Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

26.07.01  14:07

« Re: to Ladao

vici- na 99,9% to vypadá že asi ne. Mám nějakej problém u rodičů a budu tam muset asi zajet na celej víkend. Takže se to posune o týden. Dnes večer se to rozhodne a pak budu volat Zdenovi.
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.01  12:45

« to Ladao

Prijedes teda 28.7. k CMT jak jsi psal?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.01  07:52

« Re: Olejovy chladic

prenecham originalni opletene hadice k chladici - nove nejete (rok mi lezej ve skrini) za nejaqkou naprosto smesnou castku + odvoz. vice na travex@mujmail.cz, volnej chladic bohuzel nemam.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.01  08:06

« Re: Olejovy chladic

Měl bych ho někde mít,kdysi jsem koupil novej a nebyl jeste namontovanej.Je ale bez hadic a šroubů,ty už jsem nesehnal,tak ¨nedostal možnost chladit.A hlavně ho musím někde vyštrachat,nemusíš ho mít zítra,viď?Napiš na alexandrn@seznam.cz a domluvíme se.
  • 00 Reagovat !

foto

24.07.01  10:08

« Olejovy chladic

Nema nekdo zbytecny funkcni olejovy chladic z Rka nebo LSa i s hadicema? Docela nutne ho potrebuju a neni boha ho sehnat. vici@centrum.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.07.01  08:37

« Re: ERKO MR 1970

Díky za ochotu, sháním pro kámoše(mám aut dost), čím starší tím lepší, ale v origo laku.Rado
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.01  05:01

Jo ještě jsem zapoměl stav. Okouk jsem to jen tak ze zajímavosti. K šrotu to mělo daleko, koroze žádná rozsáhlejší, ale lak asi originál nebyl. na kilometry jsem nekoukal. Těžko říci, normální člověk by to za ty peníze nekoupil, fanda možná jo.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.01  04:57

V Praze 7 v Argentinský (bazar jinak žádná sláva)hned na rohu Argentinská-Plynární. Barva erka je červená, cena byla 39.000,- Kč s poznámkou, že je to veterán.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.07.01  17:32

Kde v jakým stavu a za kolik??
  • 00 Reagovat !

foto

19.07.01  23:45

« ERKO MR 1970

Teď jsem viděl v Praze v jednom bazaru Erko r.v. 1970, který jsem doposud viděl jenom na fotkách
    v prospektech škodovky z té doby. Masku bylo pouze dvouoká uprostřed z lištou a nápisem uprostřed, víčko k nádrži nebylo pod dvířky, ale pod chromovým znakem škoda stejně jako u prvních Š100, navíc mělo ještě malé blinkry na bocích blatníků. Chyběla mřížka odvětrávání na třetím sloupku, na zadním čele byla mřížka pod světly jako u prvních Š100, nemělo ještě opěrky sedadel a palubku kolem budíků nemělo černou, ale hnědou jakoby z koženky, chromové ráměčky budíků atd. Docela jsem čubrněl. Tohle bylo asi jedno z prvních Erek.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…