Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• 00 Reagovat !

foto

11.10.01  18:18

« No comment.

• 00 Reagovat !

foto

09.10.01  14:35

« Brno 2001.2

Pojdete niekto 27.10. na zraz do Brna? Moje eRko tam urcite bude. A aj ja. A bude to nasa Brnenska premiera, este sme na zraze v Brne neboli. Uz sa tesim ako maly chalan pod vianocnym stromcekom.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.01  11:34

« Re: Udrzovaci

Já,já já(asi jenom já:-(().
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.01  08:10

« Udrzovaci

Kuku, je tam niekto?
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.01  09:58

« halóó?!!!

Žije tady vůbec někdo?Kam jste se všichni zejchli?
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.01  09:26

« výměna těsnících kroužků

Tak jsem se včera dozvěděl,že je možné vyměnit stírací kroužky bez demontáže motoru.Je to pravda?Teoreticky by to asi šlo,ale v praxi?A vůbec-kolik asi řádově stojej kroužky na stovku(jestli se dají sehnat)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.01  12:01

« Re: Zere mi volej:-(

Ono je to asi od kazdyho trosku.Blbe tesni vana a taky asi gufero u spojky.Ale to je vzdycky jen malinka louzicka.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.01  11:43

« Re: Zere mi volej:-(

A netece ti to nekde kolem?
  • 00 Reagovat !

foto

24.09.01  11:25

« Zere mi volej:-(

Taxem zjistil,ze mi erko pekne zere olej.Klasika modrej dým a spousta smradu ve velkejch otackach.A obvzlaste kdyz je motor studenej.Prej to skodovky delaj,ale 3l/500 km?A to udajne byl ten motor po generalce.Vite nekdo neco lepsiho,nez sehnat novej motor,nebo tenhle zgeneralkovat?Jinak jede fakt super,tahne jak tank.Jak tezky je udelat generalku motoru na koleni,jestli to vubec jde?Nebo alespon treba vymenit stiraci krouzky a podobne.Nemohl by jste nekdo zverejnit,co to vsechno obnasi,na kolik to prijde apod.Pomuzou takovy ty "sragory",co se lejou do voleje a ono to ma ten motor utesnit?Lubrifilm,nebo jak se to jmenuje.Moc k nim duveru nemam a aby mne to neznicilo celej motor(treba je jen prasklej krouzek,co ja vim)Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.01  11:09

« Re: Udrzovaci

Uz jsem zase tady.Na chvilku jsem se "zdejchnul" a vidim,ze se zde skoro nic nezmenilo.:-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…