Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: Vytazeni zadnich blatniku
Diky, za nazory. 155R14 se tam vesly dobre, ale 165R13 ne. Nakonec jsem vzal nuzkovej hever, par prkynek a bylo to. Vim, je to brutalni, ale hlavne, ze to pomohlo. Ted mam pri 165R13 misto asi 7-10mm k lemu. Musi se ale VELMI opatrne, protoze se blatnik mirne prohnul v jednom miste. Lehce se to ale doladi. Vytahl se o 4 cm, ale pak se samozrejme asi o 3 cm vratil zpet. Jinak Renocar jsem oslovil uz drive (po vasi prvni rade) a jako velmi solidni firma se vubec neobtezovali odpovedet. -
« Re: Vytazeni zadnich blatniku
na starym erku jsem mel emkovou napravu a gumy 185/60R14 (je s podivem, ze se vesly na disky) a bylo to potreba vytahnout asi o 1 cm - bohate stacilo vzit to v ruce pres hadr - tahali jsme to ve dvou lidech jako repu (tu pohadku znate urcite) a stacilo to, jinak RENOCAR je spravnej tip, jeste bych pridal jednu firmu v Praze Krci (Pro-Bull) ale to mas dost z ruky..... -
« Vytazeni zadnich blatniku
Po nasazeni eMkovych naprav na eRo jsem s hruzou zjistil, ze dozadu se sice natesno vejdou puvodni 155R14, ale nedostanu tam 165R13 (myslim, ze nizkoprofilky by moc nepomohly). Hledam proto nekoho, kdo dokaze vytahnout zadni blatniky. Nejlepe Brno a okoli. Predstavuju si to nejak tak jako to ma vozidlo STINGRAY I., ke shlednuti zde: [odkaz]
Nechci jit do kastle s flexkou a prevarovat lemy, protoze karoserie je pozinkovana. Diky za pomoc.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!