Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
« Airbrush
Viem, ze sa to netyka priamo eRka, ale toto vam musim povedat. V nedelu na DSF ukazovali zaujimavu technologiu auibrushu. S digitalnym fotakom nafotili prednu kapotu BMW (samozrejme mozu aj cokolvek ine). Potom odfotili motor. Obidvoje presne zhora. Na pocitaci to prekryli, aby to licovalo. Prednu kapotu odmontovali a postavili kolmo pred plotter, ktory mal namiesto cartridge tie male pistolky. A zbytok prebiehal pobobne ako na papier. Vysledkom bolo, ze ten bavorak mal na prednej kapote obrazok svojho vlastneho motora. Cele to trvalo asi 2 hodinky (to striekanie, nie ten program), bolo to lacnejsie ako klasicky airbrush a stacili na to 4 farby (CMYK) - takze ziadne pracne miesanie farieb a roztrasene ruky, ci sa to podari. Potom ukazovali aj cele Smarty takto oairbrushovane. Bolo to celkom zlate... Ale na nase financne pomery je to aj tak nedostupne... -
« STK
Nazdárek, já v září dal Stkmenovi 500kč do kapsy za svoje éro, ne proto že by tuning, ale protože jsem ho zrovna koupil a bylo (zatím ještě je) ve zbědovaném stavu. Teď se chystám s hundrtkou, to teprva bude zajímavé. Byl bych rád, kdyby to dopadlo jako posledně, když jsem se tam objevil mezi vratama, tak se všici seběhli a čuměli jak je to "pěkný kilo", ale že to má vůle na předku a občas to nebrzdí jak má, to nikoho nezajímalo. -
« Re: Udržovací
chces udrzovat, toz udrzujme :-)))
> k tomu dotazu jak kdo splnil plany, ja jsem letos svuj plan splnil na 95%, auto jsem dostavel, jediny co mu schazi jsou koberce za sedackama a v vycalounit kufr + mi tak terosku schazi ventilator topeni. Logicky se nabizi otazka, nemate nekdo navic jeden ventilator topeni? (staci jednorychlostni)