Škoda 110 R - česká legenda

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka

• « 00 Reagovat !

foto

14.05.02  12:22

« Re: for Travexr

predni celojsem nakonec koupil v Benesove u Sokolovny. Sice stalo necelych 1100 (5% sleva), ale zase jsem nemusel cekat nekolik tydnu az se najde dobrodinec co mi usetri 200 Kc.... doporucuju, je docela presne udelany, prevrtaval jsem jenom diry ve zlabku kapoty....
  • 00 Reagovat !

foto

06.05.02  15:53

« for Travexr

Tak blahoželám, tak ať vrčí. P.S. To čelo sháním taky.Dakos
  • 00 Reagovat !

foto

06.05.02  14:18

« Uz vrcim

v nedelijsem dokoncil zastavbu noveho motoru s kodovym oznacenim T3. Uz jsem ujel prvnich 40 km a me nadseni nezna mezi....

PS: shanim dvouoke celo, nejlepe nove nebo ve vynikajicim stavu. Klidne prenecham svoje ctyrocko i se svetlama...
  • 00 Reagovat !

foto

30.04.02  07:06

« RE: to MITOM

No, ja som raz kupil tento casak hned 2 kusy. A to iba kvoli jednej 2-stranke s eRkom. Mojim eRkom... :o))
    Inak na tom www.tuning.cz/s110r je to eRko nabeton, lebo som tam pisal prispevok zo zrazu Brno2002.2 a mal som tam jeho fotky.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.02  15:06

« Re: RE: to MITOM

Diky, ja som ten casak nekupil, lebo v tej chvili som nemal dost hotovosti vo vacku a potom ma to preslo, kupovat cely cassak koli jednemu autu :-). Na pande som ale toto auto tusim nevidel, mrknem sa tam znovu. To eRko sa mi fakt moc pacilo...
  • 00 Reagovat !

foto

29.04.02  14:54

« RE: to MITOM

Luf> To eRko som samozrejme videl - ten casopis pravidelne kupujem. To eRko ma SPZ UH*-**-**, takze ho vsetci poznaju, lebo je ceske (aj ked je v sekcii domaca scena). Linky ma z hlavy nenapadaju, ale obrazky su snad na vsetkych weboch (www.tuning.cz/s110r, skoda.panda.cz/,...). Dost s tym chodi na zrazy, takze fotky su pri clankoch o zrazoch...
  • 00 Reagovat !

foto

29.04.02  11:41

« to Mitom

Videl si uz nove cislo slovenskeho Autotuningu? Na obalke je velmi pekne zelene Erko. Ak vies, kde je o nom nieco viacej (nejaky web), skus sem dat linku, mozno by to zaujimalo aj nasich zapadnych susedov :-)
  • 00 Reagovat !

foto

29.04.02  09:35

« ...

udrzovaci
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  07:56

« Re: Chladas origo a motor favo

tuhle kombinace (fel+origo chladic) ma Marek v Rapidu a potvrzuje moje slova o zhorsenem chlazeni ve vybranych rezimech (stani v kolone a trvala jizda ve vysokych otackach). Nevim, o vikendu jsem vybouchal zadni chladic ven z auta vcetne prepazky a uvidime co to bude delat....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.04.02  10:05

« Re: Motor

Co řešíš??? 110 a 120 mají stejný vrtání 72 mm. akorát je potřeba dát bacha jaký tam jsou polostíráky (2 nebo 2.5 mm) 2mm jsou atypy nesehnatelný.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…