Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
« RE: laminaty
Blatniky som kupil aj ja (pascalplast). Lenze ja robim laminatovy aj zbytok karoserie (predne a zadne celo, predna a zadna kapota). Plechova bude iba strecha a dvere - original fabricke RS ich mali hlinikove, ale to nezozeniem a davat to vyrabat... Navyse ja nestaviam cistokrvne RS. Zadne blatniky nejdu rovno a neprechadzaju do zadnej kapoty, ale kresaju smerom dole ako na serii - chcem pouzit zadnu kapotu s kridlom ala porsche, co mam teraz, akurat to este opticky vylepsim (mrkni na www.tuning.cz/s110r na Milanovo eRo (aby si vedel o com hovorim) = moja kara). Preto tolko laminovania. Prakticky vsetky diely budu odlisne od serie aj od RS - aj predna kapota (obrovske vydychy od chladica a prakticky ziadny kufor :-( ). Az to niekedy dorobim, doveziem to do Brna, ale tak skoro to asi nebude. Zatial budem jazdit na mojej "seriovke". -
« RE: udrzovaci
Neviem ako ostatni, ale ja kazde poobedie laminujem az do vecera a to je robota pri ktorej sa moc prevratnych noviniek nevyskytuje, tak nie je moc o com pisat. Pravdu povediac, este nemam dorobene ani formy a uz ma to vobec nebavi. Jedine, co ma drzi pri zivote je zvedavost, ake to bude jazdit s lahuckou laminatovou karoseriou (vsetky 4 RS-blatniky vazia spolu 19,5kg) a pocit, ze budem mat pokoj s hrdzou (teda aspon na tej kasni). Ozaj, pojde niekdo od vas z Ciech a Moravy na zraz do Ziliny (23-24.6., letisko Hricov)?