Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
« Re: Smerovky
Bile kryty se dodavaly standartne na vybrane exportni trhy a najdes je v kata,logu dilu na erko zcela bezne. Problem, je ze nejsou. Zkousel jsem to vyresit beztlakym odlevanim do dvoudilne formy, ale vysledek nebyl uspokojivy (spatny material). sehnat se prakticky nedaji, sice je na aute mam, ale shanel jsem je nekolik let.... -
« RE: Smerovky
Omyl. Narazniky to nebude mat vobec. Smerovky pojdu priamo do predneho cela. A origo eRkove sa tam hodia najviac. Rozmyslal som aj nad vw-golfovymi, ale tie su aj s obryskami a nebolo by to ono. Ty mas asi na mysli moju sucasnu cerveno-bielu verziu, preto mi radis ten cerveny spray. Lenze ja to idem prestavovat na RS a na nej bude predna cast biela metaliza. (Aka bude zadna, to neprezradim, ale bude to moooc pekne.) No a kvoli tej bielej farbe vymyslam s tymi bielymi smerovkami. Alternativne este tak tie cierne, ale ina farba sa tam moc nehodi. Inak, rozmysal som aj na tym nechat tam oranzove, lebo vzadu budu oranzove (s tym nic nenarobim - zohnat zadne svetla na opel ascona '75 s bielymi smerovkami by bol hodne prehnany optimizmus). -
« Re: RE: Smerovky
Mam 120(136) M-type a presne zazltli,zmatneli tak ze som ich po dvoch rokoch vyhodil a dal orange. Vyrobca bol myslim z Madarska.
Inac ved naraznik robis sam, mozes na nom nechat rovnu plosku na smerovku, resp najst auto kt. ma podobne zaoblenie, alebo R-ko farebne zladit tak aby tam pasoval oranz, resp. myslim ze su aj cervene spraye na svetla. -
« RE: Smerovky
Nestihol. Naposledy som bol na tuningklube.sk v stredu pred 15:00. Potom som isiel na sluzobku a vratil lom sa az v piatok vecer. Potom bol vikend a dnes som tam nasiel oznam, ze forum docasne vypadlo.
Vyrobit ich z inych ma tiez napadlo, ale su moc zaoblene a cuvacky byvaju vecsinou rovne. Uz som rozmyslal aj nad tym dat tam nejake z ineho typu auta, ale prave tie eRkove sa mi moc pacia.
Alebo sa nastvem a namiesto bielych dam cierne. Spray sa da zohnat. Ale biele sa mi viac pacia. Navyse neznasam ludi, ktori zastriekaju svetla tak, ze to svetlo nie je poriadne vidiet ani v noci (silnejsie ziarovky zase topia plexi na svetlach). Tak by som sa nerad stal jednym z nich.
Co si myslel s tymi tvojimi skusenostami s bielymi smerovkami a tym UV? Zazlkli, zmatneli alebo tak nieco? Mas/mal si eRko s bielymi?