Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• 00 Reagovat !

foto

15.02.02  07:06

« Re: To Ladao

Ty mas tusim naporak z fava. Ten budes musiet menit tiez,nie? Tych 60000 je dost, ale co clovek neurobi pre svoje eRko... Ta prevodovka a poloosi su moc zaujimave. Mas to uz vymyslene z coho to bude?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  07:28

Celý motor vyjde tak na 60 000 Kč úpravce a CMT ho dodá komplet včetně pořízení staršího motoru pro úpravu.Převodovky by to měla udržet přesto budu dávat jinou s jiným osdtupňováním převodů a pokud se zadaří a bude již k dispozici 6 stupňová. A musím dát jiné polosy- tedy jenom hřídele, protože tam současně budu dávat vlečenou nápravu.
  • 00 Reagovat !

foto

14.02.02  07:04

Je to prijemny pocit vediet, ze nie som sam, kto ma "uletene" napady s motormi. Tu tatru613 asi budem musiet zavrhnut, lebo nemozem najst nikoho, kto by si na to trufol urobit to (a ja sam nemam moznosti to doma realizovat). Ta fabia je zaujimava myslienka. A preco nie octavia? Tu uz do eRka ktosi daval. Na kolko asi tak vyjde motor do fabie (seriovy/vytuneny)? Budes menit aj prevodovku a poloosi? ERkove moc velky "kroutak" nezvladnu... Inak, drzim palce a moc moc tomuto napadu fandim...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.02  14:28

Milane no přece tam nebudu dávat motor z feldy/favo převrtaný na 1490 když můžu mít motor 1,6 z Fabie.Taky bude točit jenom 7 000 jako ten 1 100 ale ten výkon bude o něčem jiném.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.02  14:14

Aky druhy motor? To chces dat do eRka motor z fabie? A potom ja ze vymyslam...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.02  07:42

Zatím tam mám původní motor, jen z toho původního zůstal blok a klika. 75% jsem si dělal sám jenom hlavu mi dělal známej kterej se tím žíví (větší ventily, tvrdý sedla, zvětšený a leštěný kanály)Ten motor v pohodě točí 7 000 ale kompres není tak veliká aby lehl po těch 6 000 Km Sání ? Mám tam box čističe z Feldy 1,3-1,6 s filtrem K+N na levé straně a čistý studený vzduch mi nasává z okna levého blatníku. Ten další motor bude 1,6 převrtaný a řádně upravený z Fabie. Ten mi dělá CMT Covanec.
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.02  07:20

« To Ladao

Laďo,zajímalo by mě jestli máš ve svým erku původní motor obsahu 1107 s litinovou hlavou nebo už máš nějakej překopanej osmikanál z favorita ?Kam máš vyvedený to sání ?
  • 00 Reagovat !

foto

07.02.02  19:54

« Podložky průchozí

Může mi někdo poslat výkres (rozměrový náčrt) podložek na 4x130? Díky /mail: hh.@post.cz
  • 00 Reagovat !

foto

07.02.02  19:53

« Tlakoměr???

U zahřátýho motoru mi ukazuje max. 1 kp/cm2, při volnoběhu 0.. Kontrolka nesvítí /ale funguje/, oleje je dost. Mám s tím něco dělat??? Čím začít? Pan Baťa píše na str. 414 že to nemá být menší než 2 kp, ale nic víc jsem se nedočetl.. Díky za jakoukoli radu.
  • 00 Reagovat !

foto

06.02.02  23:10

« Prosba na Travexra

Čauky, chtěl bych tě poprosit o radu.Koukal jsem na tvoji stránku na fotky RSa a chtěl bych se tě zeptat na par věcí.
    a) Na těch fotkách s tý kůlny, nebo co to je bych potřeboval vědět co máš na zadku za nápravu, jestli tam jsou podložky, nebo prolisy.
    b) Od koho máš lamináty a jak moc špatně (dobře) se ti na auto pasovali.
    c) Co to je za verzi, soutěžák, nebo okruháč.
    Předem ti díky a odpověď mi prosím nech tady.
    Díky Petr.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…