Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Motor
Lidi, nevíte, jak by se dal zvnějšku rozeznat motor (respektive jeho původ) jestli pochází ze 100ky nebo ze 120ky? Někdo mi říkal, že bych snad musel lízt až do válců a poměřovat průměry. Jinej boriš zas prý že se to rozezná podle toho, jakej je filtr , jestli je to průtokáč nebo ne (což ale asi nebude pravda, protože starý 120ky ho jeŠtě všechny nemĚly)... nevim. Nedávno jsem jeden koupil po GOčku a i po 5000km se mi zdá nějakej zdechlej. A doufám, že ze 105ky není. -
« Re: Rychlá jízda
Hundrte nezlob se na me ale je uplne jedno jesli mas ero (uz to mam taky na spadnuti :-) nebo jestli mas 120. Ja mam treba Gardofku (120 kupatko viz [odkaz] )a mam svoje auto taky rad. A rozhodne nejezdim s cepici dozadu a na mym aute neni pultuna plastovejch spojleru a jinech bradavic. To ze tedka kupuju erko je uz jenom zivotni nutnbost, protoze je to proste bozi kara. Ale na gardofku taky nedam dopustit. -
« Re: hmmmmmmm
nepreskoci, my se preece nedame... :-))) mimochodem v noci ze soboty na nedeli mi nejaky ozraly cune urvalo zadni naraznik z myho stroje, jeste ze jsem nedal na reci kamaradu a dal ho tam. Kdyby tam byval nebyl, tak jsem mel z auta akorat hromadku nastipanych laminatu...... uz je to nastesti spraveny, ale i tak to docela nasere.... DONT DRINK AND DRIVE
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!