Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• 00 Reagovat !

foto

19.04.02  17:16

« Chladas origo a motor favo

Brnkni kamarádovi, ten tam má felinu s origo chladičem, p.Martin V. tel.0603501981. Dakos
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  08:59

« Re: favas v erku

dekuju Vam za rady, ale stranky tuning.cz/s110r znam stejne jako Dzona a ten mi radi leda chladic vykuchat, stejne jako to udelal on. A co se tyka toho clanku na TW, tak kdyz se podivate poradne na fotky tak ten clovicek v sedivy bunde s kladivem v ruce, cigarem v hube a brejlema na nose jsem ja. Ten Rapid je markuv a motor jsem tam s nim daval ja osobne....Jenze ja nemam rapida, ale erko a prekazi mi chladic. Rad bych chladic zachoval, preci jen to neni tak pekny jako kdyz ho vyhodim, ale zase je to overena vec a vyvoji chlazeni jsem venoval skoro dva roky. Nechci zacinat znova a taky uz jsem nechtel vymyslet uz nekde jednou vymyslene. Na fotkach ze srazu se najde leccos, ale potreboval bych se domluvit s nekym, kdo to delal...To tady opravdu neni nikdo, kdo ma motor za z Favorita spolus chladicem vzadu v erku?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  06:29

« Re: Motor

Plechovou vanu měli:Š 100,110(obyčejná),105.Všechno ostatní mělo vanu hliníkovou.P.S Ta 105 není na 100%.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  14:02

Dík,už jsem si to přečetl:-).Asi je to fakt erko:-)
    PS:Stodváca jí neměla žebrovanou?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  12:38

Odpověď máš v rubrice Autokomplex.110R mělo hliníkovou žebrovanou vanu.
  • 00 Reagovat !

foto

17.04.02  15:32

« Motor

Haló?Jste tu někdo?
    A nevíte někdo,jak se poznám motor š120 od 110R?Já vím,jiná vačka,klika atd,..ale na pohled.Volal jsem do autodílů,chtěl jsem kroužky na 110 motor,chvilku jsme se dohadovali a oni mě zdělili,že mám asi stodvácu.Podle čísla je to erko(ovšem papíry od motoru jsou bůh ví kde).karbec stodvácovej,žebrovaná vana.Ale písty mají tři kroužky.Dva stírací+jeden těsnící s pružinkou.A takhle to prý měla jen stodváca.Tak jak to je?
    2)Ložiska kliky a šály jsou na všech škodulích (100,110,105,120) stejný?
  • 00 Reagovat !

foto

15.04.02  19:31

« for Travexr

Mě tam zase překáží chladič výfukovému potrubí, uvažuji o montáži cladiče z vozu jiné značky a hlavně jiného tvaru, na srazu v Táboře jsem tam viděl chladič z emka, na stojáka, no ještě uvidím. Dakos
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  11:59

Hodne podrobnej clanek o motoru z fava v Rapidu je na www.skoda.panda.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  11:45

No nevím Radime, jestli ti tady někdo poradí. Zkus to napsat do www.tuning.cz/s110r/ do pokecu nebo rubriky "úpravy"-zátavba motoru z Favorita
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  11:12

« Re: Odvod vody z naporaku

mam jenom provrtanej plech pod nadrzi (4 otvory 8mm proklepnuty dulcikem - umisteny jsou pod temi ovalnymi otvory). Celej plech je caknutej BODY910kou a nikde to nerezne. Je to nejjednodusi a bohate to staci.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…