Klimatizace
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: to ace
No jo, vono je to tak napsaný na krabici, tak tomu tak všichni říkají... No pořád lepší než ne zcela dobře oslyšená slova typu "haupna", "bufero", "sileblok" apod.. Hele ace, a když tak přijedeš třeba k pumpě, hlásíš "natural obyč" anebo "10 galáčů anlídů"? Jo a do "tajrů" napouštíš bary nebo megapascaly? -
« Aby klima nesmrdela
Ked sa chcete vyhnut smradu po spusteni klimy a tiez tvoreniu bakterii, ktore dokazu byt pomerne dost agresivne, je dolezite aby ste klimu vypli 5 minut pred vypnutim motora( a teda aj prudenia vzduchu cez vymennik)Pretoze vsetko to vznika tym ze sa po vypnuti motora kondenzuje vela vlhkosti na vymenniku a to je zivna poda pre bakterie. Avsak ak vypnete skor vzduch vymennik sa pekne vysusi. Ja to tak uspesne pouzivam lebo nechcem mat dych. problemy. Zena nie a ma dych. problemy a vo svojom aute smrad (z klimy) -
« Re: asi bude nutne pretesneni kompresoru
Jo díky. Právě tento typ na tento problém jsem asi před hodinou dostal. On mi totiž od van tekl olej, protože minulej majitel idiot (nebo ten co to servisoval) nedal korkovej gasket, ale na ferovku to namatlal jen tím červeným tmelem... což samozřejmě moc netěsnilo a dělal jsem loužičky :-( No tak jsem koupil korkovej gasket na skříň a olejovou vanu. Tmel z obou stran korku a pak na místo. Ted to nemá šanci prosáknout. Nicméně je možný že od tý doby jsou zasraný konektory dole. Přesně tuhle radu jsem ted dostal ,takže ti jsem vděčen za další diagnozu ve stejném duchu. No tak se uvidí. -
« Re: asi bude nutne pretesneni kompresoru
To máš dobrý, u mě bylo zase zjištěno, že tlak je v klimě dostatečný, ale když zapnu klima tak vůbec nanajede spojka ke kompresoru. :-) A palubák hlasí jen to svoje "service air condition" tedy to hlasí jen při startu asi tak na 3 sec. pak zhasne. Takže musíme zjistit kde je zakopanej pes :-( Jinak druhý počítač v autě nehlasí nic. Takže to bude nějaká doufám, že hovadina, nebo já nevím. Se na to musíme podívat. Nenapádá něco někoho ?
-
« asi bude nutne pretesneni kompresoru
Byl jsem ve stredu u Arnyho a bohuzel to nebylo tak jednoduchy, ze by mi jen doplnil napln. Uz kdyz to zkousel odsat, aby vycistil okruh, tak tlak nechtel poradne klesnou. Vypadalo to na nejakou vetsi netesnost. Tak tam pustil trochu starsi R134 a hledal detektorem ono misto. Bohuzel se ukazalo, ze to uchazi z mist mezi kompresorem a spojkou - nejspis odesla ucpavka hridele. Takze bude nutno pretesnit kompresor (cca 4.500 Kc) a potom teprve naplnit okruh. Horsi varianta muze byt, ze by jsou hodne vybehany pistky a ze by tam musel jit novej nebo repasovanej "vnitrek" (minimalne dalsich 2.000 Kc). Takze mam o cem premyslet.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Me prijde oproti climatroniku mene ucinna.Co vy na to?