Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Tak se ptám:-)
Ladao:Tak třeba(otázky začátečníka,nesmějte se prosím:-):-)).Kde mně v Praze odlehčej setrvák?Sundavám kliku a na jedný šále mám sundaný obě matky,ale nejde dolů ta volná půlka-co s tím?Jak se sundavá klika u setrvačníku(musím ho demontovat,nebo to sundám celý) a u rozvodů.(musím povolit a sundat řemenici s takovou tou třicítkou matkou,že jo?)Jak poznám že motor je dobrej?(vnitřek válců je hladkej,na pístech je karbon).A až tam budu tu kliku vracet-je nutnej momentovej klíč?Co by se stalo kdybych náhodou vyndaný ložiska zpřeházel?Dík -
« RE: haloo!!?
Aj ja sem chodim kazdy pracovny den (aj 2-3 krat), len nemam ziadne novinky. Stale len laminujem a potom brusim, tmelim, brusim, tmelim,... Pri tom sa nic moc zaujimaveho nedeje. Je to len obycajne vyuzitie "hrubej sily". Sice pri tom mam cas byt myslienkami uplne inde, lenze tie napady, co ma pri tom napadaju mi davaju sucet okolo 300000 korun, tak sa na to snazim zase zabudnut. (Ale nedari sa mi to...)
Co sa tyka STK, samozrejme pouzivam plan "U" spojeny s planom "Z" (znamy). Teda radsej "ZZ", keby jeden znamy nestacil. Ale aj tak je to otrava, cela ta STK. Malo by to byt ako v amerike. Jazdi to, brzdi to, ma to svetla a klakson, tak je to OK. Chcel by som vidiet, na com vsetkom by sa tu potom jazdilo...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!