Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• 00 Reagovat !

foto

05.02.02  08:05

« Zla sprava

Pan Kosa, majitel tuningovej firmy MK-Kosa si doma skladal 2 eReSa. Jedno okruhove a jedno rally. Mal ich vraj v takej drevennej stodole. Uz skoro hotove. V tej stodole sa hrali nejake deti a zapalili ju. Deti sa zachranit podarilo, auta ale nie. Prosim, uctime si tieto 2 eReSa 2 minutami ticha...
    (P.S. Neviem, kedy sa to stalo, ja som sa to dozvedel vcera.)
  • 00 Reagovat !

foto

05.02.02  07:53

« Dobra sprava

Vcera mi prisli okruhove RSove blatniky od MK-Kosa. Vecer mi volali chalani, co mi ich doviezli, ze su uz preclene, takze dnes idem pre ne. Jabadabaduuu!!!
  • 00 Reagovat !

foto

01.02.02  08:08

« RE:...RE: Skoda 613 RS

Financie su asi problem nas vsetkych. Inak by sme sa asi stretali v rubrike "911 - nemecka legenda" alebo "V12 - stars". Ale faktom je, ze na eRko nedam dopustit a aj keby som sa topil v peniazoch, eRko by som urcite mal. Akurat by pribudli aj dalsie znacky. Problemy s priestormi mam aj ja. Mam malu plechovu garaz bez montaznej jamy. Jedine co mam je dielnicka 2x3 metre a zahradku (travnik) za domom, na ktorom vsetko robim (a v zime v pivnici (ve sklepe)). A na rozdiel od vas ostatnych mam este jeden velky problem. ERko je moje JEDINE auto. Takze musim tolerovat zadne sedacky, snazit sa udrzat ho na znackach,... Ved to poznate. Keby to bola iba "hracka", uz davno by vyzeralo uplne inak. A nad motorom 613 by som vobec nevahal... :-) Nastastie toho doma moc nenajazdim (1000-2000km rocne) viacmenej iba tuning-zrazy takze s policajtmi sa moc nestretavam. Akurat STKcky su problem...
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  12:39

« Re: RE:...RE: Skoda 613 RS

Vykaslal bych se nejradsi na cele Facko 1490ccm, stacila by pekna Felda 1,9D , na OZkach a HPckach. Poradny podvozek je pul zdravi.... ale jinak by to uz byla cista seriovka
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  12:37

mitom: ten "virus" - "zdomacneni" jsem uz asi chytil, castecne z duvodu popsanych v nazvu viru, castecne z toho ze se mi nejak nedari financne utahnout dve upravene auta a jednu seriovku a taky proto ze uz me tezce prestalo bavit placat se po cestach v CR, je to o rypak..:o((
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  09:22

Jeden malý sen jsem si splnil a ten větší už nechám spát. Dneska sice v pohodě seženeš trubky, laminát, plasty, CO a vlastně co chceš. Jenže mi schází prostory a kompletně vybavená dílna a na tu mi schází peníze. A vůbec některé sny se mají jen snít....
  • 00 Reagovat !

foto

31.01.02  09:13

A co tak zrealizovat ten sen teraz? Ja viem, rodina, zena, deti, vela uctov a malo penazi... Ale mas krasne urobene eRko, takze v podstate aj tak prezivas svoj sen. Ja mam vyhodu(?) v tom, ze som zatial slobodny, takze kludne mozem 80% prijmov nalievat do auta a davat do eRka veci, ktore si nekupia ludia ani do bavorakov. Teraz premyslam nad sedackami sparco evo 2, ktore by som dal na ten renaultacky sklapaci mechanizmus, ako to mas ty. Ale az "zdomacniem"... Potom asi aj mna zacne viacej zaujimat, ci ma auto airbag aj pre spolujazdca a ci sa vyraba aj vo verzii kombi a mejej sa budem pytat, aka je maximalka a za kolko dosiahne 100km/h. Brrr. Desiva myslienka...
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  07:31

Milane, ono to nemá nic společného se Š 110 R a tak by nebylo to vhodný cpát na naše stránky. No a v té době, co jsem to plánoval to opravdu nebylo lehký. Např taková svářečka CO na rám z chrommolybdenových trubek byl jenom sen, který měl pár lidí v republice. A pak mi navíc chyběly ty prostory, ale sen jsem měl. Pak jsem si koupil eRko a udělal, jsem si ho podle sebe.
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.02  14:52

Ozaj, a preco tie svoje studie nehodis na web? Ja som teraz na Dzonovych strankach pridaval ku svojmu eRku nejake EVO studie, Radek tam ma tiaz clanocek o Roadsteri z eRka...
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.02  14:43

Tak auto vlastnej konstrukcie, to je aj moj sen. Presnejsie replika 130RS. Trubkovy ram, silny motor, lahka laminatova karoseria, vpredu 245R15, vzadu 345R15,... Ono to zase nie je az taky problem. Su firmy, ktore ti vyrobia cokolvek - u vas je to metalex (doma v garazi sa to az tak moc neda). Ale toto vsetko je trochu ina cenova skupina a nehram sa na to, na co nemam. Ale zastavba 613 do "seriovej" skodovky realna je (myslim aj financne). Nie doma, to uz som spominal, ale myslim, ze keby som sa pre to ozaj rozhodol, tak by som niekoho s potrebnym vybavenim nasiel. A ci mi zoberu papiere na motor z fava, alebo tatry... Aj tak to u mna vsetko speje k tomu, ze kupim este jedno (ojazdene) auto na normalne vozenie a druhe na "vyblaznenie". Ved aj ta laminatova karoseria bude asi paradne drazdit policajtov az ju nahodim... Obzvlast ten obrovsky zapusteny vydych od chladica v prednej kapote.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…