Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

06.02.02  13:46

« Re: RE:...RE: Skoda 613 RS

Sorry už mizím.
    To Viči:Myslel jsem ten HP Special set.
  • 00 Reagovat !

foto

06.02.02  12:44

Fuuuuj!!!
    Toto su eRkove stranky. Tu sa smeju vychvalovat iba eRka! :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.02  12:12

Mimochdem, Leon se mi libi od doby co prisel na trh, bral bych nekterou Cupra verzi, asi s 1,8T, haldexem a hlave to ma sestikvalt:o)) no jo no..pekny sen:o(( Mimochodem sedel jsem v Leonovi, kousek se svezl, a pripadalo mi ze interier je mi delany na miru-super:o)) (mam 195cm..)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.02  12:10

HPcka hlavne na 1,6ku, s upravenym motorem a pokud s ni trosku ostreji jezdis jsou podle me zivotni nezbytnost. Myslim HP special - sada tlumicu s perama. Cena neni zas tak vysoka a dostanes za ty penize opravdu hodne muziky. Je treba koupit presne sadu na 1,6. Koukni na www.hpsporting.cz a kdyztak se domluv primo s nema jak to pripadne koupit, at te zbytecne nenatahne nejaky prodejce ktery si na tom prirazi min 2000...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.02  09:44

Na tom něco je,ale do tlumičů HP Sporting asi půjdu,protože mně hrozně nervuje to houpání a naklánění.Mně to v zimě fuguje normálně a navíc úprava odstranila problém se studenýma startama (klasika u 1.6)
    Já mít zbytečný prachy tak to bude Seat Leon 1.8T.
    Ale...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.02  09:23

« Re: Zla sprava

podle toho bych tipl ze mu nekdo znice tak 2 RSa rocne...... i takovi lide jsou....................................…
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.02  09:22

RV - vis ze i myslim... nejak nemam nervy na upravene auto... treba v zime s vetsi vackou to karbecove auto musis chvili zahrivat nez se mu vubec chce jet atd... ty Tvoje Felda je proti memu Facku skoro seriova (na pocit-chovani motoru atd) i kdyz jede skoro stejne dobre, takze takove starosti asi nemas.... Mit nejake zbytecne penize tak koupim 1,6 nebo 1,9D Feldu a uz nikdy z toho nebudu delat neco co se blizi treningaci nebo Nku, protoze na denni normalni jezdeni to neni to prave orechove, cloveka aj mistama sere je to hlucne, tvrde atd....
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.02  16:21

kdyz jsem s Kosoumluvil pred skoro dvema lety ( v dobe kdyjsem shanel blatniky) tak mi tvrdil, ze dostavel 130RS (jakou verzi nevim) a hned co ji vyvez ven na prvni jizdu tak mu nekdo nedal prednost a auto bylo na odpi¨s... tak si vyber.... ja osobne si myslim svoje....
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.02  14:39

Viči: Myslíš to vážně ?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.02  09:16

No tak to je špatný. Kdyby se tohle stalo mě, tak si koupím starou 120cítku a budu se v ní jenom vozit a na nějaký tuning se vykašlu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…