Klimatizace

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

22.10.01  19:38

« Re: smrad

Jistě, připlatil sis ještě jeden motor do kufru, aby tu klimu utáh. :))))Hele Ace, o kolik Ti zvedá klima spotřebu - mně se zdá, že u mne je to kolem 1,5 - 2 l/100km, je to možný?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.01  23:25

No já jsem si říkal, když jsem se díval do motorového prostoru, jestli by se tam dal kompresor nějak dát, aby se dál hnát řemenem....

Nicméně to sou věci to sou věci, sem nevěděl že tam vůbec klima šla. A netušíte kolik byl příplatek ? Předpokládám, že tak 1/4 ceny auta.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.01  18:22

Jo, 1,6 i 1,9D mela posilovac standardne!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.01  18:21

ace2-klimatizaci do Felicie nabizel vyrobce jako priplatkovou vybavu! Ovladaci panel zustal stejny, jen tam pribily dve tlacitka, jedno na spousteni klimatizace a druhe na vnitrni cirkulaci vzduchu! Problem byl jen u motoru 1,3, kde mohla byt bud klima nebo posilovac, oboji ne! U ostatnich motoru mohlo byt oboji!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.01  17:38

což mě přivádí na myšlenku, má Felicie vůbec posilovač ?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.01  17:37

BTW sem ani nevěděl že jde do Felicie Klimatizace :-) Jak vypadá přístrojovka ? Respektivě kde je tlačítko A/C ? A kam se vejde kompresor do motoru, nevadí třeba takhle servu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.01  17:36

jo to se prodává, dokonce to i funguje, sic tak měsíc dva
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.01  16:33

Mam tenhle problem u S Felicia 1.6, zapnutou ji nemuzu nechavat, zere to vic a pripadne mi ujety ji mit zapnutou porad. Nekde sem slysel, ze je dobry nastrikat do sani klimy nejakej spray na dezinfekci. Nebo pripravek, ce se prej pouziva v nemocnicich na studenou dezinfekci nastroju. Prej i pekne voni. Dovodu, proc to smrdi je vic. Hlavne ta kondenzujici voda plus bordel, spina a prach z venku, ktery se tam dostanou.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.01  09:17

Golf III, klima manuální.
  • 00 Reagovat !

foto

19.10.01  17:13

« smrad

Prosím vás, po akom čase sa objavuje ten zápach z klimatizácie? Ja mám auto od februára, to je už dobrých desať mesiacov, klimatizácia je od začiatku zapnutá, vôbec ju navypínam, keď treba, tak dokurujem, žiadne vypínanie pred koncom jazdy a zatiaľ nič! Príde to časom? Čo to máte za autá?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.01  15:45

« Re: RADA,RADA,RADA

Jasně, ale stejně se neubráníš náhlýmu závanu dost nepříjemně vlhkýho vzduchu... Ale je to fakt s tím ještě necháním běžet větrání po vypnutí klimy, když přijíždím k baráku, už to rychle vypínám (klimu) a nechám foukat dál a ještě i chvíli před domem... a za odměnu mne příště nepraští starej shnilej vlhkej hadr přes rypák (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.01  06:49

Už to tady někdo psal,po vypnutí klimi ponechte zapnutou ventilaci alespoň 10 minut.Ta vysuší "trubky" a zápach je pryč.Mám to odzkoušeno.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.01  09:46

Jojo, i mně to dělá, prostě ta hnuso vlhkost, která se vysráží se pak tím ohřátím po vypnutí klimy dere dovnitř a více či méně otravuje. Všiml jsem si ale, že teďka napodzim je to mnohem míň výrazný, což je asi logický. No hlavně, jak už tu bylo mnohokrát řečeno, nezapomeň přes zimu párkrát tu klimu prohnat, samnozřejmě když bude nad nulou nebo v garage, jinak se ti nepustí.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.01  09:22

trona>To je normalka. Kdyz ji zapnes, tak se v ni vysrazi vlhkost z ochlazeneho vzduchu a kdyz ji vypnes, tak se ta vlhkost zase vysousi vzduchem ktery jde do auta. Smrdi to (alespon mne) pradelna u babicky - kdyz se jeste pradlo vyvarelo v kotli :-))).
  • 00 Reagovat !

foto

18.10.01  09:01

« RADA,RADA,RADA

Poradte mi cim to je.Po spusteni klimy a jejim vypnuti(za nejaky cas) se mi zda,ze jde dovnitr tak trochu jakoby zatuchly zapach.Je treba provest nejakou ocistu?Pododtykam,ze klima mi dva roky nefungovala kvuli prozranymu chladici.
  • 00 Reagovat !

foto

10.09.01  21:56

« Golf III klimoška

Už jste někdy někdo přendaval klimu z jednoho golfa do druhýho? Je Golf be klimy připravenej na klimu? Nebo se musí něco nějak speciálně upravovat? Stačí jen přišroubovat kompresor k motoru a vyměnit řemen a přidat chladič atd a natahat trubky, na štítu je připravená díra pro vstup klimy a ty ventilky? Co všecko se musí překuchat po palubkou v "klimatizaci/ventilaci?" Jsou přednatažený kabely pro ovládání nebo nejsou (u Audi A4 jsem je třeba našel, přestože tý verzi se o klimě tak možná zdálo)? Atd atd.. nebo jsem si vymyslel totální koko*inu? (o: Všecky vás zdraví VR6ková Hyena
  • 00 Reagovat !

foto

10.09.01  11:23

« Mondeo klima

Po búračke si opravujem poškodenú límu na Mondeu 1,8 TD,r.v.94. Nevie mi niekto poradiť kde zohnať trúbky a chladič? Ostatné som už zohnal. Vrakoviská a inzeráty na Slovensku nezabrali.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.01  12:18

« Re: Kouření

Obcas si take zapalim a proste si pootevru okynko.
    Pri nasavani vnejsiho vzduchu pak velice dobre utika kour z pootevrenyho okna. A co se tyce pachu z klimi, jeste jsem zadny nezaregistroval.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.01  16:28

co se tyce klimy a huleni, se svou denni kutnohorkou 40citkou se muzu vyjadrit, normalne mi to nak ani neva kdyz klima bezi, a taky nikdo te nenuti mit ji zaplou na vnitrni okruh, ale kdyz ji mas na vnitrni a pak ho zapnes treba druhej den tak tam ten "smrad" zustane takovej hutnej :)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.01  15:18

Hmmm, to je zajímavý, vůbec nevim. Nekouřim, nepiju. Klima, pokud vím, neodvětrává. Takže okno bys musel otvírat i nadále, ale ona klima je k něčemu (aspoň ta manuální), ikdyž je otevřený vokno...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…