Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  14:13

« Re: RE: RE: Skoda 613 RS

Žádný srandičky. Když mi bylo tolik let jako tobě, tak jsem si chtěl postavit auto své konstrukce s podvozkem z T 613. Ještě mám doma nějaké skicy karoserie. Nikdy se mi to nepodařilo, ono to nebylo tak jednoduchý a tak to přeju alespoň tobě. Jo a to auto bez výfuku jenom z trubkou napříč pod nárazníkem jsem zkoušel už na naší 1000 MB v roce 1969. Takže ten zvuk a reakce sousedů znám velmi dobře. A nejen domluvy sousedů, ale i napomínání od policajtů a otce.
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.02  13:55

« RE: RE: Skoda 613 RS

Aaaaa! Zase. Srandicky, srandicky... Ze ale do mna vrtas prave ty, Lado. Na tvojom eRku su seriove tiez len SPZ-ky. :o) A aj tie by si dal do farby vozu, keby sa to smelo... A co sa tyka vyfukov, poriadny sportak musi vydavat aj poriadny zvuk. Tym nemam na mysli tu trubku co som mal na zraze namiesto tlmica. To bol len ulet. Ked mne sa tie zlate pohare tak moc pacili a jeden som tak moc chcel... Mimochodom, zhod si doma tlmic a vytoc to na takych 6-7000. To je melodia... (No, susedia to v sobotu rano o 6:00 asi videli trochu inac, ale oni sa v tom nevyznaju...). Do tej 613 by samozrejme tlmice isli. Asi nejake vhodne naohybane remusy alebo im podobne. Aj ked... Ako si sam spominal, nenechal by som si utiect prilezitost, predviest na zraze, co dokaze V8...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  10:39

« Re: Skoda 613 RS

Milane vydrž ještě chvilku a přečti si tohle. Vem jenom motor, převodovku a nápravy "výfuky" tam nechej o:)))))))
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.02  10:13

« Skoda 613 RS

Uz som ten blaznivy napad s krizenim tatrovky a skodovky skoro rozchodil. Ale od soboty v tom lietam zase. V telke na nemeckej stanici Kabel1 (v relacii abenteuer auto) ukazovali BMW X5 LeMans. Ten terennacik znizili o 30mm a narvali do neho 12valec pouzivany v "plackach" na LeMans. Tych 700 koni davalo maximalku 309km/h. A ten zvuk... (mal som to pustene cez bedne a dost nahlas, tak som to mal skoro ako "live"). To snad ani nemalo tlmice vyfukov. Cista brutalita. Nadhera... A teraz ma ospravedlnte, idem zhanat sikovne naburanu 613ku... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.02  12:46

« Re: RE: RE: T613 a Skoda

to mitom:Odvážná myšlenka:-),ještě tady vymyslíme nový auto:-)
  • 00 Reagovat !

foto

23.01.02  07:03

« RE: RE: T613 a Skoda

Bola by sranda ten olej tlacit do naporaku namiesto vody...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  08:51

« Re: RE: T613 a Skoda

Já tedy nevím, ale tomu motoru asi bude jedno kudy půjde vzduch. On má takový veliký ventilátor, že néní problém aby si ho nasál odkudkoliv. Jestli oni při tom sprintu nesundávali klínový řemen pohonu toho ventilátoru, aby získali nějaké koně navíc. Ale i tak na 400 metrech by se motor neměl tak přehřát a vzduchem chlazenému motoru to vadí ještě míň. Tam je rozhodující teplota oleje.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  07:35

« Re: RE: T613 a Skoda

Tusim sa tu rozpravam sam so sebou... No, nevadi. Aspon mi nikto neodporuje...

Napadlo ma, preco by mohli byt problemy s chladenim motoru 613. Aj na pocitacoch sa obcas stava, ze ked sa odkrytuje, tak sa niektore diely hreju viac. Jednoducho ten vzduch neprudi tade, kade ma, ale inou cestou. Mozno je toto problem aj tej skodovky bez okien a kapoty. Vzduch ide "skratkou" a nie okolo motora.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  12:32

« RE: T613 a Skoda

Jeeee!!! Teraz som si vsimol, ze som napisal tisici prispevok. Jabaduuu!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  12:15

« RE: T613 a Skoda

A to si pis, Lado, ze na zraz by som "dohrmel" bez tlmicov vyfuku...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…