaninu (cenu radsej nechcite vediet) takze nejake to kridelko bude "real carbon look". A co ty Lado, ako pokracuje motor z fabie? Uz ho tam mas. Ja by som stale rad tu T613, ale tu na slovensku nemozem najst ziadneho "dobrovolnika", co by si trufol dat mi to tam... -
« RE: Lamino-blatniky
Kde a za kolko ich zozenies, to ti skor poradia chalani od vas z ciech. Ja som ich kupoval v cechach od MK-Kosa.
Predne su iba jedny.
Zadne su 2 druhy: rally a okruhove. Okruhove su od rally sirsie cca o 3-4cm. Rally su napr. [odkaz]
Okruhovky su [odkaz]
Vsimni si tvar tej casti dole pred zadnym kolesom pri pohlade od zadku auta. Tu cast, kde sa vodorovna cast "prahu" meni na zvislu. Na rally je to "hranate", na okruhovke je to dost velky radius. Snad to z tych fotiek bude vidiet. Ak nie, daj maila. Kdesi doma mam odfotene rally a okruhy pekne vedla seba a tam je tie rozdiely dobre vidiet. (Mam doma obidvoje - kupil som rally a ani som ich nestihol nahodit a kupil som okruhy.)
Na niektorych okruhovkach byva aj vstup vzduchu pre brzdy, ale teraz to uz zalezi iba na vyrobcovi blatniku.
-
« Rychlá jízda
Přiznám se, že se svým "pekáčem" jezdím rychle, ale ne razantně a "zběsile". A proč? Protože mám rád (relativně v pekáči) rychlou jízdu a hlavně sám sebe. Pokud chci dělat blbosti, tak někde na parkovišti, nebo na rallyeshow. Ale jen tak mimo diskuzi, myslím si, že není dobré sypat do jednoho pytle 1000-110 a 120-136, protože my máme své auta opravdu rádi, jestli víš o čem mluvím. Jo, ptal jsem se na sportovní sedačky a ne na to, že tě nějakej debílek s kšiltíkem dozadu ojel. Šťastnou cestu přeje Dakos -
« Re: 1. miesto
No, ja mozem teraz vyhravat akurat tak doma v garazi. Jedine, ze by na nejakom zraze bola disciplina "najodlahcenejsie auto". To by som teraz nabeton vyhral - eRko mam bez karoserie. Ale uz to pomaly dostava nove "sexy" tvary. Takze mozno uz na buduci rok...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!