Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• 00 Reagovat !

foto

24.09.01  07:30

« Udrzovaci

Kde ste vsetci?
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.01  09:23

« 2. komora

Pajku, ako ti uz Lada a Oddie odpovedali, staci dat dole mikrospinac s rozpinacim kontaktom. Ja tam mam sice kontakty z rele, ono je to tam uz skoro 20 rokov, vtedy este mikrospinace neboli tak rozsirene, ale keby som to robil teraz, tak by som tam dal samozrejme mikrospinac. Otvaranie 2. komory absolutne nezalezi od otacok. Skor by sa dalo povedat, ze od zoslapnutia plynoveho pedala. Je to cele samozrejme o tom podtlaku. Zaujimave bolo sledovat tuto kontrolku s kombinaciou sportovy filter a vyfuk s tlmicom-netlmicom (ako nazval Lada moj Detonator). To ta kontrolka svietila skoro stale... Teraz, ked som zase nahodil "pricnak", tak uz zase svieti iba obcas - pri vyraznejsej akceleracii. Inac, ta kontrolka je fajn vec, pokial potrebujes ist na spotrebu (raz sa mi aj to stalo :o)).
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.01  12:41

« Re: PEPIN

To se musím přiznat,že tohle neplánuju.Asi bych na to neměl peníze,nervy ani zkušenosti.Já z toho maximálně všechno sundám,známej vyvaří,udělám motor atd.A novej lak a takový ty serepetičky(jiný topení,možná chladič apod.).Ale jak říkám,zatím jsou to jen plány,dokud není pořádně kde.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.01  08:33

« Re: PEPIN

pajku: postavil jsem ho na kozy, uřezal(za pomocí zkušenýho karosáře) předek u předního skla a zadek u zadního skla a tak z původního auta zbyla jen část skeletu se střechou, zadní kapota a levé dveře, jinak je všechno nový. Převodovka po GO a z motoru zůstal jenom blok.Takže v podstatě skoro nový auto.
  • 00 Reagovat !

foto

14.09.01  08:18

« PEPIN

Už jsem z5.Tak jsem si ho v rychlosti okouknul a vypadá super.Gratuluju:-).Ale to jsi se nepochlubil,že jsi první majitel:-) a ještě k tomu s cenou:-).Na takouvou metu nemůžu zatím ani pomyslet.Koupil jsem ho za pár tisícovek a teď si máknu o to víc:-(.Ale to vůbec neva:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.01  08:00

« Re: RE:...RE: Aby rec nastala...(vyfuk)

ladao:Snad jo.A dělal jsi komplet renovaci,jako odstrojit všechny agregáty,komplet vyvařít apod?Já bych to chtěl taky tak udělat,ale nevím kde.A nedělám si iluze,že bych tu dílnu sehnal "za hubičku".Tak dělám,co můžu.Teď většinou venku(resp ve stodole na venkově),do pár týdnů snad bude alespoň ta garáž(doufejme a modleme se:-)).PEPIN mi něco říká,jestli je někde na některejch stránkách,tak se na něj juknu,můžeš mi ho trošku přiblížit?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.01  07:14

pajku: taky to budeš mít jenou hezký. Já ho měl před renovací taky v hrozným stavu. Naštěstí jsem získal přístup k veliký dílně a tak jsem se mohl vyřádit a vznikl z toho PEPIN ve třetí úpravě, jestli ti to něco říká.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.01  15:39

oddie:Dík,Tohle je totiž pro mě neprobádaná oblast.U některejch aut(žigul a pod)je ta druhá komora slyšet,když se otvírá,ale u škůdky nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.01  15:35

Ladao:Dík za doporučení barvy a stránek,ale ty už mám prolezlý skrz na skrz.Člověka docela slušně motivujou k práci,když vidí ty upravičky typu pětikvalt a motor z fakana:-).Kdyby jste viděli tu mojí káru,tak se vám asi vlasy zježej hrůzou.Ale bude líp:-)Ještě tak mít garáž,kde by na tom člověk mohl dělat furt.:-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.09.01  12:07

Indikaci otevření druhé komory uděláš pomocí mikrospínače s rozpínacím kontaktem - umístíš jej pod táhlo ovládání komory.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…