Klimatizace
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: smrad
No já jsem si říkal, když jsem se díval do motorového prostoru, jestli by se tam dal kompresor nějak dát, aby se dál hnát řemenem....
Nicméně to sou věci to sou věci, sem nevěděl že tam vůbec klima šla. A netušíte kolik byl příplatek ? Předpokládám, že tak 1/4 ceny auta. -
ace2-klimatizaci do Felicie nabizel vyrobce jako priplatkovou vybavu! Ovladaci panel zustal stejny, jen tam pribily dve tlacitka, jedno na spousteni klimatizace a druhe na vnitrni cirkulaci vzduchu! Problem byl jen u motoru 1,3, kde mohla byt bud klima nebo posilovac, oboji ne! U ostatnich motoru mohlo byt oboji! -
Mam tenhle problem u S Felicia 1.6, zapnutou ji nemuzu nechavat, zere to vic a pripadne mi ujety ji mit zapnutou porad. Nekde sem slysel, ze je dobry nastrikat do sani klimy nejakej spray na dezinfekci. Nebo pripravek, ce se prej pouziva v nemocnicich na studenou dezinfekci nastroju. Prej i pekne voni. Dovodu, proc to smrdi je vic. Hlavne ta kondenzujici voda plus bordel, spina a prach z venku, ktery se tam dostanou. -
« smrad
Prosím vás, po akom čase sa objavuje ten zápach z klimatizácie? Ja mám auto od februára, to je už dobrých desať mesiacov, klimatizácia je od začiatku zapnutá, vôbec ju navypínam, keď treba, tak dokurujem, žiadne vypínanie pred koncom jazdy a zatiaľ nič! Príde to časom? Čo to máte za autá? -
« Re: RADA,RADA,RADA
Jasně, ale stejně se neubráníš náhlýmu závanu dost nepříjemně vlhkýho vzduchu... Ale je to fakt s tím ještě necháním běžet větrání po vypnutí klimy, když přijíždím k baráku, už to rychle vypínám (klimu) a nechám foukat dál a ještě i chvíli před domem... a za odměnu mne příště nepraští starej shnilej vlhkej hadr přes rypák (o: -
Jojo, i mně to dělá, prostě ta hnuso vlhkost, která se vysráží se pak tím ohřátím po vypnutí klimy dere dovnitř a více či méně otravuje. Všiml jsem si ale, že teďka napodzim je to mnohem míň výrazný, což je asi logický. No hlavně, jak už tu bylo mnohokrát řečeno, nezapomeň přes zimu párkrát tu klimu prohnat, samnozřejmě když bude nad nulou nebo v garage, jinak se ti nepustí. -
trona>To je normalka. Kdyz ji zapnes, tak se v ni vysrazi vlhkost z ochlazeneho vzduchu a kdyz ji vypnes, tak se ta vlhkost zase vysousi vzduchem ktery jde do auta. Smrdi to (alespon mne) pradelna u babicky - kdyz se jeste pradlo vyvarelo v kotli :-))). -
« Golf III klimoška
Už jste někdy někdo přendaval klimu z jednoho golfa do druhýho? Je Golf be klimy připravenej na klimu? Nebo se musí něco nějak speciálně upravovat? Stačí jen přišroubovat kompresor k motoru a vyměnit řemen a přidat chladič atd a natahat trubky, na štítu je připravená díra pro vstup klimy a ty ventilky? Co všecko se musí překuchat po palubkou v "klimatizaci/ventilaci?" Jsou přednatažený kabely pro ovládání nebo nejsou (u Audi A4 jsem je třeba našel, přestože tý verzi se o klimě tak možná zdálo)? Atd atd.. nebo jsem si vymyslel totální koko*inu? (o: Všecky vás zdraví VR6ková Hyena -
« Re: Kouření
co se tyce klimy a huleni, se svou denni kutnohorkou 40citkou se muzu vyjadrit, normalne mi to nak ani neva kdyz klima bezi, a taky nikdo te nenuti mit ji zaplou na vnitrni okruh, ale kdyz ji mas na vnitrni a pak ho zapnes treba druhej den tak tam ten "smrad" zustane takovej hutnej :)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!