Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

13.09.01  11:55

« Re: RE:...RE: Aby rec nastala...(vyfuk)

pajku: ta druhá komora otevírá v závislosti na podtlaku v karburátoru, takže to nejde jednoduše říci při kolika otáčkách to je. Na spodek ti mohu doporučit něco od BODY nebo MOTIP, jsou to dobré a dostupné prostředky. Pokud jsi nový majitel a sháníš informace tak zkus www.tuning.cz/s110r/ Laďa
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.01  11:49

Milane já mám Boch Super 4 a zatím spokojenost, ale nejdou už sehnat.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.01  10:11

Trošku odbočím-Jak jsi udělal tu indikaci odevřené druhé komory karburátoru?Nebo alespoň na jakým principu to funguje.Chtěl bych si tam něco takovýho udělat,jen tak pro informaci.A nevíte náhodou někdo při kolika ot. se druhá komora asi otvírá?Mimochodem-splnil se mi sen-mám ERKO!!!!:-)sice v dost děsným stavu:-(,ale už se na něm pracuje:-)
  • 00 Reagovat !

foto

13.09.01  10:00

« Čím to napatlat?

Čím mám ošetřit spodek kastle.Něco slušnýho,aby to drželo,nehnilo to pod tím dál(je už to trošku chycený) a bylo to ve slušný cenový relaci.Dík
  • 00 Reagovat !

foto

11.09.01  08:58

« RE:...RE: Aby rec nastala...(vyfuk)

VICI> Nemam ziadny nahradny motor. Viem, ze je to odvaha takto vytacat seriovy motor (ked neratam ten vyfuk a vzduchovy filter kingdragon, ale blok motora je v serii). Vychadzal som z toho, ze ked je motor zohriaty, tak tu sekundu-dve to tych 8500 vydrzi. Vydrzal. A ten zvuk bol absolutne bozsky. Normalne sa cloveku rozbucha srdce, ked to pocuje... Sice mi motor zacal trocha blbnut, ale to uz cestou tam. Pod 3000ot. auto skace ako studene a na volnobeh zhasina. A akosi skor mi spina 2. komora (mam v interieri indikaciu). Budem sa na to musiet pozriet, co tomu je.
    VSETCI> Ozaj, ake sviecky mate vsetci v eRku? Tam tusim idu oproti 100vkam tie dlhsie. Mam na mysli tu cast kde skace iskra. Mate tam niekto tie brisk? Ako to s nimi slape? A aky je ich presny nazov?
    LADAO> Predo mnou bola aj ta 130RS-okruhova (tiez s netlmicom), ale ten bol mimo sutaz, lebo to bol zavodny special a nie tuningove auto. Na prvom mieste bol akysi favorit, s naznakom tlmica. Ale nechapem ako ma mohol trhnut. Vysvetlujem si to tak, ze som to drzal v otackach kratsie ako on. Ono tie digitalne meraky (s akym to merali) su dost pomale a asi sa za tu sekundu-dve nestihol ustalit na maxime. Alebo ten Fackovy vyfuk mieril viac na mikrofon. Neviem. Tomu facku namerali vyse 127dB. A predsa, facko je 1300 a objem je tam dost dolezity. No a cestou som neohluchol. Motor som nepocul - mal som pusteny prehravac. :o)) Prave je obdobie dazdov, takze moznost montovat to az tam som zavrhol - valat sa po zemi a chytat rozpaleny "pricnak" ma nejako moc nelakalo... Ale stalo to za to. Ten pohar je prekrasny. :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.01  12:17

Milane, ty jsi byl s tím tlumičem - netlumičem jenom třetí ? Tak to mi řekni, kdo byl před tebou? To musel být nějaký 8válec a 12válec. A po cestě jsi neohluchnul nebo jsi ho tam dal až na srazu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.01  08:41

8500?:o))) Ty mas v garazi asi hodne nahradnich motoru:o)))
  • 00 Reagovat !

foto

10.09.01  07:24

« 130RS

Na tom zraze bol chlapik so S130RS. Okruhova, vraj original (nie stavana cez svazarm). Kopu dielov mal z hlinika, ostatne laminat, motor s 2 webermi, proste parada. Hovoril, ze prave dokoncil jej renovaciu. Vyzerala ako nova. Bola tam aj jedna S120 (S100 c 1200ccm - predchodca 130RS), ale bola uz "scivilizovana".
    Musim si kupit digitalny fotak, toto mohli byt prekrasne obrazky...
  • 00 Reagovat !

foto

10.09.01  07:17

« RE:...RE: Aby rec nastala...(vyfuk)

Tak som bol v tej Dunajskej Strede na tuning-zraze. S tym vyfukom som skoncil treti. Namerali mi 124dB pri 8500ot. Je to sranda, ze som dostal pohar za to, za co by mi policajti na fleku zobrali technicak... (P.S. Ten technicak som radsej nechal doma, ale nastastie ma nezastavili ani raz).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.09.01  14:22

« Sraz MBX 29.9. 2001

najdete na: [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…