Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« RE: Name
Ta tisicovka by nevadila. Je to sice predrazene (doslova okradanie), ale nejako by som to vydrzal. Pri tych prachoch, co do eRka vrazam by sa to stratilo. Dufal som, ze to bude niekto predavat v Brne, ale... No, aspon som tam kupil pekne 3. brzdove, co sa da zabudovat do spoileru. -
« Name
Já vůbec nemám páru o tom "žigulu".Je to jmenovec.Tuhle přezdívku jsem převzal po závodním speciálu.Jinak mi většinou říkají "Handrťák",ale to mi přijde spíš jako jízlivá poznámka než přezdívka.Jinak jak se bavíte o těch sklíčkách jiných barev na blinkr,tak když jsem byl v roce 99 na srazu v Mělníce,tak tam je normálně někdo prodával na haubně nové a byly docela drahé,chtěl za obě necelej litr.Občas se na ně objevil i inzerát v Annonci,ale je to už dlouho.Pokusím se na ně někoho optat.Jinak teď jsem se odmlčel,protože jsem trávil poslední týden v nemocnici.Jo a s Travexem makám v jednom podniku.Je to kolík a dost hodně toho zná.Tak čau DAKOS -
« Elektrika
Zdar chlapy, potrebuji poradit. Praskaji mi predni zarovky. Při mereni to vsude ukazuje 12, ale jakmile to nastartuji, merakem jsem zjistil hodnoty az 18. Vymenil jsem alternator, relatko, chvili to fungovalo( asi tyden) ale ted je to zase stejny. Uz fakt nevim, cim to muze byt. Při jizde musim zapinat chladice( mam je dva) radio, zesilovac – proste zvysuji odber, to pomaha, ale je to blby. Co to muze zpusobovat? Myslel jsem si, ze je to alternatorem, potom relatkem, ale jak to tak vypada není to ani jednim z nich. Jsem z toho uz v mensi depresi. Premyslel jsem, ze by to mohlo byt elektrickym zapalovanim, protože tam klasicky eRkovy, ale zapalovani myslim z Favorita. Poradite mi někdo? Do servisu se mi to nechce davat, protože nejsem nejak moc při penezich. Na zadny logicky vysvetleni jsem ještě neprisel. Zarovky, které prasknou, jsou uplne uskvarene, ale to se ani nedivim – pretezuji je skoro o 150 %. Během mesice uz jsem jich koupil asi 4. Zda se mi, ze je uz zase praskla dioda v novem alternatoru. Opravdu nevim. Strkam do toho peníze a pritom to muze byt upln a prkotina.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!