Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: Lesk jak blesk
Nevím,jak vy já jsem dělal amatérský lak jednou.Stříkal jsem dvanáctstettrojku syntetikou.nebylo to zas tak strašný,povedlo se to.S akrylátem je to prej lehčí,nedělá takový kapky jako syntetika.Uvidíme,v daleké budoucnosti budu dělat na erku nový kabátek:-)(akrylatovej).Ta práce je na ho...,hlavně vybrušování kitu,kitování a zase vybrušování.Docela opruz,ale výsledek dobrej.Je to nekonečná a nezáživná práce.Myslím,že by to zvládnul při moc a moc trpělivosti každej. -
« Re: Lesk jak blesk
Suhlasim. Lak musi robit profik. Najaky ten spoiler sa da sice nastriekat aj doma, ale robit cele auto... A pri metalize uz domorobo nehrozi vobec.
V jednom bazare som v lete videl zelene erko za 25000. Videl som ho cez plot a bol som rozhodnuty ho kupit. Ked som sa ale dostal k nemu blizsie (mali obednu pauzu, tak som tam cakal pred branou), uz som ho nechcel. Lak tam bol vyslovene naplacany. Vyseralo to ako mozek. Brrr. Tak som ho tam nechal.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!