Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: RE:...RE: Skoda 613 RS
Mimochdem, Leon se mi libi od doby co prisel na trh, bral bych nekterou Cupra verzi, asi s 1,8T, haldexem a hlave to ma sestikvalt:o)) no jo no..pekny sen:o(( Mimochodem sedel jsem v Leonovi, kousek se svezl, a pripadalo mi ze interier je mi delany na miru-super:o)) (mam 195cm..) -
HPcka hlavne na 1,6ku, s upravenym motorem a pokud s ni trosku ostreji jezdis jsou podle me zivotni nezbytnost. Myslim HP special - sada tlumicu s perama. Cena neni zas tak vysoka a dostanes za ty penize opravdu hodne muziky. Je treba koupit presne sadu na 1,6. Koukni na www.hpsporting.cz a kdyztak se domluv primo s nema jak to pripadne koupit, at te zbytecne nenatahne nejaky prodejce ktery si na tom prirazi min 2000... -
Na tom něco je,ale do tlumičů HP Sporting asi půjdu,protože mně hrozně nervuje to houpání a naklánění.Mně to v zimě fuguje normálně a navíc úprava odstranila problém se studenýma startama (klasika u 1.6)
Já mít zbytečný prachy tak to bude Seat Leon 1.8T.
Ale... -
RV - vis ze i myslim... nejak nemam nervy na upravene auto... treba v zime s vetsi vackou to karbecove auto musis chvili zahrivat nez se mu vubec chce jet atd... ty Tvoje Felda je proti memu Facku skoro seriova (na pocit-chovani motoru atd) i kdyz jede skoro stejne dobre, takze takove starosti asi nemas.... Mit nejake zbytecne penize tak koupim 1,6 nebo 1,9D Feldu a uz nikdy z toho nebudu delat neco co se blizi treningaci nebo Nku, protoze na denni normalni jezdeni to neni to prave orechove, cloveka aj mistama sere je to hlucne, tvrde atd.... -
« Re: Zla sprava
kdyz jsem s Kosoumluvil pred skoro dvema lety ( v dobe kdyjsem shanel blatniky) tak mi tvrdil, ze dostavel 130RS (jakou verzi nevim) a hned co ji vyvez ven na prvni jizdu tak mu nekdo nedal prednost a auto bylo na odpi¨s... tak si vyber.... ja osobne si myslim svoje....
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
To Viči:Myslel jsem ten HP Special set.