Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• 00 Reagovat !

foto

13.12.01  13:58

« Re: airbrush

Toto mi pripomina zazitok z colnice. Colnik sa postavil za zadok auta a ziadal ma, aby som otvoril kufor. Ked som mu "decentne" oznamil, ze stoji pri motore a ze kufor to ma vpredu, tak zostal taky zahanbeny, ze sa potom do neho ani poriadne nepozrel...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  09:11

« Re: Airbrush

Hmmmm, zajímavé. A ještě více by bylo zajímavé, co by nafotili pod přední kapotou našich miláčků. Tak akorát rezervu, hever a u někoho i posilovač brzd. Brrrrr to by byla kapota.
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.01  09:05

« Airbrush

Viem, ze sa to netyka priamo eRka, ale toto vam musim povedat. V nedelu na DSF ukazovali zaujimavu technologiu auibrushu. S digitalnym fotakom nafotili prednu kapotu BMW (samozrejme mozu aj cokolvek ine). Potom odfotili motor. Obidvoje presne zhora. Na pocitaci to prekryli, aby to licovalo. Prednu kapotu odmontovali a postavili kolmo pred plotter, ktory mal namiesto cartridge tie male pistolky. A zbytok prebiehal pobobne ako na papier. Vysledkom bolo, ze ten bavorak mal na prednej kapote obrazok svojho vlastneho motora. Cele to trvalo asi 2 hodinky (to striekanie, nie ten program), bolo to lacnejsie ako klasicky airbrush a stacili na to 4 farby (CMYK) - takze ziadne pracne miesanie farieb a roztrasene ruky, ci sa to podari. Potom ukazovali aj cele Smarty takto oairbrushovane. Bolo to celkom zlate... Ale na nase financne pomery je to aj tak nedostupne...
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.01  17:33

« STK

Nazdárek, já v září dal Stkmenovi 500kč do kapsy za svoje éro, ne proto že by tuning, ale protože jsem ho zrovna koupil a bylo (zatím ještě je) ve zbědovaném stavu. Teď se chystám s hundrtkou, to teprva bude zajímavé. Byl bych rád, kdyby to dopadlo jako posledně, když jsem se tam objevil mezi vratama, tak se všici seběhli a čuměli jak je to "pěkný kilo", ale že to má vůle na předku a občas to nebrzdí jak má, to nikoho nezajímalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.01  06:33

« Re: STK

Taky jsem prošel v létě STKáčkem tak jak ho mám. 2/ Jo mám na mysli ty Džonovy-naše stránky. Tady by to mohli zase napadat Jaryn,UBL a jim podobní.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  15:12

« Re: STK

To si cez STK presiel aj s tym obrovzskym kridlom zadu a podobnymi vecami :-) ? Tak to ti gratulujem! Zase o jedno pekne auticko na nasich cestach viacej.
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.01  14:56

« STK

YABBA-DABBA-DOO!!! Prave som sa vratil z STKcky. Urobil som. Zase na 2 roky pokoj. Trocha sa mu nepozdavali preverene disky a folie na prednych bocnych, ale ukecal som to. A na pristrojovku zavolal aj kolegov, nech sa idu pozriet... Prima, nie?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  13:20

« to Travexr

Travexi,jeden mám doma,taxe můžem domluvit,ale nevím kolikarychlostní(nebyly oba stejný,jen jeden měl vestavěnej odpor?).A ty už to svoje R neprodáváš?
  • 00 Reagovat !

foto

10.12.01  11:12

« RE Udrzovaci

Milan (mitom) bol od stredy na sluzobke, preto neudrzujem. Lado, ktore su "vase stranky". Myslis Dzonove?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  09:17

« Re: Udržovací

chces udrzovat, toz udrzujme :-)))
    > k tomu dotazu jak kdo splnil plany, ja jsem letos svuj plan splnil na 95%, auto jsem dostavel, jediny co mu schazi jsou koberce za sedackama a v vycalounit kufr + mi tak terosku schazi ventilator topeni. Logicky se nabizi otazka, nemate nekdo navic jeden ventilator topeni? (staci jednorychlostni)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…