Klimatizace

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

10.05.02  11:31

« Re: Spotřeba

Nemyslel jsem ten gesichtík, jako že je to hodně.. smál jsme se tomu vtípku se 30ti korunama a spocenýma zádama (o:
    I ve VeRuně cejtím, když klima jede, právě v těch nízkých otáčkách to cítit je, přesně jak říkáš/te. Spotřeba mi opravdu vylezla nepatrně, ale logicky u slabšího motoru tu musí bejt víc, ne? Jak na výkonu, tak pak de facto na spotřebě, musíš víc točit abys jel stejně jako bez klimy. Samozřejmě, je to jen o malinko. Ale říct, že se to neprojeví, to by bylo od pravdy dál. A já těch 30Koček za záchranu zad teda dám (teda až budu mít v čem jezdit, že jo).
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.02  10:51

je sorry ty máš V6. Já to spojení V8 má už nějak zažitý, takže když píšu V tak automaticky dodávam 8.... sorry, to nebyla narážka, fakt jen omyl.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.02  10:49

Tobě se to zdá hodně ? Nehlědě na to že u 2.8 V8 co máš ve VeRuně to může být už nárust v desetinách litrů. Imho se nemyslím, že bys to poznal. Když jsem měl půjčenýho Scenica 1.6 8v Tak jsem s ním jel do Frankfurtu a zpět a maximálka se zapnutou 190 km/h tacho. A nějak to vůbec cítit nebylo, že to auto přislo o výkon. Jo vlastně jen při rozjezdu je to trochu cítit, auto klade trochu větší odpor. Jinak pohodička. Na spotřebu jsem se nedíval, neb spotřebu nějakých 7l nepovažuji za spotřebu, takže jestli 7.5 nebo 8 to jsou naprosto nepředmětné hodnoty.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.02  10:44

bomba-tak to bych fakt nemeril a ten rozdil nebude moc nevelky, spis neznatelny! Pres leto jezdim s klimou porad, vlastne ja ji ani nezapinam, to ona sama... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.02  10:38

(o:
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.02  10:26

Já jsem u žádného svého auta nějaký výkyv spotřeby nezaznamenal. Jinak u nizkých objemů je to prý od 0.5 do 1.5 takže nic tragickýho. Člověk si těch 30 kč za 100km připlatí když nebude spocenej jak vrata od stodoly..
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.02  10:21

Sorry, nevím jakej je motor ve Scénicu. U slabšího motoru čekej zhruba něco mezi 1/2-1L navrch. U mýho šestivála to není skoro znát, tak maximálně do půl litru. Ale jen odhaduju a zpětně papouškuju cojsem se dozvěděl kdysi, když jsem se stal šťastným majitelem klimatizovaný káry (o:
  • 00 Reagovat !

foto

10.05.02  10:18

« Spotřeba

O kolik s mi asi zdvihne spotřeba při zapnuté klimatizaci? Mam Scenica. Jaké jsou vaše zkušenosti, pokud máte nějaké vyhodnocení.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.02  20:03

« Re: Climatronic a typový štítek Octavia

Vážně ? :)) Já bych čekal za všechny čtyři tak 20 tis Kč.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.02  18:34

to jsi mě nepotěšil, ale čekal jsem to :(( Elektricka okna stahovani do fabie pry stoji 40000 (original dodelavka :))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.02  08:42

Na a ten štítek jde vyměnit a asi dá se sehnat v Škoda servisu jako náhradní díl.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.02  08:38

No problém je v tom, že digitální klimatizace má solární senzory a někdy i senzory vlhokosti vzduchu. COž jak uznáš sám není nijak jednoduchý, takže máš smůlu. Stálo by tě to naproto nesmyslný prachy a věř tomu, že ta digitální klimatizace od VW co je v Octavkách není nic moc...
  • 00 Reagovat !

foto

25.04.02  02:30

« Climatronic a typový štítek Octavia

Zdravim, da se upgradovat mechanicka klima na Climatronic? Pokud by to bylo za 17400 mel bych zajem (ale mam obavy, ze za tyhle prachy to jde jen pri vyrobe).Je to pak plnohodnotny?
    Druhy dotaz se tyka zadniho stitku, pásek pod napisem Octavia, da se vymenit (a jak) a kolik pripadne stoji? viz foto www.skoda-auto.cz/share/model/gallery/81… - pripadne ty bocni stitky s Napisem Ambiente, Elegance
  • 00 Reagovat !

foto

17.04.02  20:09

« DIAVIA

Nevíte,kde kolem Ostravska je servis montující klimatizace diavia?Mam to v octavii digitál montovany v Brně Auto pecka,ale to již neexistuje.Nějak mi blbne ovládaní ventilátoru.dik
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.02  13:14

« Re: Naplnění

Jo v tom to právě asi je. olej se asi přidával do starých náplní..např do mýho Golfa se dávala původně jiná, ta k je dneska už zrušená a místo ní je nějaká ekologičtější a tou se to nahrazuje, a ta právě asi maže už sama o sobě..(o: doufám..ale já mám teď stejně vypuštěno..kvůli výměně radiátoru se to muselo rozpojit... a teď budu měnit olejovej chladič a to znamená další rozpojení a pak mne čeká odstrojení na lak, takže by se muselo znova, tak zatím neklimuju...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.02  13:07

Mozna zalezi na pouzivane naplni. Nicmene je to jen odhad
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.02  08:58

Náplň je fakt kolem litru až 1500...
    Co se oleje týče, někdo tvrdí,že by se tam mělo trošku přisrknout k tomu a někdo zase , že se to maže už tou nápní...sám nevím...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.02  02:27

1000-1500 K?. Taky m? ?eká napln?ní... M?l bych ted dostat n?jaký kontakt hned za Prahou. Tak až ho budu mít, tak dám v?d?t.
  • 00 Reagovat !

foto

12.04.02  20:36

« Naplnění

Přes zimu se mi prodřela duralová trubka (z kompresoru ke chladiči)o karoserii a náplň utekla. Trubku objednám a vyměním. Ale nevím zda při plnění se tam dává i nějaký olej? Jaké jsou přibližně současné ceny za naplnění klimatizace.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.01  07:56

« Re: klima

prof, ace2 :-)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…