Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: To Ladao
Celý motor vyjde tak na 60 000 Kč úpravce a CMT ho dodá komplet včetně pořízení staršího motoru pro úpravu.Převodovky by to měla udržet přesto budu dávat jinou s jiným osdtupňováním převodů a pokud se zadaří a bude již k dispozici 6 stupňová. A musím dát jiné polosy- tedy jenom hřídele, protože tam současně budu dávat vlečenou nápravu. -
Je to prijemny pocit vediet, ze nie som sam, kto ma "uletene" napady s motormi. Tu tatru613 asi budem musiet zavrhnut, lebo nemozem najst nikoho, kto by si na to trufol urobit to (a ja sam nemam moznosti to doma realizovat). Ta fabia je zaujimava myslienka. A preco nie octavia? Tu uz do eRka ktosi daval. Na kolko asi tak vyjde motor do fabie (seriovy/vytuneny)? Budes menit aj prevodovku a poloosi? ERkove moc velky "kroutak" nezvladnu... Inak, drzim palce a moc moc tomuto napadu fandim... -
Zatím tam mám původní motor, jen z toho původního zůstal blok a klika. 75% jsem si dělal sám jenom hlavu mi dělal známej kterej se tím žíví (větší ventily, tvrdý sedla, zvětšený a leštěný kanály)Ten motor v pohodě točí 7 000 ale kompres není tak veliká aby lehl po těch 6 000 Km Sání ? Mám tam box čističe z Feldy 1,3-1,6 s filtrem K+N na levé straně a čistý studený vzduch mi nasává z okna levého blatníku. Ten další motor bude 1,6 převrtaný a řádně upravený z Fabie. Ten mi dělá CMT Covanec. -
« Tlakoměr???
U zahřátýho motoru mi ukazuje max. 1 kp/cm2, při volnoběhu 0.. Kontrolka nesvítí /ale funguje/, oleje je dost. Mám s tím něco dělat??? Čím začít? Pan Baťa píše na str. 414 že to nemá být menší než 2 kp, ale nic víc jsem se nedočetl.. Díky za jakoukoli radu.
-
« Prosba na Travexra
Čauky, chtěl bych tě poprosit o radu.Koukal jsem na tvoji stránku na fotky RSa a chtěl bych se tě zeptat na par věcí.
a) Na těch fotkách s tý kůlny, nebo co to je bych potřeboval vědět co máš na zadku za nápravu, jestli tam jsou podložky, nebo prolisy.
b) Od koho máš lamináty a jak moc špatně (dobře) se ti na auto pasovali.
c) Co to je za verzi, soutěžák, nebo okruháč.
Předem ti díky a odpověď mi prosím nech tady.
Díky Petr.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!