Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« RE:...RE: Aby rec nastala...(vyfuk)
Tak som sa bol vcera trochu povozit s tym "Detonatorom 2", takze uz mam "live" zazitky. Motor je s tym tlmicom (=bez tlmica) akysi pruznejsi, rychlejsie reaguje, lahsie sa vytaca do otacok. (Ciastocne je to aj zasluha filtra KingDragon - bol v poslednom cisle casaku AS&T vlavo dole.) Ale ten rachot pri akceleracii... Najviac sa to podoba na "muscle cars" a "hot rod" z americkych filmov. A nad 5000ot/min je ten zvuk uplne bozsky. Inak, pri ustalenej jazde to ma zvuk skoro ako s tlmicom. Akurat pri tej akceleracii to "trosku" viac reve. Som zvedavy, ako s tym prejdem 8.9. na Tuning zraz do Dunajskej Stredy. Pre istotu radsej necham technicak doma... :o) -
« nahradni dily
zustalo mi púar nahradnich dilu na eRka, mam i ty kapky (nebo jeste nedavno sem mel , mohu se podivat) jinak mely je i v Prerove u Knoblocha je to kdyz jedete od OLa na krizovatce na Ostravu se date rovne tak je to asi 300 m od ni po leve strane. mnoho levnych nahradnich dilu -
« RE: RE: Aby rec nastala...
S tou trubkou samozrejme nebudem bezne jazdit. To by som asi ohluchol. Navyse slovenske papierne by museli pozastavit vyrobu vsetkeho ostatneho a museli by sa sustredit na vyrobu pokutovych blockov. Mal som to natocene v garazi asi 3 minuty (zhruba v 5-6000ot., kratkodobo 8000-omylom, lebo som pridaval plyn v motore a nie pedalmi, tak som nevidel otackomer, len otec spredu dobehol, ci som sa zblaznil so studenym motorom...), dalsie 3 minuty som skoro nic nepocul a dalsiu pol hodinu mi pistalo v usiach. A s otcom sme sa pri tom skoro vobec nepoculi aj ked sme stali vedla seba a kricali na seba. A v interieri mam vyhadzane vsetky calunenia a tlmiace vaty, takze je to tam tiez dost vyrazne pocut.
Tento "detonator2" (strasne sa mi ten nazov paci :o), pouzijem len na par tuning-zrazov, na uputanie (este vacsej) pozornosti. Tento rok idem aj na jesenne Brno, zoberiem ho tam, ale nahodim ho az pred Brnom, cez hranice by ma asi s nim nepustili ani ked im ukazem platny TP. Dufam, ze ma vobec pustia... -
« Plech ve predu
Ahoj,
chtel bych koupit Rko a mam uz jedno vyhlidnuty ale vepredu u praveho stabilizatoru ma prorezli takovy ten plech. Zajimalo by me jestli je to jenom plech kryci a tudis jde vymontovat a vymenit nebo jestli je to zavaznejsi zavada. Take by mne zajimalo Ktere vsechny motorky od steracu jdou namontovat do Rka. Diky
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!