Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

09.11.01  08:51

« Tak se ptám:-)

Ladao:Tak třeba(otázky začátečníka,nesmějte se prosím:-):-)).Kde mně v Praze odlehčej setrvák?Sundavám kliku a na jedný šále mám sundaný obě matky,ale nejde dolů ta volná půlka-co s tím?Jak se sundavá klika u setrvačníku(musím ho demontovat,nebo to sundám celý) a u rozvodů.(musím povolit a sundat řemenici s takovou tou třicítkou matkou,že jo?)Jak poznám že motor je dobrej?(vnitřek válců je hladkej,na pístech je karbon).A až tam budu tu kliku vracet-je nutnej momentovej klíč?Co by se stalo kdybych náhodou vyndaný ložiska zpřeházel?Dík
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.01  08:26

« Re: RE: haloo!!?

Jezdilo by tu,to co tady jezdí teď,jen by pracovníci STK byli o něco chudší:-)
  • 00 Reagovat !

foto

09.11.01  08:03

« Volga

Chlapi, toto musite vidiet (ak ste to este nevideli)!!!
    [odkaz]
    Parada, nie? Akurat je sranda, ze ako prve som na tej stranke hladal tlacitko "english version". A to som mal rustinu na zakladnej aj strednej. :-(
  • 00 Reagovat !

foto

09.11.01  07:29

« RE: haloo!!?

Aj ja sem chodim kazdy pracovny den (aj 2-3 krat), len nemam ziadne novinky. Stale len laminujem a potom brusim, tmelim, brusim, tmelim,... Pri tom sa nic moc zaujimaveho nedeje. Je to len obycajne vyuzitie "hrubej sily". Sice pri tom mam cas byt myslienkami uplne inde, lenze tie napady, co ma pri tom napadaju mi davaju sucet okolo 300000 korun, tak sa na to snazim zase zabudnut. (Ale nedari sa mi to...)
    Co sa tyka STK, samozrejme pouzivam plan "U" spojeny s planom "Z" (znamy). Teda radsej "ZZ", keby jeden znamy nestacil. Ale aj tak je to otrava, cela ta STK. Malo by to byt ako v amerike. Jazdi to, brzdi to, ma to svetla a klakson, tak je to OK. Chcel by som vidiet, na com vsetkom by sa tu potom jazdilo...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.01  07:03

« Re: RE: haloo?!!!

Když máš otázky tak se ptej. Já ti možná odpovím Laďa
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.01  15:17

Já většinou mám plán O,jako obálka nebo U,jako úpl....:-).Nahlížím sem každej den(kromě víkendu) a otázek bych měl taky dost,ale to bych sem psal jenom já:-) teda:-(
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.01  15:13

No,tak to napis:-)
  • 00 Reagovat !

foto

08.11.01  14:33

« RE: haloo?!!!

Nepredbiehaj sa! Halo, kde ste vsetci sem pisavam ja! Ale fakt je tu uz dobreho stvrt roka dost mrtvo. Po akych eRkovych strankach vsetci surfujete? To nemate nikto nic nove? Ja mam. Na buduci mesiac mi konci STKcka, tak uz vymyslam "plan B".
  • 00 Reagovat !

foto

08.11.01  08:07

« halóó?!!!

Spíte či bdíte?Nebo tady vůbec nejste?:-)
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.01  11:02

« Brno 2001 podzim

Hm, to je škoda,stálo to za to.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…