Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: favas v erku
dekuju Vam za rady, ale stranky tuning.cz/s110r znam stejne jako Dzona a ten mi radi leda chladic vykuchat, stejne jako to udelal on. A co se tyka toho clanku na TW, tak kdyz se podivate poradne na fotky tak ten clovicek v sedivy bunde s kladivem v ruce, cigarem v hube a brejlema na nose jsem ja. Ten Rapid je markuv a motor jsem tam s nim daval ja osobne....Jenze ja nemam rapida, ale erko a prekazi mi chladic. Rad bych chladic zachoval, preci jen to neni tak pekny jako kdyz ho vyhodim, ale zase je to overena vec a vyvoji chlazeni jsem venoval skoro dva roky. Nechci zacinat znova a taky uz jsem nechtel vymyslet uz nekde jednou vymyslene. Na fotkach ze srazu se najde leccos, ale potreboval bych se domluvit s nekym, kdo to delal...To tady opravdu neni nikdo, kdo ma motor za z Favorita spolus chladicem vzadu v erku? -
« Motor
Haló?Jste tu někdo?
A nevíte někdo,jak se poznám motor š120 od 110R?Já vím,jiná vačka,klika atd,..ale na pohled.Volal jsem do autodílů,chtěl jsem kroužky na 110 motor,chvilku jsme se dohadovali a oni mě zdělili,že mám asi stodvácu.Podle čísla je to erko(ovšem papíry od motoru jsou bůh ví kde).karbec stodvácovej,žebrovaná vana.Ale písty mají tři kroužky.Dva stírací+jeden těsnící s pružinkou.A takhle to prý měla jen stodváca.Tak jak to je?
2)Ložiska kliky a šály jsou na všech škodulích (100,110,105,120) stejný?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!