Škoda 110 R - česká legenda
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: for Travexr
predni celojsem nakonec koupil v Benesove u Sokolovny. Sice stalo necelych 1100 (5% sleva), ale zase jsem nemusel cekat nekolik tydnu az se najde dobrodinec co mi usetri 200 Kc.... doporucuju, je docela presne udelany, prevrtaval jsem jenom diry ve zlabku kapoty.... -
« RE: to MITOM
Luf> To eRko som samozrejme videl - ten casopis pravidelne kupujem. To eRko ma SPZ UH*-**-**, takze ho vsetci poznaju, lebo je ceske (aj ked je v sekcii domaca scena). Linky ma z hlavy nenapadaju, ale obrazky su snad na vsetkych weboch (www.tuning.cz/s110r, skoda.panda.cz/,...). Dost s tym chodi na zrazy, takze fotky su pri clankoch o zrazoch... -
« Re: Chladas origo a motor favo
tuhle kombinace (fel+origo chladic) ma Marek v Rapidu a potvrzuje moje slova o zhorsenem chlazeni ve vybranych rezimech (stani v kolone a trvala jizda ve vysokych otackach). Nevim, o vikendu jsem vybouchal zadni chladic ven z auta vcetne prepazky a uvidime co to bude delat....
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!